reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2016

Giulia ja tez sie obawiam wywoływania [emoji53]

Za to krzyże mnie dzis tak bolą ze chodzę jak paralityk [emoji24]
Ani leżeć, ani siedzieć, chodzić cieżko... Ajjj! [emoji29]
Najgorsza ta bezradnosc

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Jodełka fajnie że wychodzicie do domu.

U nas na oddziale jest jakiś dzidziuś to strasznie mocno i długo płacze. Nie wiem czemu ale czy nic go nie ukoi? I tak siedzę i myślę co mu jest i mi się płakać chce. Może chce jeść, to bym mu cyca dała. A ten płacz po chwili brzmi jak krzyk. Serce się kraje.

A mojej Majce jedno oczko raczyna ropieć troszkę. Achh... jeszcze nie było pediatry, nie wiem na jakim poziomie jest bilirubina, bo dziś jest taka przyjemna pielęgniarka że miodzio i ona mi nie może nic mówić. No. I jeszcze tęsknię za Martynką.
Takie gorzkie żale.

Giuliia myślałam że coś się rozkręca.

A ty Agula? Rodzisz czy szamiesz śniadanie?

Jejku jak ja zazdroszcze tyn ktore juz wychodza do domku. Ja nie moge sie doczekać az połoze,sie w lozku obok synka i bede patrzec jak spi a ten lobuz poki co malo sypia i non stop kopie mnie w zebra i zoladek. ciekawe czy bedzie tak malo.sypial jak sie urodzi.

Giulia boje sie ze ten ból w krzyżach to nie zapowiedź porodu tylko ból kręgosłupa, młody moze mi uciskać gdzieś, a ja juz przed ciąża miałam problem z kręgosłupem, ból jest okropny, wiem ze czeka mnie jeszcze większy przy porodzie ale boje sie ze zrobie np za szybki ruch ze mnie tak poszczyknie ze sie nie ruszę a to mi przy porodzie napewno nie pomoże [emoji29]

Julka całkiem dobrze Ci wyszło to strzyżenie pupila [emoji106]

Jodelka jak fajnie ze do domku sie szykujecie! [emoji5]

Needi a ty do kiedy w szpitalu?

Giulia boje sie ze ten ból w krzyżach to nie zapowiedź porodu tylko ból kręgosłupa, młody moze mi uciskać gdzieś, a ja juz przed ciąża miałam problem z kręgosłupem, ból jest okropny, wiem ze czeka mnie jeszcze większy przy porodzie ale boje sie ze zrobie np za szybki ruch ze mnie tak poszczyknie ze sie nie ruszę a to mi przy porodzie napewno nie pomoże [emoji29]

Julka całkiem dobrze Ci wyszło to strzyżenie pupila [emoji106]

Jodelka jak fajnie ze do domku sie szykujecie! [emoji5]

Needi a ty do kiedy w szpitalu?

My minimum dobę jeszcze żeby zobaczyć czy żółtaczka się rozwinie ale ja już widzę że białka oczne ma żółte. Pediatry jeszcze nie było.

Julka, podobno dzieci sa tak samo aktywne poza brzuchem jak i w brzuchu, ja juz nie pamietam jak mialam z wika ;)

Agula juz czas na Ciebie ;) trzymam kciuki ;)

Ja mam jutro wizyte w szpitalu, ktg itp mam nadzieje ze pogadam z lekarzem co i jak, oby zrobił usg i bliznę i niech da zielone światło na SN;)

Ostatnia edycja:
reklama
Julka, podobno dzieci sa tak samo aktywne poza brzuchem jak i w brzuchu, ja juz nie pamietam jak mialam z wika ;)

Jeśli tak jest, to moja Tosia będzie huraganem ;)
U mnie dzisiaj leniwa niedziela. I całkiem dobra noc - tylko jedna pobudka i to o 7. Poza tym, jak szłam do kościoła, to mnie tak narywało w pachwinach, że szłam jak paralityk ;)
Zaglądam co chwilę tutaj z nadzieją, że któraś z Was już na porodówce, a tu nic. Cisza. Ech! Dobrze, że pogoda nam sprzyja ;) Dobrego dnia dziewczyny!

Do góry