reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2016

Hej dziewczyny ja mam dziś ciężki dzien maz wczoraj ostatni raz zabalował ze znajomymi u Nas i popili a potem tak chrapał,ze myslalam ze Go uduszę inod3w nocy nie spie jedynie w dzien sie na godzinę zdrzemnęłam .Maly w brzuchu sie dziś mi jie rusza czylam noże od rana ze 2ruchy wiec czekam na meza i jadę do szpitala moze i panikuje ale normalnie dawno nie był tak spokojny starałam sie Agi pobudzić cola,lodami,czymś ciepłym i nic dlatego pojadę sprawdzić co jest [emoji853]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
dziewczyny które chcą być dołączone do wątku ze zdjęciami napiszcie mi swoje nicki na priv, poczekam 3 dni (tak,żeby codziennie nie pisac do aniaslu po jednym nicku) i wtedy postaram się załatwić dostęp, ok?

Hej dziewczyny ja mam dziś ciężki dzien maz wczoraj ostatni raz zabalował ze znajomymi u Nas i popili a potem tak chrapał,ze myslalam ze Go uduszę inod3w nocy nie spie jedynie w dzien sie na godzinę zdrzemnęłam .Maly w brzuchu sie dziś mi jie rusza czylam noże od rana ze 2ruchy wiec czekam na meza i jadę do szpitala moze i panikuje ale normalnie dawno nie był tak spokojny starałam sie Agi pobudzić cola,lodami,czymś ciepłym i nic dlatego pojadę sprawdzić co jest [emoji853]

Daj znac jak będziesz coś wiedziala.. Trzymam kciuki zeby wszystko było dobrze.

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Lepiej chuchać na zimne ... Daj znac co i jak

wmazur lepiej jedz i sprawdz :) Iwona wiatrak się może przydać, ale zamiast świni wzieła bym jednak coś innego :p mi też się już dłuży strasznie..

Fajnie, że idziesz do domu. A mówił Ci długość szyjki?
Tylko tyle że jeszcze twarda i dziecko jest wysoko. Dokładnie ile to nie powiedzieli.

Dziewczynki, jak to wygląda po terminie? Bo ja mam już chyba za tydzień ostatnią wizytę. Mija mi termin, i co? Mam skierowanie? Sama idę do szpitala? Po jakim czasie? Pytam, bo tak rozkminiałam wczoraj, żeby z tym moim gin pogadać, że jak Młody już duży, a ja z tymi nerkami problemy, to, żeby nie przeciągać o kolejne tygodnie ciąży i jakoś stawić się w terminie maks...
Mi na ostatniej wizycie gin powiedział że jak nie urodzę do tygodnia po terminie to mam się stawić do szpitala ale nie dał skierowania. Tylko w karcie ciąży napisał że po terminie do szpitala.

Ja skierowanie dostałam dzisiaj. Jak byłam po terminie to zadzwoniłam do swojej gin z informacją, że jeszcze chodzę i sama kazała mi przyjść do siebie.

reklama
Do góry