Iwona77W
Fanka BB :)
Kupilam go w aptece i rozrobilam 2 lyzki stoloe z pol szlanki soku pomarańczowegoJak go w ogole sie stosuje ? I gdzie go mozna kupic?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kupilam go w aptece i rozrobilam 2 lyzki stoloe z pol szlanki soku pomarańczowegoJak go w ogole sie stosuje ? I gdzie go mozna kupic?
Ja tez czekam, nic sie nie dzieje, wiec dalej trwam z nierozpakowanymi. Moja tez czasem jakby drgala i sie zastanawialam co to hehe
U mnie jest dziwnie, bo z usg tylko nie z piersszego tylko z pozniejszych termin 14.0u a z om 24.07 i lekarz powiedzial zebym brala pod uwage 24... Takze pewnie bede ostatnia...
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez mialam wywolywany. Wcale nie jest tak zle. wiem ze latwo mowic ale nie denerwuj sie, na pewno swietnie sobie poradzisz i wszystko bedzie ok moja rada to taka zeby sie najesc i faktycznie wyspac..Cześć dziewczyny
Nic mnie nie bierze, sprawdziłam torbę czy mam wszystko i jestem nastawiona na wyjazd do szpitala rano...
Miała któraś z was wywoływany porod?
Gin mi powiedział ze dostanę kroplówkę i powinnam urodzić...
Mówią nie myśl o tym, ale jak?
Jeszcze M nie moze ze mną jechać, jak wszystko dobrze pójdzie to dotrze po pracy jak juz urodzę...
Nie wiem czy prześpie tą noc...
Macie jakieś "ostatnie" rady? [emoji29][emoji51]
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
A masz takie jakby pyknięcia wewnątrz? Ja miałam kilka razy, pierwszy myślałam, że może to wody zaraz odejdą, potem się zastanawiałam, czy to nie stawy tak strzelają albo gazy - czy dziecko w brzuchu puszcza gazy?
Nie martw sie u mnie tez czop nie odszedl hehe i skurczy brak. Ale przy Michale tez mi czop nie odszedl i jak pojechalam na porodowke ze skurczami to mi przy badaniu lekarz go wyjalSpokojnie ja termin z om mam na 25.07 a termin z usg na 31.07 ale jako Zd mam pcos to ginekolog ustalił mi termin na 27.07 wiec mysle ze ja bede ostatnia. Tym bardziej ze u mnie nawet jednego skurcza, czop nie odszedł, nic
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app