reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Kamejka, Lila...jutro Wasz wielki dzień. SUPER!!!!!
Venicee, czemu? Mała spać nie daje?
Venicee, czemu? Mała spać nie daje?
BasiaJulia
Fanka BB :)
Też trzymam kciuki za Was dziewczyny - już jutro Wasze maluchy będą
Mnie też nie zostało wiele ubrań, na szczęście nie wychodzę za często, a w domu mam 2 bluzki na zmianę.
W ogóle nie kupowałam ubrań dużo na ciążę, tylko doły właściwie, bo nie mam figury modelki i gór miałam kilka taki luźniejszych i kilka dość luźnych. Ale mam nadzieję, że już niedługo to potrwa
Mnie też nie zostało wiele ubrań, na szczęście nie wychodzę za często, a w domu mam 2 bluzki na zmianę.
W ogóle nie kupowałam ubrań dużo na ciążę, tylko doły właściwie, bo nie mam figury modelki i gór miałam kilka taki luźniejszych i kilka dość luźnych. Ale mam nadzieję, że już niedługo to potrwa
Kciuki dziewczyny &&&&
Ja dzis jak codzien od 4 dni na ktg. Moze dzis cos sie ruszy. Polozna mi powiedziala ze wlasnie mam nie chodzic, nie wysilac sie tylko odpoczywac. I troche sie sprawdza bo przedwczoraj na ktg (caly dzien sie w sumie obijalam) byla cala masa skurczow a wczoraj (pracowity dzien plus spacer) cisza
Ja dzis jak codzien od 4 dni na ktg. Moze dzis cos sie ruszy. Polozna mi powiedziala ze wlasnie mam nie chodzic, nie wysilac sie tylko odpoczywac. I troche sie sprawdza bo przedwczoraj na ktg (caly dzien sie w sumie obijalam) byla cala masa skurczow a wczoraj (pracowity dzien plus spacer) cisza
BasiaJulia
Właśnie o Tobie myślałam, co tamKciuki dziewczyny &&&&
Hmm, a ja się właśnie zastanawiałam czy nie za mało się ruszam. Czyli mówisz, że jednak odpoczynek bardziej wskazany?
Tak wynika z mojego przypadku i polozna wrecz mi powiedziala ze chyba oszalalam z tymi spacerami i ze to wszystko sa bzdury wyczytane w internecie i ze to nic nie pomaga a moze zaszkodzic np tetnu dziecka i mojemu cisnieniu...
No ale mam niezbite dowody ze jak leniuchowalam to skurcze byly i szyjka zaczela sie skracac a potem jak bylam aktywniejsza to przestalo sie dziac cokolwiek... Zobaczymy co dzisiaj bo caly dzien leze przed tv z gazetka
No ale mam niezbite dowody ze jak leniuchowalam to skurcze byly i szyjka zaczela sie skracac a potem jak bylam aktywniejsza to przestalo sie dziac cokolwiek... Zobaczymy co dzisiaj bo caly dzien leze przed tv z gazetka
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Wrocilam z zakupow, padam na cyce. Kupilismy jednak ten przewijak, kupilam tez te nakladki na sutki, nie bylo rozniaru M to wzielam L pomimo ze mam miseczke B no ale trudno i wstapilam do lumpexu i pare ciuszkow kupilam, ale juz wiekszych, tylko jeden rampers na teraz. Goraaaaaco. Agula pewnie ma cc teraz.watpie zeby pozwolili jej rodzic sn jezeli mala miała spadki tetna.
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Agula czekamy kochana na wieści!!!
i tak dzielna jesteś
Czyli jednak Wiktoria super ślicznie
.....
tak mnie boli głowa ze zdechnę
i tak dzielna jesteś
nawet mi nie pisz o zębach, mnie jeszcze do dziś ćmi i z drugiego mi plomba wypadłaMnie dopadl bol zęba teraz, mąż chrapie.. Jakos nie mam weny do snu.. oby maleństwo dało Ci pospac
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
wiesz nie wiem jak tobie ale mnie te nakładki nic nie pomogły, młoda nie chciała przez nie ssać a brodawki i tak bolały.. ja sobie smarowałam maścią, i masowałam, i po nawale pokarmu samo przeszło.Agula, powodzenia!!! Dasz rade.
Moja niunia dziś tylko dwa razy się budziła w nocy, je i śpi Czasem zapłacze jak gazy idą, ale tak nie narzekam. Dziś mi mąż kupi te nakładki na piersi, bo wyję z bólu.
Zrobiła mi się pod pachą taka gula i się zastanawiam czy to nie od karmienia.... miała któraś tak??
Można nas dopisać do rozpakowanych:
07.07. godz. 14.37
SN
39 tc
Wiktoria
3310g/55cm
10/10 pkt
Czyli jednak Wiktoria super ślicznie
u mnie się nie sprawdziłuNiech Ci weźmie rozmiar L, chyba, że masz malutkie piersi to M słyszałam, że właśnie powinno się mieć większe, ale może któraś dziewczyna używa i poradzi lepiej
nam też mówiła że spacery i sprzątanie to pic na wodę bo jeśli ma się coś dziać to i bez tego a jak nie to jedynie się zmęczymy a jak przyjdzie do porodu to nie będziemy miały siły i będziemy zmęczone.Tak wynika z mojego przypadku i polozna wrecz mi powiedziala ze chyba oszalalam z tymi spacerami i ze to wszystko sa bzdury wyczytane w internecie i ze to nic nie pomaga a moze zaszkodzic np tetnu dziecka i mojemu cisnieniu...
.....
tak mnie boli głowa ze zdechnę
Lizzy_
Ja po wizycie. Nie rodzę wszystko z Młodym ok, nerki za to coraz gorzej. Mam zrobić badania i za tydzień decyzja co dalej. Normalnie wysyła do szpitala 2tygodnie po terminie, ale u mnie będzie wcześniej, ze względu na nerki. Za tydzień decyzja.
Ps. 2 tygodnie temu Mały ważył 3kg, dziś niby 2700
Ps. 2 tygodnie temu Mały ważył 3kg, dziś niby 2700
reklama
Lizzy 2 tyg po terminie? To naprawde późno. W naszym przyjmują w dniu terminu na obserwację, a jak nic się nie wydarzy do 41 tygodnia to wywołują.
A te wagi to ten sam sprzęt do usg i ten sam lekarz?
Ja już po wszelkich rozmowach z lekarzami, anestezjologiem, mniej więcej wszystko wiem... Stres mnie już łapie.
A te wagi to ten sam sprzęt do usg i ten sam lekarz?
Ja już po wszelkich rozmowach z lekarzami, anestezjologiem, mniej więcej wszystko wiem... Stres mnie już łapie.