reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Uff, jakoś przetrwałam dziś, ale nudy straszne tak próbować odpoczywać...
Mnie się dziś zaczęło smutno robić, że już niedługo nie będzie brzucha i nie będę już w ciąży :-( :( A stres przychodzi i mija..

Do tego do domu mi pająk wlazł, a ja mam lekką fobie, więc o mało ataku serca nie dostałam jak łapałam tego zwierza i wynosiłam na zewnątrz. Miał jakiś 1cm, więc dałam radę. Jakby większy był to chyba bym na dworze siedziała i czekał na męża... :p

reklama
Mi cała ciąża leciała jakoś, a ten lipiec się tak ciągnie... straszne to jest!

Pająków też nie lubię. Jeszcze o ile takie z chudymi nogami, "domowe" to ujdą, ale jak byliśmy w zoo to na sam widok tych egzotycznych mnie ciarki przechodziły :p
Albo ostatnio czytałam, że babka z Warszawy w kibelku węża miała, to masakra. Trauma do końca życia chyba...

Dziewczyny jakie macie sprawdzone domowe sposoby na hemoroidy? Strasznie mi to zaczelo dokuczac i owszem stosuje masc ale nie widze poprawy:(
Mi pomagały tylko czopki prokto coś tam ... w ogóle po porodzie mi wyszły i męczyłam się z nimi prawie 6 tygodni bo wstydziłam się przyznać, że je mam..!!! Oooo głupia ja:sorry2:

Czesc mamusie[emoji4]
Jak nocka minęła? ?

Dziewczyny jakie macie sprawdzone domowe sposoby na hemoroidy? Strasznie mi to zaczelo dokuczac i owszem stosuje masc ale nie widze poprawy:(
Wlanie nie mam złotego środka
Stosuje maść ale średnio daje radę i kupiłam korę debu i robię nasiadowki.

Mnie strasznie bolą kości te kości krocza. Czuję się jakbym została tam pobita. Wiem ze to jest obtluczone i muszę spokojnie poczekać ale czuję się jak wstaje jak kaleka .
Uff, jakoś przetrwałam dziś, ale nudy straszne tak próbować odpoczywać...
Mnie się dziś zaczęło smutno robić, że już niedługo nie będzie brzucha i nie będę już w ciąży :-( :( A stres przychodzi i mija..

Do tego do domu mi pająk wlazł, a ja mam lekką fobie, więc o mało ataku serca nie dostałam jak łapałam tego zwierza i wynosiłam na zewnątrz. Miał jakiś 1cm, więc dałam radę. Jakby większy był to chyba bym na dworze siedziała i czekał na męża... :p
Powiem Ci ze po tej ciąży absolutnie nie tęsknię za brzuszkiem. Końcówka dała mi po doopie fest...bolało mnie wszystko wręcz miałam depresję przedporodowa.
Teraz czuję ze żyje. Wszystko mogę zrobić sama a nie o wszystko prosić.

Mi pomagały tylko czopki prokto coś tam ... w ogóle po porodzie mi wyszły i męczyłam się z nimi prawie 6 tygodni bo wstydziłam się przyznać, że je mam..!!! Oooo głupia ja:sorry2:
No ja czopkow nie miałam..
Jak skończy mi się maść kupię czapki.

...
My wczoraj byliśmy na pierwszym spacerku. Wreszcie nareszcie.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcieeee!!!

u mnie nocka ok :D siku 3 razy. Wczoraj miałam skurcze przez 3godz, ale nie nasilały się. Zjadłam coś :D i poszłam spać. Dziś chyba już czopa nie mam :) miałam tyle, że mogłabym wszystkich obdarować to nic dziwnego, że dziś cisza.

Wczoraj urodziny miała moja bratanica (jestem chrzestną) i przyjechała do mnie z moimi rodzicami. Później odwieźli ją do mojego brata i wiecie co powiedziała??? "Tatooo, tatooo a ciocia wygląda jak napuchnięta cebula !!!! " :D :D dziecko było w szoku, ja jej się nie dziwię, miałam ubaw. :D i teraz niech ktoś powie, że jak moje dziecko zobaczy kiedyś zdjęcia to powie "mamusiu jaka byłaś piękna i powabna jak miałaś mnie w bebzunku" :D

Na hemoroidy polecam posterisan :)

Ostatnia edycja:
Nieufna, Kamejka, powodzenia na badaniach i wyzytach!
Choć nie ukrywam, że jak zobaczyłam, że piszesz, Nieufna, to myślałam, że rozpakowana już ;)
My wczoraj długi spacer, wiesiołek, tarzan i ani pół skurczu czy bólu. Yeah, ja chyba będę sierpniówką :p
Agula, a Ty dalej z dzidzią w brzuchu? :p

reklama
Witajcie moje kochane lipcoweczki :)

Pomlau się ogarniam :) dzis pierwszy dzien zostaje "rzucona" na gleboka wode, maz poszedl do pracy i to do wieczora.. dobrze ze Mati dal nawet mamie pospac, budzil się mniej więcej co 2,5h :) jak narazie maly lezy zeby mu się w brzuchu ułożyło po jedzonku a srarszak ogląda bajke.
Trzymam kciuki za Was kochane mamuski :*

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry