reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
Hej dziewczyny ;)
Lizzy podziwiam, ja bym chyba nie dala rady sie wystroic w sumie tylko na chwile i isc na slub ktory z reguly trwa sporo.. No po prostu by mi sie nie chcialo ;)
Needi mnie tez okropnie bolą ! Przy pierworodnym nie moglam wytrzymac tego bolu i doslownie wylam przy karmieniu, ale i pokarm mialam ciulowy bo mi slabo przybieral a teraz jest zupelnie inaczej- bol do zniesienia i mala super przybiera ..
A najlepsze to jest to, ze moja Helenka postanowila przespac całą dzisiejsza noc.. Nosz myslalam ze cycki mi wybuchną!
Kto dzisiaj rodzi? ;)

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie witajcie :) ja chyba już odpuściłam i przygotowuje się na 25 na wywoływanie. W sumie fajna data bo ja też z 25 i mój tatko też[emoji14]
Właśnie zjadłam batonika na sniadanie...

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Agula moze wkoncu sie u Ciebie rozkręci akcja [emoji6]

Ja juz zbliżam sie do 40 tc wielkimi krokami i nic, młodemu chyba za dobrze u mamusi, wczoraj sprzątanie, sporo pochodziłam nawet Tarzan był i nic [emoji848]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Agula, to Ty JESZCZE nie urodziłaś? ;) trzymam kciuki, żeby to było dziś!

U mnie spokój, brzuch nisko i to wszystko. Tak więc czekam. Jutro ostatnie spotkanie w szkole rodzenia, może Młody chce zakończyć kurs? ;)

Miłego Brzuchatki i Rozpakowane :*

reklama
Do góry