reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Nieufna, Kamejka, powodzenia na badaniach i wyzytach!
Choć nie ukrywam, że jak zobaczyłam, że piszesz, Nieufna, to myślałam, że rozpakowana już ;)
My wczoraj długi spacer, wiesiołek, tarzan i ani pół skurczu czy bólu. Yeah, ja chyba będę sierpniówką :p
Agula, a Ty dalej z dzidzią w brzuchu? :p

Lizzy- ja to się czuję już jak taki ciołek. Termin mam na piątek. Moja gin pojechała na urlop. Nie wiem gdzie ja mam iść i kiedy i do kogo. W czwartek mam ktg w szpitalu to o to zapytam. Mam mało wód i wątpię, że powinnam przenosić tzn. oni nie powinni mi dać przenosić. Masakra...

reklama
Wlasnie posterisanu uzywam dzis bedxie 4dzien... Ale jak w nocy wstalam siku to myslalam ze sie poplacze tak mnie bolalo przy napinaniu sie. Cos okropnego. Nie wiem jak ja bede przec jezeli to mnie az tak boli...
Do tego lekarz na wizycie stwierdzil lekka grzybice stad tez mialam dziwna wydzieline i kazal rowniez stosowac antybiotyk. Ta koncowka jest straszna... I ciagnie sie niesamowicie.

Witam i ja. W nocy przez 2 godziny miałam takie bóle, że myślałam, że to już, ale przeszły. Spałam może z godzinę. Jadę na 8 na ktg, mam nadzieję, ze wszystko ok.
Daj znać jak po ktg
Nieufna, Kamejka, powodzenia na badaniach i wyzytach!
Choć nie ukrywam, że jak zobaczyłam, że piszesz, Nieufna, to myślałam, że rozpakowana już ;)
My wczoraj długi spacer, wiesiołek, tarzan i ani pół skurczu czy bólu. Yeah, ja chyba będę sierpniówką[emoji14]
Agula, a Ty dalej z dzidzią w brzuchu? :p
Szczerze o tym samym pomyślałam.
Witajcie moje kochane lipcoweczki :)

Pomlau się ogarniam :) dzis pierwszy dzien zostaje "rzucona" na gleboka wode, maz poszedl do pracy i to do wieczora.. dobrze ze Mati dal nawet mamie pospac, budzil się mniej więcej co 2,5h :) jak narazie maly lezy zeby mu się w brzuchu ułożyło po jedzonku a srarszak ogląda bajke.
Trzymam kciuki za Was kochane mamuski :*

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Dasz rade[emoji4]
Ja jutro zostaje już sama.

Lizzy- ja to się czuję już jak taki ciołek. Termin mam na piątek. Moja gin pojechała na urlop. Nie wiem gdzie ja mam iść i kiedy i do kogo. W czwartek mam ktg w szpitalu to o to zapytam. Mam mało wód i wątpię, że powinnam przenosić tzn. oni nie powinni mi dać przenosić. Masakra...
No to faktycznie nie fajnie dobrze że ja zdążyłam przed urlopem mojego gin.
A raczej on tak zdecydował choć mały mu w tym pomógł.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się i ja :)
Nocka minęła zaskakująco szybko. Wstałam tylko 2 razy na siku, w tym raz jak mnie Szymek obudził żebym podała mu picie :)
A poza tym nadal cisza. Nic nie boli, nie odchodzi.... no nic... czekamy

Dziewczyny czekam na wieści
Nieufna na pewno będzie wszystko dobrze :)
Kamejka ciekawe co Ci powiedzą :)
Lizzy czekamy może nas też weźmie z zaskoczenia :) tu niby nic a nagle baam :D
Agula Ja w dzieciech kocham tą naturalną szczerość !! :D ale, że cebula?? :D hehe
Julita super, że spacer zaliczony :D na długo wyszliście??

Wlasnie posterisanu uzywam dzis bedxie 4dzien... Ale jak w nocy wstalam siku to myslalam ze sie poplacze tak mnie bolalo przy napinaniu sie. Cos okropnego. Nie wiem jak ja bede przec jezeli to mnie az tak boli...
Do tego lekarz na wizycie stwierdzil lekka grzybice stad tez mialam dziwna wydzieline i kazal rowniez stosowac antybiotyk. Ta koncowka jest straszna... I ciagnie sie niesamowicie.
Długo Ciè męczą te gnidy.... :( ja po 3 dniach czułam wyraźną ulgę

Agula, oby się rozkręciło, jak już masz termin...
Jodełka, oby tak było... jak nie, to mąż przebąkiwał o urlopie jakimś w przyszłym tygodniu, ja mu na to, że jak Młody nie wylezie, a on będzie w domu to tarzanowanie go nie ominie :p powiedział, że spoko:p
Dziewczyny rozpakowane, ach, zazdroszczę już maluszków, spacerków itd :)

Hej dziewczynki, ja piszę już ze szpitala. Wczoraj zajęłam głowę szykowaniem, mam ślicznie naszykowany pokoik i łóżeczko pościelone i przystrojone ❤ więc jakos ten stres przeżyłam. Dziś już spokojna jestem. Miałam ktg i czekam na wywiad z lekarzem. Decyzja o tym kiedy cesarka zapadnie pewnie jutro jak mi zrobią usg. Dzień przed znowu będę miała stresa ;)
daj znać koniecznie kiedy bedzie cc, trzymam kciuki
oj tak końcówka jest ciężka ale to dlatego żebyśmy się aż tak nie bały porodu:) tylko wręcz o nim marzyły:)

Witam się i ja :)
Nocka minęła zaskakująco szybko. Wstałam tylko 2 razy na siku, w tym raz jak mnie Szymek obudził żebym podała mu picie :)
A poza tym nadal cisza. Nic nie boli, nie odchodzi.... no nic... czekamy

Dziewczyny czekam na wieści
Nieufna na pewno będzie wszystko dobrze :)
Kamejka ciekawe co Ci powiedzą :)
Lizzy czekamy może nas też weźmie z zaskoczenia :) tu niby nic a nagle baam :D
Agula Ja w dzieciech kocham tą naturalną szczerość !! :D ale, że cebula?? :D hehe
Julita super, że spacer zaliczony :D na długo wyszliście??
Jodełka wiesz wyszliśmy w sumie na 2,5 godziny spacerowałam może ze 45min potem siedzieliśmy na ogródku córcia się bawiła a Ksawery spał jak susełek:)

...
Dziś zapowiada się piękny dzień...
muszęogarnąć szybko mieszkanko, wstawie zupkę i znowu na spacer, żal nie kożystać jak taka piękna pogoda:)
Muszę tylko zadzwonić do lekarki i dopytać o pępuszek bo nie wiem czy dobrze się goi...a jak się dopytam to będę spokojniejsza...póki co wietrzymy go suszymy i wogóle dbamy jako o :"jajko";)

reklama
Cześć dziewczyny

Mi się dziś śniło że pierwszy raz wzięłam Maję na ręce. Ciężka była:laugh2:, ale taka piękna że nie mogłam się napatrzeć.

Wydaje mi się że jakoś tydzień temu miałam mocniejsze te przeprowadzające a teraz jakby cichło. Ciekawe kiedy się rozpakuje. A z tą preindukcją to już się oswoiłam bo najpóźniej za 16 dni zacznie się coś dziać:tak:.

Nieufna jak tam ktg?

Któraś ma chęć dziś na dzidziusia?

Do góry