reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
witajcie dziewczynki mamuśki
u mnie kiepska noc, wyłam z bólu zęba:( masakra.....poród przy tym to pikuś
czemu ja muszę mieć ciągke pod górkę...
wezmę się może za prasowanie to nie będę o tym myślała.
miłego dnia

Ja też jeszcze czekam, termin dopiero na 25 lipca. Właśnie wróciłam z wizyty, wszystko pozamykane, a myslałam, że coś sie już tam ruszyło, bo od kilku dni codziennie wieczorem bole podbrzusza jak na okres i brzuch sie mocno stawia.

witajcie dziewczynki mamuśki
u mnie kiepska noc, wyłam z bólu zęba:( masakra.....poród przy tym to pikuś
czemu ja muszę mieć ciągke pod górkę...
wezmę się może za prasowanie to nie będę o tym myślała.
miłego dnia
Julita za dentystę się weź a nie prasowanie bo będzie juz tylko gorzej jak tak boli :(
Needi ale wyskoczyłaś:) żadnych objawów i bum! Myslałam, że z nami do końca poczekasz:p
Ja dziś o 12 wizytuję, ciekawe co doktor powie. Ostatnio twierdził, że raczej się juz nie zobaczymy. Wyjdzie na to, że ja zamknę listę skoro ten mój syn takie jaja sobie robi..wszystkie objawy i zero postępu, Uparciuch:)

Julita za dentystę się weź a nie prasowanie bo będzie juz tylko gorzej jak tak boli :(
Needi ale wyskoczyłaś:) żadnych objawów i bum! Myslałam, że z nami do końca poczekasz:p
Ja dziś o 12 wizytuję, ciekawe co doktor powie. Ostatnio twierdził, że raczej się juz nie zobaczymy. Wyjdzie na to, że ja zamknę listę skoro ten mój syn takie jaja sobie robi..wszystkie objawy i zero postępu, Uparciuch:)
byłam wczoraj u dentysty.....dostałam leki i nie wiem kiedy zaczną działać w każdym bądź razie jest ropa wiec zanim zaczniemy leczenie musi zejść ta ropa:(
a do dentydsty nie tak łatwo się dostać wczoraj do 5 prywatnych gabinetów dzwoniłam i nigdzie nie chcieli mnie przyjąć...dopiero na dyżurze o 19.00

reklama
Do góry