reklama
Flammie
Fanka BB :)
Dziewczyny mm - w czym przechowujecie mleko w proszku, jeżeli nie macie puszki oryginalnej albo mleko jest w torebce? Przesypujecie do jakiegoś pojemniczka?
Ja przesypuje do szklanego sloiczka.
Ale mi mleko sika dzisiaj Ostatni raz karmilam cycem 12h temu, bo nie wiedzialam czy moge przy tej goraczce karmic. A teraz mam tyle pokarmu, ze chyba maly pierwszy raz sie sama piersia naje
madziolina_p
Mozna z goraczka, ja jak mialam to dawalam swoje mleko, lekarka potwierdzila ze mozna
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
iwonaimaja
Asia dałaś radę kupić ten **********? bo u nas wycofali podobno tak mu powiedział w aptece jak chciał mi kupić
ja piję czasami karmi wygazowane wieczorem jak mam dłuższą przerwę w karmieniu bo mała wieczorem butle dostaje
ja piję czasami karmi wygazowane wieczorem jak mam dłuższą przerwę w karmieniu bo mała wieczorem butle dostaje
nieufna
5w1, żóltaczkę podajemy osobno - engerix B się nazywa ta szczepionka na żółtaczkę u nas w przychodni kosztuje 60zł, a za 5w1 płacimy 155złI ponoć po cycaniu też dziecko może mieć wyższą temp.
Nieufna, i lepiej dawać tą żółtaczkę osobno, tak jak Ty? Twoja teściowa bardziej poleca 5w1 niż 6w1?
Ja Cię oczywiście na to nie namawiam, bo sama nie jestem na 100% przekonana....
Ostatnia edycja:
nieufna
Asia dałaś radę kupić ten **********? bo u nas wycofali podobno tak mu powiedział w aptece jak chciał mi kupić
Ja dziś próbuję karmi, ale niedobre .... a Twoja nie miała bólu po karmi?
iwonaimaja
nie zauważyłam żeby jakoś bardziej marudziła czasami gorsze dni są kiedy nie wypijam tylko że wygazuje je i piję jak jest dłuższa przerwa w jedzeniuJa dziś próbuję karmi, ale niedobre .... a Twoja nie miała bólu po karmi?
lillylove
My dajemy hipp ale rożnie to bywa , zastanawiamy sie nad zmiana chociaż tragedi nie ma...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
nieufna
TE dajesz?My dajemy hipp ale rożnie to bywa , zastanawiamy sie nad zmiana chociaż tragedi nie ma...
My kupilismy te na razie....
Karmisz piersią czy tylko te?