reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
@kamejka @Lila to jutro trzymamy kciuki &&&&✊✊✊dawajcie znać jak się czujecie jak tylko będziecie mogły
@Agula2016 mój pierwszy poród mi się przypomina :( też bóle z krzyża bez rozwarcia przez kilkanaście godzin, czyli zzo odpadało i też się skończyło cc. Ale najważniejsze zdrowie Twoje i dzidzi. Będzie dobrze!
A ja dzisiaj w końcu wzięłam się za pakowanie torby, w 39 tygodniu hehe :p
I doszłam do wniosku, że potrzebuję jednak jeszcze jedną koszulę, więc jutro jeszcze sklep mnie czeka a w czwartek szpital..
Mi nakładki też nie dawały ulgi niestety. I mały nie chciał przez nie jeść, bo to jednak nie pierś tylko plastik..

Mojej siostrze nakładki na sutki bardzo pomogły, prawie płakała z bólu, mała jadła i z nakładek i bez :)
dlatego ja też chce kupić, może się przydadzą

Julita mi wypadla plomba przy porodzie ale dopiero teraz zaczelo bolec najgorsze jest to ze w dzien spoko a w nocy masakra ze spac nie moge.

Agula trzymam kciuki za was! Bedzie dobrze ;)

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Julita mi wypadla plomba przy porodzie ale dopiero teraz zaczelo bolec najgorsze jest to ze w dzien spoko a w nocy masakra ze spac nie moge.

Agula trzymam kciuki za was! Bedzie dobrze ;)

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
TAk się zastanawiam czy ja jestem jakiś pechowiec, czy ktoś mnie przeklął no nie wiem, od środy wyłam z bólu tak mnie ząb bolał, dziś jak juz ropa pomału schodzi to mam taką migrenę że łeb mi rozsadza a łzy same lecą ........zaje...cie.....

Agula trzymam kciuki choć mam nadzieje że już dawno tulisz maleństwo !!

Gratulacje dla Kamejki i Męża który nas poinformował o kolejnym cudownym bobasku na tym świecie! [emoji106][emoji5]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Hejka,

Dziewczyny ktore sa w dwupaku trzymajcie sie :* czytam codziennie co u Was i trzymam kciuki za szybkie bezbolesne i szczesliwe porody! Wspolczuje Wam tej koncowki i czekania ale juz blizej niz dalej.

U nas powoli do przodu. Maly jest niezlym glodomorkiem ;) niestety karmimy sie z butli ale moim pokarmem. Chce go przestawic na cyca niby cos lapie ale mam plaskie brodawki i gucio z tego wychodzi. Przez nakladki nie chce a jak je wyciagne laktatorem to i tak sie chowaja. Mam specjalna butelke przy ktorej dzidzia pracuje jak przy piersi i je z niej bardzo ladnie ale moje sutki sa beznadziejne i czar pryska :( wyczytalam ze warto zaczac przestawiac dziecko jak przekroczy faktyczny termin porodu a to za dwa tyg i martwie sie ze zupelnie przyzwyczai sie do butli i bedzie dupa z cyca...a tak bardzo bym chciala karmic piersia...nie wiem juz co robic :(

Poza tym Maly jest Kochany i jest mega slodziakiem. Kocham go nad zycie i moge patrzec na niego godzinami. Uwielbiam jego minki i te nieswiadome w pelni usmiechy :) moje male cudo ;) aktualnie jest taka maskotka w domu :)

Ja sie czuje super. Zostaly mi dwa malutenkie szwy. Poza tym zostalo mi 3kg do wagi od ktorej startowalam z ciaza. Juz zapomnialam ze rodzilam, ale z kolejnym dzidziusiem sie wstrzymam ;))

Dzisiaj wyslalismy krew na te badania przesiewowe, mam mega stresa ze wyjdzie jakies chorobsko...:-(((

Juz coraz mniej nierozpakowanych Mam ;)
Dziewczyny sciskam Was mocno gratuluje rozpakowanym, czekam na kolejne dzidziusie i trzymam kciuki. Buziaki !

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry