reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2016

reklama
Js tez ściągam tym systemem. Aco ile ściągasz i ile Ci sie udaje sciągnąć ? Przystawiasz tez do piersi ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
w sumie to naprzemiennie raz młody ściąga raz laktator
i różnie, najgorzej jest popołudniu bo 80ml z obu piersi:(

A próbowałyście herbatki BOCIANEK?? Jest pyszna! I polecam też PRENATAL FE MALTIKER - to jest słód jęczmienny
właśnie jutro zamierzam kupić

ale u mnie jest ostatnio stres wiec zganiam na to.......i od poniedziałku pokarm wróci

Nasz maluch nie śpi od rana. Tylko podsypiał chwilami, maks pół godziny. Teraz jest markotny jak nie wiem... na zmianę go bawimy, ale dziś oboje wysiadamy, a on ani myśli spać...

w sumie to naprzemiennie raz młody ściąga raz laktator
i różnie, najgorzej jest popołudniu bo 80ml z obu piersi:(

właśnie jutro zamierzam kupić

ale u mnie jest ostatnio stres wiec zganiam na to.......i od poniedziałku pokarm wróci

A jakie porcje je maluszek ? Zazdroszczę :( ja ściągam co 3 h i mam rożnie od 50 ml do 90 ml a ona praktycznie zawsze je 90 ml :(

A jakie porcje je maluszek ? Zazdroszczę :( ja ściągam co 3 h i mam rożnie od 50 ml do 90 ml a ona praktycznie zawsze je 90 ml :(

Wiesz mlody różnie je czasanmi zje 90 czasami starczy mu 50.
Ale poamietam jak mi pediatra przy Mai powiedziała że najważniejsze żeby dziecko przystawiac do piersi bo oni tak ssie z taką siłą ze żaden laktator nie jest równy.
I to jest prawda. Mimo ze ja laktatorem już nic nie sciagne mlody jak ssie słychać ze łyka więc coś mi leci.
Nie wolno mi się poddać walczymy.
O 3 w nocy nakarmikam fo i ściągnęła 130ml.
I wam Nie jest jak z jednej piersi ssie maluszek a z drugiej laktatorem i na odwrót .

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam

Julita zamowilam ta sama

My dzisiaj jedziemy do poradni neonatologicznej moja mała ma dziwne drgawki rączki i nóżki od dwóch tygodni podaje jej witamine B6 i jest lepiej niby do 3 miesięcy ma minąć ale wolałam to skontrolować zrobili jej badania jak na razie nie musimy iść do neurologa

Mam 7 tygodni po porodzie i jeszcze plamie w piątek po badaniu plamila dwa dni myślałam że już okres i od wczoraj tylko ze wczoraj były Przytulanki

reklama
Witajcie Kochane
Nie było mnie dwa dni ale posty wszystkie przeczytalam... spodziewalam sie ze nie bede wstanie Was nadrobic a jednak sie udało bo malusio naprodukowalyscie ale to w sumie całkiem normalne jak kazda z nas ma już swoje malenstwa przy sobie a do tego sa wakacje :) :)

Ja bylam u poloznej. Powiedziala, ze przez odciaganie zaniknie mi pokarm, a moje sutki sa ciezkie do karmienia, ale zebym probowala. Powiedziala, ze enfamil to dobre mleko.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale glupota... przecież mówią zeby pobudzić laktacje to przestawiać dziecko i sciagac laktatorem...
Btw moja dobra znajoma 6 miesięcy odciagala co 3h i dawala z butelki :) da się? Da ;)

Jakie macie karuzele do łóżeczek? bo my jeszcze nie mamy i chcę właśnie zamówić

Mamy fp jungle :)

A jak jest z kapielami u was? Jak czesto kapiecie i czy maluchy lubia kapiele? :confused:

Codziennie kąpie, wode lubi cieplusienka.. jak taka jest to robi mu się taka fajna bloga minka :) :)

jaki smak ma ten napój z tych saszetek?
pomaga ci?
bo ja mam zanik pokarmu:(
Na bank masz zanik czy po prostu unormowal sie pokarm? Ja już nie mam takich pelnych piersi jak na poczatku, a maly je i sie najada :)

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry