reklama
Lila
Fanka BB :)
Ja pierdzielę, ale ze mnie ciołek!!!!!!!!!!!!!!!!! My już od tygodnia powinniśmy podawać tą witaminę, a miałam zapisane od 3 tygodnia i myślałam, że jak 3 tygodnie skończy, że od dziś A od i po to różnica. Buuu Mam nadzieję, że nie zaszkodziłam, jak myslicie????????????
Piszecie o bólu brzuszka po wit K, u mojego Nikodema tak się zaczęły po 3 tygodniu, hmm...
Też nie byłam jeszcze na wizycie patronażowej...
Kkasiulka, chyba nie są, nie widzę tego. Oni biegają całymi dniami po dworze. Też nie cierpię tych telefonów i komputera!!!!!!!!!!!!!!
Iwona35 - będziesz szczepiła dawnym sposobem?? Ja tak szczepiłam chłopców i się teraz zastanawiam...
Kamejka - chrzciny 9 października, bo 8.10. mamy rocznicę ślubu i chrztu Mikołaja i chcemy wszystko połączyć.
BasiaJulia - na obiad po chrzcie do restauracji
Piszecie o bólu brzuszka po wit K, u mojego Nikodema tak się zaczęły po 3 tygodniu, hmm...
Kkasiulka, chyba nie są, nie widzę tego. Oni biegają całymi dniami po dworze. Też nie cierpię tych telefonów i komputera!!!!!!!!!!!!!!
Iwona35 - będziesz szczepiła dawnym sposobem?? Ja tak szczepiłam chłopców i się teraz zastanawiam...
Kamejka - chrzciny 9 października, bo 8.10. mamy rocznicę ślubu i chrztu Mikołaja i chcemy wszystko połączyć.
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Nedi ja dzis,spalam moze z 2-3 godzinki pomimo ze karmie mm moje dziecko wstalo o 9 i do teraz spalo tylko 40 minut, zaznaczam ze w nocy tez nie spal. Jaj to mozliwe???? Teraz zasnal, ciekawe na ile... nie mam kiedy do wc isc, a zrobic cos to cyd..
Kkasiulka
Wrześniowe mamy'08
M
Czy któraś z Was stosuje albo stosowała pas poporodowy na obkurczanie brzucha?mnie nic na ten temat w szpitalu nie mówili nawet nie wiedziałam że coś takiego jest.po cc na drugi dzień miałam mega brzuch jak się zobaczyłam to aż zbladlam bo prawie nic się nie zmniejszył,teraz po 6dniach jest taki śmieszny tylko na dole,:-) ale to pewnie jeszcze się zmieni w każdym razie jakos się tym zabardzo nie przejmowałam aż dzisiaj moja znajoma powiedziała że jestem nie poważna że nie mam tego pasa,ze będę miała mega duży i obwisły brzuch-niektorzy ludzie to nie mają zahamowań:-)ja bym się wstydziła komuś tak powiedzieć....
Daj sobie czas - ten pas to nic dobrego. Sam sobie organizm poradzi, a jak bedziesz mogła to zaczniesz cwiczyc i bedzie dobrze. A znajoma sie nie przejmuj, ona dała ciała.
ja w restauracji, przerabiałam już imprezy typu: goście do mieszkania i wszystko sama, sala OSP i katering i restauracja i niebo za restaurację a pieniądze podobne a w dodatku mamy z mężem obydwoje najbliższą rodzinę bardzo dużą i samemu to ogarnąć to masakra. U mnie tradycyjnie obiad, desery i płyta, restauracja do 22A te chrzciny w restauracji robicie sam obiad (2 dania + deser + kawa/herbata) czy coś więcej np. do tego zimna płyta/ciasta i siedzicie dłużej?
tak, dawny sposobem i bez szczepień dodatkowych, rozmawiałam uczciwie z lekarzem- szczepienia na rota etc, są jak szczepienia na grypę, nie w każdy szczep trafisz i w kolejnym sezonie psu na budę moze byc szczepionka z poprzedniego sezonu. Lekarz neonatolg i już z niejednym powikłaniem walczył to pogadalismy bez tzw rozmowy sponsorowanejJa pierdzielę, ale ze mnie ciołek!!!!!!!!!!!!!!!!! My już od tygodnia powinniśmy podawać tą witaminę, a miałam zapisane od 3 tygodnia i myślałam, że jak 3 tygodnie skończy, że od dziś A od i po to różnica. Buuu Mam nadzieję, że nie zaszkodziłam, jak myslicie????????????
ja bez pasa trzy ciąże, i wszystko wróciło wtedy do normy w swoim tempie, teraz jestem dwa tygodnie po i juz od kilku dni śmigam w jeansach sprzed ciążyDaj sobie czas - ten pas to nic dobrego. Sam sobie organizm poradzi, a jak bedziesz mogła to zaczniesz cwiczyc i bedzie dobrze. A znajoma sie nie przejmuj, ona dała ciała.
panna_migotka
Mama Igusi/Majowe Mamy'08
Needi, możemy podać sobie grabkę. Mój też wisi non stop na cycu. Jak zaśnie to próbuję go odłożyć, a wtedy ryk i znów do cyca. I tak cały dzień i całą noc się bujamy. Myślę, że to przez ból brzuszka. Zobaczymy co będzie jak skończy 3 miesiące.
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Kaskaw
Fanka BB :)
Matko dziewczyny stracilam pokarm! Znowu! Jestem zalamana ;( a to wszystko od klimatyzacji. Najpierw bol, potem zastój i koniec.. Zaraz przychodzi polozna, moze cos poradzi. .
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom