reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Agula, powodzenia!!! Dasz rade.

Moja niunia dziś tylko dwa razy się budziła w nocy, je i śpi:) Czasem zapłacze jak gazy idą, ale tak nie narzekam. Dziś mi mąż kupi te nakładki na piersi, bo wyję z bólu.

Zrobiła mi się pod pachą taka gula i się zastanawiam czy to nie od karmienia.... miała któraś tak??

Można nas dopisać do rozpakowanych:
07.07. godz. 14.37
SN
39 tc
Wiktoria
3310g/55cm
10/10 pkt

Ostatnia edycja:
Ja mam w domu meza na urlopie ktory mi pomoze zawsze, dom ogarniam na bieżąco, a mała jak narazie ( odpukac) jest grzeczna. Nawet starszego syna teraz oduczam pampersow i jakos idzie i czas mam zorganizowany w miare ;)

Dziewczyny w dwupaku, wspolczuje upałów. . chyba bym dzisiaj zeszla..

Agula dasz rade! Kto jak nie Ty? Bierz zzo i ogien ;))

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Zazdroszczę zaradnego męża.

Witam i ja. Czytam, ale nie mam sił napisać.
Agula, powodzenia!
Ja zaraz na wizytę. Jak się okaże, że nic nie rusza do przodu to nie wiem co zrobię. Nocka ciężka, nerki już bolą jak nie wiem... jeszcze znowu upał, heh...
Przepraszam, że marudzę :(
Spokojnego dnia!

reklama
Do góry