Ja dziś ostatni dzień w domku (hehe już drugi raz ostatni dzień ). Jutro szpital i zobaczymy kiedy cesarka. Przy tym drugim podejściu jestem spokojniejsza Tydzień temu to mnie brzuch ze stresu bolał cały dzień. A teraz jakoś na luzie. Zaraz się biorę za ogarnięcie trochę w domu, wyprasowanie ostatnich rzeczy, małe zakupy do szpitala i dopakowanie torby
Julka wcale nie tak źle Ci poszło jeżeli chodzi o psie fryzjerstwo
Kaskaw z tego co wiem to jak Ci dzidzia śpi całą noc to chyba powinnaś obudzić na karmienie. Czułaś że Ci się piersi przepełniły, a od tego może się zastój zrobić. I dla dziecka to też niedobrze pomijać nocne karmienia bo mleko ma wtedy inny skład i ważne żeby je też dostawało. Uprzedzam, że piszę to tylko na podstawie wiedzy teoretycznej pozyskanej na szkole rodzenia
Jodełka super że wychodzicie Czyli ile dni byliście?
Julka wcale nie tak źle Ci poszło jeżeli chodzi o psie fryzjerstwo
Kaskaw z tego co wiem to jak Ci dzidzia śpi całą noc to chyba powinnaś obudzić na karmienie. Czułaś że Ci się piersi przepełniły, a od tego może się zastój zrobić. I dla dziecka to też niedobrze pomijać nocne karmienia bo mleko ma wtedy inny skład i ważne żeby je też dostawało. Uprzedzam, że piszę to tylko na podstawie wiedzy teoretycznej pozyskanej na szkole rodzenia
Jodełka super że wychodzicie Czyli ile dni byliście?