Co do chrzcin to jeżeli jest taka odległość dla rodziny to bym zrobiła dłuższą imprezę czyli nie tylko obiad ale też ciasta i zimna płyta.
Moja Natalka usypia najczęściej przy cycusiu. Jeśli nie, to wkładam ją po prostu do łóżeczka i sama zasypia. Ale zdarza się, że zaczyna płakać to wtedy lulam na rękach aż zaśnie.
Tego nalotu na języczku ja nie czyszczę, myślałam że nie trzeba...
My wozimy z tyłu za kierowcą, tyłem do kierunku jazdy.
Czy są nosidełka dla dzień od urodzenia które nie będą szkodliwe dla kręgosłupa ani bioderek?
Wiązanie chusty mi nie wychodzi mąż od poniedziałku wraca do pracy i ja będę musiała wyprowadzić psa na spacer biorąc małą ze sobą. Planowałam ją nosić w chuście ale masakra, nie idzie mi to wiązanie dla dziewczyn chustujacych - w wiązaniu kangurek i kieszonka nie umiem wsadzić tego nadmiaru chusty pod pupę między siebie a dziecko. A to na tym głównie ma dziecko osiąść więc boję się że mi dołem wyleci! Nabluźniłam się na tą chustę straszliwie. I teraz muszę na szybko wymyślić coś innego bo z tą chustą chyba nie ma szans więc może są jakieś nosidełka co można od urodzenia?
Dodam że ja małą muszę jakoś bezpiecznie znieść z 4 piętra. W foteliku samochodowym nie zniosę bo jest dla mnie za ciężki.
Co do nosidelek samochodowych- Cybex robi podobno najlepsze, teraz zrobili taki model rozkladany do pozycji lezacej.
Co do nosidelek zamiast chustowania- Tula i jeszcze firma Babybjorn robi fajne