reklama
lillylove
Fanka BB :)
My kapiemy sie codziennie. Lili nienawidzi kąpieli płacze maksymalnie a pózniej nawet po karmieniu jest strasznie nie spokojna, ciezko ja uspokoić. Nie wiem czy to ma związek ...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
a karmisz ja na glodniaka?My kapiemy sie codziennie. Lili nienawidzi kąpieli płacze maksymalnie a pózniej nawet po karmieniu jest strasznie nie spokojna, ciezko ja uspokoić. Nie wiem czy to ma związek ...
U nas młody musi być najedzony i uwielbia kąpiele, tak samo było z córcią
lillylove
Tak przed jedzeniem kapiemy, Polozna mówiła ze po jedzeniu nie wolno kapać
julita1212
jaki smak ma ten napój z tych saszetek?O taką piję
Link do: Humana Piulatte Plus, 14 saszetek - Dla mamy i kobiety w ciąży | AptekaGemini.pl
I kupilam tutaj, bo nigdzie nie znalazłam.
Kupił mąż HA Combiotic w koncu, bo tamtego nie było. Na razie nie daję, ale ważne, że jest.
Dziś młoda znowu niespokojna i ja nie wiem czy to brzuszek czy zmęczenie....
pomaga ci?
bo ja mam zanik pokarmu
Flammie
Dzieki za odpowiedzi.
A nie wysusza sie skora u maluchow po codziennych kapielach? Moze dodajecie jakis olejek do kapieli?
Ja kapie 2-3 razy na tydzien. Jak pokoj i woda maja odpowiednia temperature i maly nie jest bardzo glodny to nawet lubi sie kapac Oczywiscie krzyk jak wyciagam z wody malego.
Mimo, ze tak czesto nie kapie to zauwazylam, ze w niektorych miejscach mu sie skora wysusza..
A nie wysusza sie skora u maluchow po codziennych kapielach? Moze dodajecie jakis olejek do kapieli?
Ja kapie 2-3 razy na tydzien. Jak pokoj i woda maja odpowiednia temperature i maly nie jest bardzo glodny to nawet lubi sie kapac Oczywiscie krzyk jak wyciagam z wody malego.
Mimo, ze tak czesto nie kapie to zauwazylam, ze w niektorych miejscach mu sie skora wysusza..
julita1212
a dlaczego nie można? bo co? Jeśli dziecko jest najedzone to jest i spokojne. A skoro jest głodna to płacze.Tak przed jedzeniem kapiemy, Polozna mówiła ze po jedzeniu nie wolno kapać
Nie mówie ze to ma być tuż tuż przed kąpielą ale np z pół godzinki wcześniej.
Nam też mówiono że nie karmić przed kąpielą, po czym położne wieczorem jak chodziły i mówiłyśmy ze dziecko dopiero co zjadło to miała w nosie to co teoria mówi, brała dziecko pod kran i myła.
Wychodzę z założenia ze to my uczymy się naszego dzieciątka i wiem że moj lubi się kąpać najedzony
Tak samo jak w ciepły dzień lubi być na spacerku w długim rękawie tż już przetestowałąm
julita1212
ja kąpę teraz codziennie bo były mega upały i upocony na maxa, a po kąpieli widać było ze nawet jemu jest lepiej.Dzieki za odpowiedzi.
Dziś nie kąpany bo spi;P
ja dodaje taki płyn do kąpieli z ziajki
lillylove
a dlaczego nie można? bo co? Jeśli dziecko jest najedzone to jest i spokojne. A skoro jest głodna to płacze.
Nie mówie ze to ma być tuż tuż przed kąpielą ale np z pół godzinki wcześniej.
Nam też mówiono że nie karmić przed kąpielą, po czym położne wieczorem jak chodziły i mówiłyśmy ze dziecko dopiero co zjadło to miała w nosie to co teoria mówi, brała dziecko pod kran i myła.
Wychodzę z założenia ze to my uczymy się naszego dzieciątka i wiem że moj lubi się kąpać najedzony
Tak samo jak w ciepły dzień lubi być na spacerku w długim rękawie tż już przetestowałąm
Może i racja to nasze pierwsze maleństwo wiec słuchamy "mądrzejszych "
Dopiero sie uczymy siebie, chyba jutro spróbujemy kąpieli po jedzonku
reklama