madziolina_p
Fanka BB :)
Ja mala przed chwila dostawilam ale tez zlapala i pociagnela kilka razy i ryk. Eh...
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A nie miglas miec takiego przy ktorym mozna karmic??
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja czasem pierś+mleko odciągnięte+butelka, dramat. Chyba z 21 lipca takie głodomory - bo Twój jak dobrze pamiętam też z 21.07?BasiaJulia widzę ze twoje dzieciątko taki zarloczek jak moje, tez muszę dokarmiać butla, ale nie mam tez wiele pokarmu to moze dlatego(?)
Tak a Ty też?Basiajulia, czyżbyś rodziła w ujastku? Bo tam właśnie było to brudzące mleko.
U nas kąpiel codziennie, chyba, że mocno zaśnie albo ja jestem bardzo zmęczona. Ale nie jest codzienna konieczna. Ja mam zwykły płyn dla dzieci z babydream i później nawilżam oliwką albo balsamem. Ale planuję wypróbować też coś z emolientów. My karmimy, pół godzinki przerwy i kąpiel i jest spokojna, nie płacze ani przy wkładaniu, ani przy wyciąganiu, ani przy ubieraniu. A pierwsza kąpiel była na głodniaka i był płacz.A jak jest z kapielami u was? Jak czesto kapiecie i czy maluchy lubia kapiele?
Ja łapie co kilka dni kupiłam ta gabke do wanienki i od tamtej pory polubiła kąpiel wcześniej był płacz
A używam balneum i niczym już nie oliwkuje