reklama
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
witajcie dziewczynki mamuśki
u mnie kiepska noc, wyłam z bólu zęba masakra.....poród przy tym to pikuś
czemu ja muszę mieć ciągke pod górkę...
wezmę się może za prasowanie to nie będę o tym myślała.
miłego dnia
miłego dnia
paula_dabro
Fanka BB :)
Julita za dentystę się weź a nie prasowanie bo będzie juz tylko gorzej jak tak boliwitajcie dziewczynki mamuśki
miłego dnia
Needi ale wyskoczyłaś żadnych objawów i bum! Myslałam, że z nami do końca poczekasz
Ja dziś o 12 wizytuję, ciekawe co doktor powie. Ostatnio twierdził, że raczej się juz nie zobaczymy. Wyjdzie na to, że ja zamknę listę skoro ten mój syn takie jaja sobie robi..wszystkie objawy i zero postępu, Uparciuch
trzymam kciuki , nie będe takaJa teeeż nieee, ale u mnie dziś się na nowo coś kręci. Mam nawał śluzu, ból okresowy, zaczął boleć krzyż...może coś ruszy.
dzidziolki są!!!
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
byłam wczoraj u dentysty.....dostałam leki i nie wiem kiedy zaczną działać w każdym bądź razie jest ropa wiec zanim zaczniemy leczenie musi zejść ta ropaJulita za dentystę się weź a nie prasowanie bo będzie juz tylko gorzej jak tak boli
Needi ale wyskoczyłaś żadnych objawów i bum! Myslałam, że z nami do końca poczekasz
Ja dziś o 12 wizytuję, ciekawe co doktor powie. Ostatnio twierdził, że raczej się juz nie zobaczymy. Wyjdzie na to, że ja zamknę listę skoro ten mój syn takie jaja sobie robi..wszystkie objawy i zero postępu, Uparciuch
a do dentydsty nie tak łatwo się dostać wczoraj do 5 prywatnych gabinetów dzwoniłam i nigdzie nie chcieli mnie przyjąć...dopiero na dyżurze o 19.00
reklama
trzymam kciuki , nie będe taka
Iwona35- lepiej żadnych objawów i bum! a u mnie zobacz 2 raz jest akcja i doopa. ja najpóźniej zostaje z Wami do 18.07