iwonaimaja
Fanka BB :)
Jakie macie karuzele do łóżeczek? bo my jeszcze nie mamy i chcę właśnie zamówić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Asia tak moj mały wzdycha i pojękuje jak spi, uśmiać sie nieraz można, ale czasem w nocy mam wrażenie ze o juz sie obudzi i wstaje grzać mleko a sie okazuje ze on jeszcze godzinę spi [emoji15] i tym sposobem on wyspany a ja nie [emoji53]
Moj nie chce spac na brzuszku, jedynie na mnie albo na Tatusiu to tak a jak go ułożę samego na brzuchol to jest wrzask
Ja na usg bioderek mam wyznaczony termin na wrzesień, odrazu przy wyjściu ze szpitala dostałam
Ja karmie cycem i mm i kup mamy czasem nawet 6 dziennie ale tak normalnie ze 3
Ja chyba zaszczepie na rota... Juz sama nie wiem..
BasiaJulia widzę ze twoje dzieciątko taki zarloczek jak moje, tez muszę dokarmiać butla, ale nie mam tez wiele pokarmu to moze dlatego(?)
Ja staram sie karmić po równo z każdej piersi, ale nie zawsze sie udaje bo często zasypia i budzi sie po 15/30 minutach zeby znów jeść [emoji849]
Nieufna ja podaje enfamil ale w szpitali dawali tez hipp combiotic
Julka na oczko myśle ze powinno wystarczyć przemywanie wacikiem z sola fizjologiczna mojemu bynajmniej pomogło
Nieufna a co to ta humana? Bo ja szukam czegoś skutecznego na laktację, pije od tygodnia herbatkę z herbapolu ale mizerny efekt, wręcz mam wrażenie ze mam coraz mniej mleka [emoji20]
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app