Hejka!
Julka, super, brawo!!!!
Fazerkam, Sylwia, Aga30+ - dziękuję za odpowiedzi :*
Sylwia, a smarowałaś czymś czy tylko wietrzyłaś?
Iwona35 - masakra!!!!! U mnie też raz tak było, że przyszedł mąż do dziewczyny, z którą leżałam i siedział od 14-17:30!! Ja wzdęcia, myślałam, że mnie trafi! Ona łóżko obok zlewy, ani tam podejść, ani nic :/ Ale to tylko raz. Współczuję!
Lucky - więc życzę Ci, żeby się coś rozkręciło!! A pewnie, że lepiej w domu się przespać we własnym łóżku! Trzymam wciąż kciuki!
BasiaJulia, Asia, lillylove - i Wam też dziewczyny! Powodzenia!!!
Asia - nie używam jeszcze.
Powodzenia dla tych, które chcą karmić piersią i próbują!!! Trzymam kciuki!
A jak trzeba dać butlę to trudno! Ważny Wasz spokój i Wasza radość!!
A ja nie wiem ile waży, żółta raczej nie jest, z pępkiem też nie wiem czy do końca ok. To jakaś paranoja u nas w przychodni, że jak jedna położna idzie na wolne to nie ma zastępstwa!!! Ja wiem, że to moje trzecie dziecko, ale pipka pierwsza i nie mam pojęcia jak pielęgnować!!
Moja kolek nie ma, ale u Nikosia pojawiły się trochę później i bardzo się ich obawiam...
U mnie mleko w cyckach się unormowało, ale teraz to mi się wydaje, że jakoś mało mam, bo wcześniej to bomby miałam, nie wiem sama :/
Można kłaść na brzuszku jak pępek jeszcze nie odpadł????
Do mam dziewczynek: W pipce ma takie białe coś, to może być jeszcze ta maź płodowa? Zmywać to czy tylko po wierzchu się przeciera?? Przegotowaną wodą i gazikiem czy normalnie nawilżoną chusteczką??