Lila tak dostawian ale jako ze maly je butle to jest 5 minut i koniec,staram sie nie dawac go na pelnym głodzie, do tego laktator no i nic. A tak w ogole to lekarz mowil ze bedzie malutki a ma ubraby pajacyk w rozmiarze 56 i jest na styk. Malo co mam w rozmiarze 62 a troche 50ktorych pewnie nawet nie ubiore. Martwie sie ta zoltaczka, niby mowili ze to fizjologiczna i jest ok ale do swiatla dziennego widac ze jest zolty. Ma normalny aptetyt tylko dzis po powrocie do domku spi caly czas (nie ma to jak swoje lozeczko i swoj kocyk )
polozna będzie we wtorek to podpytam chyba ze jutro bedzie bardzo zolty i markotny to pojadę do pediatry. Wychodzac ze szpitala dostałam zalecenie wizyty u neurologa w 3 i 6 miesiacu ze wzgledu na przyduszenie i w jednej rece musze konktrolowac napiecie miesniowe. U jakiego dobrego specjalisty to moge sprawdzic? Babeczka mowila niby o pediatrze ale wolałabym isc do kogos kto typowo sie czyns takim zajmuje zeby w razie w to rehabilitowac. Dziewczyny po porodzie sn kiedy poszlyscie do wc po porodzie? Ja sie oczyscilam w nocy z środy na czwartek i od tej pory nie bylam, ale czuje ze jelita pracuja... boje sie ze to bedzie moj kolejny porod
a hemoroidy mi takie wyszly po porodzie ze nie siadam na tylku.