reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2016

Ku...a dziewczyny to jakaś masakra z tym karmieniem. Karmimy się z trzy godziny i co chwila ssie cyca, płacz, odbicie i do cyca. Zwariuje zaraz. W nocy spałam razem 5 godz. Nosz ku...a

reklama
Ja pierdzielę, ale ze mnie ciołek!!!!!!!!!!!!!!!!! :( :( :( My już od tygodnia powinniśmy podawać tą witaminę, a miałam zapisane od 3 tygodnia i myślałam, że jak 3 tygodnie skończy, że od dziś :( A od i po to różnica. Buuu :( Mam nadzieję, że nie zaszkodziłam, jak myslicie????????????

Piszecie o bólu brzuszka po wit K, u mojego Nikodema tak się zaczęły po 3 tygodniu, hmm...

Też nie byłam jeszcze na wizycie patronażowej...

Kkasiulka, chyba nie są, nie widzę tego. Oni biegają całymi dniami po dworze. Też nie cierpię tych telefonów i komputera!!!!!!!!!!!!!!
Iwona35 - będziesz szczepiła dawnym sposobem?? Ja tak szczepiłam chłopców i się teraz zastanawiam...
Kamejka - chrzciny 9 października, bo 8.10. mamy rocznicę ślubu i chrztu Mikołaja i chcemy wszystko połączyć.
BasiaJulia - na obiad po chrzcie do restauracji :)

Nedi ja dzis,spalam moze z 2-3 godzinki pomimo ze karmie mm ;) moje dziecko wstalo o 9 i do teraz spalo tylko 40 minut, zaznaczam ze w nocy tez nie spal. Jaj to mozliwe???? Teraz zasnal, ciekawe na ile... nie mam kiedy do wc isc, a zrobic cos to cyd..

M
Czy któraś z Was stosuje albo stosowała pas poporodowy na obkurczanie brzucha?mnie nic na ten temat w szpitalu nie mówili nawet nie wiedziałam że coś takiego jest.po cc na drugi dzień miałam mega brzuch jak się zobaczyłam to aż zbladlam bo prawie nic się nie zmniejszył,teraz po 6dniach jest taki śmieszny tylko na dole,:-) ale to pewnie jeszcze się zmieni w każdym razie jakos się tym zabardzo nie przejmowałam aż dzisiaj moja znajoma powiedziała że jestem nie poważna że nie mam tego pasa,ze będę miała mega duży i obwisły brzuch-niektorzy ludzie to nie mają zahamowań:-)ja bym się wstydziła komuś tak powiedzieć....

Daj sobie czas - ten pas to nic dobrego. Sam sobie organizm poradzi, a jak bedziesz mogła to zaczniesz cwiczyc i bedzie dobrze. A znajoma sie nie przejmuj, ona dała ciała.

A te chrzciny w restauracji robicie sam obiad (2 dania + deser + kawa/herbata) czy coś więcej np. do tego zimna płyta/ciasta i siedzicie dłużej?
ja w restauracji, przerabiałam już imprezy typu: goście do mieszkania i wszystko sama, sala OSP i katering i restauracja i niebo za restaurację a pieniądze podobne a w dodatku mamy z mężem obydwoje najbliższą rodzinę bardzo dużą i samemu to ogarnąć to masakra. U mnie tradycyjnie obiad, desery i płyta, restauracja do 22

Ja pierdzielę, ale ze mnie ciołek!!!!!!!!!!!!!!!!! :( :( :( My już od tygodnia powinniśmy podawać tą witaminę, a miałam zapisane od 3 tygodnia i myślałam, że jak 3 tygodnie skończy, że od dziś :( A od i po to różnica. Buuu :( Mam nadzieję, że nie zaszkodziłam, jak myslicie????????????

Piszecie o bólu brzuszka po wit K, u mojego Nikodema tak się zaczęły po 3 tygodniu, hmm...

Też nie byłam jeszcze na wizycie patronażowej...

Kkasiulka, chyba nie są, nie widzę tego. Oni biegają całymi dniami po dworze. Też nie cierpię tych telefonów i komputera!!!!!!!!!!!!!!
Iwona35 - będziesz szczepiła dawnym sposobem?? Ja tak szczepiłam chłopców i się teraz zastanawiam...
Kamejka - chrzciny 9 października, bo 8.10. mamy rocznicę ślubu i chrztu Mikołaja i chcemy wszystko połączyć.
BasiaJulia - na obiad po chrzcie do restauracji :)
tak, dawny sposobem i bez szczepień dodatkowych, rozmawiałam uczciwie z lekarzem- szczepienia na rota etc, są jak szczepienia na grypę, nie w każdy szczep trafisz i w kolejnym sezonie psu na budę moze byc szczepionka z poprzedniego sezonu. Lekarz neonatolg i już z niejednym powikłaniem walczył to pogadalismy bez tzw rozmowy sponsorowanej

Daj sobie czas - ten pas to nic dobrego. Sam sobie organizm poradzi, a jak bedziesz mogła to zaczniesz cwiczyc i bedzie dobrze. A znajoma sie nie przejmuj, ona dała ciała.
ja bez pasa trzy ciąże, i wszystko wróciło wtedy do normy w swoim tempie, teraz jestem dwa tygodnie po i juz od kilku dni śmigam w jeansach sprzed ciąży

Needi, współczuję.. mam nadzieję, że może to tylko taki cyckowy dzień ma i jutro będzie lepiej.

Ja to mam czasem dylemat co robić jak mały śpi - wziąć prysznic, coś zjeść, coś sprzątnąć, a może też się zdrzemnąć :)

Needi, możemy podać sobie grabkę. Mój też wisi non stop na cycu. Jak zaśnie to próbuję go odłożyć, a wtedy ryk i znów do cyca. I tak cały dzień i całą noc się bujamy. Myślę, że to przez ból brzuszka. Zobaczymy co będzie jak skończy 3 miesiące.

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Matko dziewczyny stracilam pokarm! Znowu! Jestem zalamana ;( a to wszystko od klimatyzacji. Najpierw bol, potem zastój i koniec.. Zaraz przychodzi polozna, moze cos poradzi. .

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry