reklama
obiecuje przekazywać wszystko co do przecinka trzymam kciukiHej!
Needi - i dobrze, że zostaliście, niż gdybyś miała wracać czy tam co. Żeby bilirubina szybko spadała!
Agula, no to zaciskam kciuki za dziś, a co tam!
Julka, ślicznego masz tego pupila
Dobra, koniec jęczenia i marudzenia. Wpadnę jeszcze potem, a od jutra kontaktować się z Wami będę przez Iwonę35, może podczytam co u Was, nie wiem jak tam mój telefon da radę. Odpoczniecie sobie ode mnie Jestem wydygana jak nie wiem, Młoda chyba czuje, bo mało ruchliwa(żeby tradycji stała się zadość). Od dwóch nocy nie śpię. No ale wyjść musi, inaczej się nie da...
Buziaki, kciuki za Was!!
paula_dabro
Fanka BB :)
Ja tak wlasnie mialam. Jak sie zaczelo rozkrecac to weszlam do wanny z ciepla woda i wtedy ruszylo jak z bicza strzelilTo to na pewno z tym rozkrecaniem zaczetej akcji bo w planie porodu mam wejscie do wanny. Licze ze moze i przed rozpoczeta akcja cos to da
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Flammie
Tak zaglądam z nadzieja, ze moze ktoras urodzila, a tu cisza... I forum tez spokojniejsze, ale dobrze rozumiem czemu
Łącze się z wami w bólu brodawek! Do tego piersi mi juz napuchly porzadnie! Oj przyda sie laktator
A w ogole to niezly numer jest w tym szpitalu norweskim gdzie jestem, bo wyglada na to ze taniej jest trzymac nas pacjentki prawie gotowe do wyjscia w hotelu niz na oddziale!! Zglupialam troche jak mi powiedzieli ze nas do hotelu przenosza, bo nie wiedzialam o co chodzi.. maz tez nie wiedzial. A tu jest normalnie hotel polaczony ze szpitalem i na jednym pietrze sa normalne pokoje hotelowe przeznaczone dla nowych mamus. Jest na pieterku tez polozna i pielegniarka i wlasciwie nadal jestem pacjetka! Darmowy pobyt dla mnie ale maz musi zaplacic.
Super sprawa!! Odetchnelam z ulga bo to juz prawie jak w domu Cisza, spokoj, tylko my i komfortowe warunki.
No wlasnie, jutro nas pewnie wypuszcza, bo jeszcze jakies badanie ma maly przejsc i chca miec oko na moje kp, bo szlo nam to ciezko... :/
Moj maluch mial dzis juz druga noc z rzedu wlasnie takie ataki histerycznego placzu. Niby chcial jesc, ale zaraz wybuchal placzem.. az sama z nim ryczalam, bo nic nie pomagalo. Polozna stwierdzila, ze pewnie brzuszek mu sprawial problemy.. no wiec przez pol nocy tylko tulilam malego, huśtalam i spacerowalam.. Wgladam upiornie dzis.. ale na szczescie prawie wszystkie na oddziale dziewczyny wygladaly tak samo
Łącze się z wami w bólu brodawek! Do tego piersi mi juz napuchly porzadnie! Oj przyda sie laktator
A w ogole to niezly numer jest w tym szpitalu norweskim gdzie jestem, bo wyglada na to ze taniej jest trzymac nas pacjentki prawie gotowe do wyjscia w hotelu niz na oddziale!! Zglupialam troche jak mi powiedzieli ze nas do hotelu przenosza, bo nie wiedzialam o co chodzi.. maz tez nie wiedzial. A tu jest normalnie hotel polaczony ze szpitalem i na jednym pietrze sa normalne pokoje hotelowe przeznaczone dla nowych mamus. Jest na pieterku tez polozna i pielegniarka i wlasciwie nadal jestem pacjetka! Darmowy pobyt dla mnie ale maz musi zaplacic.
Super sprawa!! Odetchnelam z ulga bo to juz prawie jak w domu Cisza, spokoj, tylko my i komfortowe warunki.
No wlasnie, jutro nas pewnie wypuszcza, bo jeszcze jakies badanie ma maly przejsc i chca miec oko na moje kp, bo szlo nam to ciezko... :/
Moj maluch mial dzis juz druga noc z rzedu wlasnie takie ataki histerycznego placzu. Niby chcial jesc, ale zaraz wybuchal placzem.. az sama z nim ryczalam, bo nic nie pomagalo. Polozna stwierdzila, ze pewnie brzuszek mu sprawial problemy.. no wiec przez pol nocy tylko tulilam malego, huśtalam i spacerowalam.. Wgladam upiornie dzis.. ale na szczescie prawie wszystkie na oddziale dziewczyny wygladaly tak samo
Meldujemy się z domu wypisy trwały wieki ale się udało Szymek jest chodzi jakiś przygaszony i mnie unika nawet nie chciał się przytulić mam nadzieję, że mu przejdzie ...
NEDDI u nas na oddziale też była taka dziewczyna co płakała non stop... serce pęka w takim momencie. Podobno ta mama na lajcie do tego podchodzi a lekarze nie wiedzą co jej jest. I dlaczego tak płacze... Ale to nie na moje nerwy to na pewno.
A żeby nie było za kolorowo to ledwo chodzę , nie mogę siedzieć i nie robiłam 2 od porodu i coś czuję, że długo nie zrobię bo szwy mnie ciągnął jak cholera Nie wiem czy Wam pisałam ale prosiłam o nacięcie z tym, że położna zdecydowała inaczej i pękłam do odbytu...:/ a po fakcie powiedziała, że przeprasza ale myślała, że nie trzeba będzie nacinać no ale wyszło jak wyszło
NEDDI u nas na oddziale też była taka dziewczyna co płakała non stop... serce pęka w takim momencie. Podobno ta mama na lajcie do tego podchodzi a lekarze nie wiedzą co jej jest. I dlaczego tak płacze... Ale to nie na moje nerwy to na pewno.
A żeby nie było za kolorowo to ledwo chodzę , nie mogę siedzieć i nie robiłam 2 od porodu i coś czuję, że długo nie zrobię bo szwy mnie ciągnął jak cholera Nie wiem czy Wam pisałam ale prosiłam o nacięcie z tym, że położna zdecydowała inaczej i pękłam do odbytu...:/ a po fakcie powiedziała, że przeprasza ale myślała, że nie trzeba będzie nacinać no ale wyszło jak wyszło
BasiaJulia
Hej dziewczyny.
Ja nadal z Wami w dwupaku. Nie pomogło wczorajsze sprzątanie i wątpię, czy coś w ogóle to przyspieszy.
Achch, trudno, będziemy czekać na piątek, a jak dalej bez zmian to pewnie jeszcze z tydzień i wywołanie.
Teraz się wybieram na lody i trochę naturalnej witaminy D3 załapać
Miłego popołudnia
Ja nadal z Wami w dwupaku. Nie pomogło wczorajsze sprzątanie i wątpię, czy coś w ogóle to przyspieszy.
Achch, trudno, będziemy czekać na piątek, a jak dalej bez zmian to pewnie jeszcze z tydzień i wywołanie.
Teraz się wybieram na lody i trochę naturalnej witaminy D3 załapać
Miłego popołudnia
Julka89.89
Cudzie trwaj..
A ja sie wzielam za pakowanie torby (brawo, nie ma to jak pakowac sie w 39 tygodniu). Dziewczyny wyparzam butelki i smoczki ale nie wiem czy to dobrze robie. Woda zagotowana, bulgocze i wkladam na 5minut butelki i 3minuty smoczki.? Ja tez sie chce wynienic z kims numerem tel bo w zasadzie nie wiem jak bedzie z dostepem do internetu tam
Lizzy_
Mój Młody chyba dobrowolnie nie wylezie. Ja robię wszystko w domu, obiady dziennie, porządki, długie spacery, no i nic. Brzuch spięty, ale to wszystko. Podobno od jutra znowu upały, więc jestem załamana... nie wiem już co mi jest, ta końcówka mnie męczy psychicznie, bo fizycznie to czuję, że mogłabym góry przenosić...
Julka, jak coś to pisz pw, możemy się wymienić, ja pewnie w najbliższym czasie nie urodzę
Julka, jak coś to pisz pw, możemy się wymienić, ja pewnie w najbliższym czasie nie urodzę
reklama
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Jeszcze jedno pytanie. Bralyscie taka normalna butelke do karmienia w razie w? Bo mam butelke przy laktatorze ale szczerze to srednia jest i zastanawiam sie czy brac ta druga co mam avent ? Lizzy zaraz podesle numer