reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Iwona35- :D lepiej żadnych objawów i bum! a u mnie zobacz 2 raz jest akcja i doopa. :D ja najpóźniej zostaje z Wami do 18.07
a ja mam nocne akcje, już kolejna noc dziś skurczy co 10 minut i tak 2h a później cisza i to nie stawianie się brzucha tylko takie od krzyża bolesne..jakoś dziwnie ten mój syn na świat się szykuje. W poprzednich tak nie miałam. Skurcze od razu co 3 minuty, szpital,łózko i bum. Ciekawe czy doktor stwierdzi chociaż większe rozwarcie..

byłam wczoraj u dentysty.....dostałam leki i nie wiem kiedy zaczną działać w każdym bądź razie jest ropa wiec zanim zaczniemy leczenie musi zejść ta ropa:(
a do dentydsty nie tak łatwo się dostać wczoraj do 5 prywatnych gabinetów dzwoniłam i nigdzie nie chcieli mnie przyjąć...dopiero na dyżurze o 19.00
współczuje :(

No ja też jeszcze czekam.....Co prawda 13.07 szpital, ale dopiero dziś na wizycie dowiem się po co, co tam będzie chciał robić....

@Iwona35 - Ty się tak nie zarzekaj - zobaczysz, jak Cię weźmie, to żebys do szpitala zdążyła :p

@Agula2016 - to co, może dziś jest twój wielki dzień??

@Julka89.89 - padłam :D :D :D

@julita1212 - o rany.....szczerze współczuję..... :-(

Trzymać się dziewczyny, jeszcze nie minęła 1/3 miesiąca. A termin na koniec miesiąca zawsze najtrudniejszy, wiem bo Milunia z 27.07 :)

Julita- współczuję bólu zęba..to jest masakraaa.

Iwona35- :D widzę też Cię robi w balona z wyjściem :D u mnie coś rusza, ale jak mi się brzuch stawia to mała tak szaleje, ze ja nie wiem od czego te skurcze

Juz dzis mialam 3 telefony czy urodzilam, jeszcze 1 i zamorduje przez telefon, biorac pod uwage okolicznosci moze mnie uniewinnia :)

Julka mojego szwagra nic nie przebije. Wczoraj zapytał czy urodziłam (pyta codziennie) ja na to, że nie ale w poniedziałek mam ostatnią wizytę i może dostanę skierowanie do szpitala a mój mąż zdecydował się żeby być przy porodzie no to nie będzie nas w domu. Oczywiście to jedna z opcji, bo nie wiem co będzie w poniedziałek.
Na to usłyszałam, że komplikuje mu dzień!!! bo miał do nas przyjechać a tak to może przyjedzie do szpitala! Nosz cholera jasna...tłumaczę, że mogę rodzić i ja i mój mąż (jego brat) nie będziemy mieć czasu na jakieś odwiedziny na sali porodowej?!

Nie wiem czasami co ludzie mają w głowie...

Julita- współczuję bólu zęba..to jest masakraaa.

Iwona35- :D widzę też Cię robi w balona z wyjściem :D u mnie coś rusza, ale jak mi się brzuch stawia to mała tak szaleje, ze ja nie wiem od czego te skurcze
taaa dowcipniś mi się trafił:) pewnie po ojcu. Bo mój mąż to z takich kabareciarzy, teraz np powiedział, że dwa dni mam się wstrzymac bo ma trasę daleką a w poniedziałek to MAM rodzić

reklama
No ja też jeszcze czekam.....Co prawda 13.07 szpital, ale dopiero dziś na wizycie dowiem się po co, co tam będzie chciał robić....

@Iwona35 - Ty się tak nie zarzekaj - zobaczysz, jak Cię weźmie, to żebys do szpitala zdążyła :p

@Agula2016 - to co, może dziś jest twój wielki dzień??

@Julka89.89 - padłam :D :D :D

@julita1212 - o rany.....szczerze współczuję..... :-(

Trzymać się dziewczyny, jeszcze nie minęła 1/3 miesiąca. A termin na koniec miesiąca zawsze najtrudniejszy, wiem bo Milunia z 27.07 :)
dziś mi się śniło, że lekarz na wizycie zaczął odbierać:D az takiej szybkiej akcji to jednak nie chciałabym:)

Do góry