reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

I ponoć po cycaniu też dziecko może mieć wyższą temp.

Nieufna, i lepiej dawać tą żółtaczkę osobno, tak jak Ty? Twoja teściowa bardziej poleca 5w1 niż 6w1?

reklama
Dziewczyny mm - w czym przechowujecie mleko w proszku, jeżeli nie macie puszki oryginalnej albo mleko jest w torebce? Przesypujecie do jakiegoś pojemniczka?

Ja przesypuje do szklanego sloiczka.

Ale mi mleko sika dzisiaj :p Ostatni raz karmilam cycem 12h temu, bo nie wiedzialam czy moge przy tej goraczce karmic. A teraz mam tyle pokarmu, ze chyba maly pierwszy raz sie sama piersia naje :)

Asia dałaś radę kupić ten **********? bo u nas wycofali podobno tak mu powiedział w aptece jak chciał mi kupić
ja piję czasami karmi wygazowane wieczorem jak mam dłuższą przerwę w karmieniu bo mała wieczorem butle dostaje

I ponoć po cycaniu też dziecko może mieć wyższą temp.

Nieufna, i lepiej dawać tą żółtaczkę osobno, tak jak Ty? Twoja teściowa bardziej poleca 5w1 niż 6w1?
5w1, żóltaczkę podajemy osobno - engerix B się nazywa ta szczepionka na żółtaczkę u nas w przychodni kosztuje 60zł, a za 5w1 płacimy 155zł
Ja Cię oczywiście na to nie namawiam, bo sama nie jestem na 100% przekonana....

Ostatnia edycja:
Asia dałaś radę kupić ten **********? bo u nas wycofali podobno tak mu powiedział w aptece jak chciał mi kupić
ja piję czasami karmi wygazowane wieczorem jak mam dłuższą przerwę w karmieniu bo mała wieczorem butle dostaje

Ja dziś próbuję karmi, ale niedobre .... a Twoja nie miała bólu po karmi?

reklama
My dajemy hipp ale rożnie to bywa , zastanawiamy sie nad zmiana chociaż tragedi nie ma...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
TE dajesz?
hipp-mleko-poczatkowe-bio-combiotik-1-ARTICLE_V-33531.jpg

My kupilismy te na razie....
Karmisz piersią czy tylko te?

Do góry