reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Wmazur dobrze ze wszystko ok z malenstwem. Lizzy u mnie tez kroluja arbuzy. Moj maz mnie dzis caly wieczor rozsmieszal i teraz czuje normalnie skurcze! Ale nieregulane takze rodzic nie bede chyba, chociaż moj lekarz dzis juz wrocil z urkopu takze moge startowac ;) jade jutro na morfologie a wieczoren jak maz wroci na ktg :) oby bylo ok! Dobrej nocy brzuchatki

reklama
A ja już przeżywam stres związany z czwartkowym cięciem. Jestem jakaś rozbita, w domu rozpiernicz, że nie wiadomo, w co ręce wsadzić, więc w nic nie wsadzam. Powiem Wam, że naprawdę się boję, zwłaszcza że wiem, czym cesarka pachnie... :hmm:

Dziewczyny , mam pytanie czy ktoras z Was ma moze bolescie pepka/kolo pepka ? Bo mnie od soboty pepek boli, jest to takie uczucie hmm , jakby siniak czy cos . W tamtych ciazach mialam pepek normalny w tej jest wypukly.

Dziewczyny , mam pytanie czy ktoras z Was ma moze bolescie pepka/kolo pepka ? Bo mnie od soboty pepek boli, jest to takie uczucie hmm , jakby siniak czy cos . W tamtych ciazach mialam pepek normalny w tej jest wypukly.

Ja tak mam i polozna powiedziała mi,ze to niby normalne [emoji58]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Kasiulka, dziękuję :*

Ja mam bardzo tkliwą okolicę pępka z ogromnym sińcem, popękanymi naczynkami, a pępka to ja już raczej nie mam i nie będę miała. Wystarczy lekko dotknąć, a ból niesamowity. Aha, i mam przepuklinę pępkową, więc jak młody pcha się w pępek (a zazwyczaj właśnie tam ma ochotę) to strasznie boli i mam wrażenie, że mam go pod samą skórą, wiec wtedy tym bardziej boję się go urazić, żeby krzywdy nie zrobić.

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

O tak.....pępek mnie boli nawet jak ja leciutko dotknę...muszę bardzo uważać na dziewczynki bo uwielbiają na mnie wpadać z przytulaskiem ;-)

Dobranoc :* śpijcie dobrze :)

reklama
Dziewczyny jakie macie sprawdzone domowe sposoby na hemoroidy? Strasznie mi to zaczelo dokuczac i owszem stosuje masc ale nie widze poprawy:(

Do góry