reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2016

Witam!

Doris, współczuję tego bólu, ponoć jest okropny!!
Kkasiulka, Aleksandra - dzięki za odpowiedź :)
Julka, u mnie było paskudne ktg w środę w tym Wrocławiu, a potem też w środę już idealne i tak do dzisiaj. Mam nadzieję, że to przez błąd.
Jodełka, rozkręcił się? U mnie też raz ruchliwej raz mniej, wykańcza mnie to! Stało się to moją obsesją po ostatnich przejściach. Ugh! Jeszcze 8 dni. Następne ktg w poniedziałek.
BasiaJulia - ja mam laktator, ręczny, taki do szpitala, może się przydać.
Kaskaw - powodzenia z Synkiem i cieszę się, że już jesteś w domku!
Alinko, zdrówka życzę!!! Boli to????
Iwona35 - ja nie lubię teraz weekendów, zawsze jakiś grill, a wiadomo jak to grill to i coś do grilla :/ Niby mam termin stawienia się, ale przecież różnie może być :/

U mnie na odwrót, to ja panikuję, mąż ciągle mówi, że się nakręcam, że będzie ok :baffled:

Ja od tamtej środy miałam ktg w czwartek, sobotę, czwartek i teraz mam iść w poniedziałek i czwartek.

A czy ktg może wyjść nie takie jak trzeba, a potem wszystkie inne idealnie?????? No bo chyba, gdyby było coś nie tak to ktg by już cały czas to pokazywało????

Dobranoc :)

reklama
Kaskaw już ulewa minęła, pewnie poszła w Twoje strony;)

Alinko, współczuję, oby jak.najszybciej wszystko wróciło do normy...

Mój mąż od lipca już postanowił nie pić ani piwka do meczu, żeby być w pogotowiu. Nawet dziś odmówił kolegom wyjścia... a wiecie jak go namawiali? Że on ma iść, a ja mam siedzieć u teścia i jak coś to on mnie zawiezie :p ale mąż stwierdził, że to on jest za nas odpowiedzialny i nie będzie zwalał na nikogo tego. Aż w szoku jestem...

Kurcze dziewczyny mam pytanie, czy wody płodowe mogą sączyć się partiami? Jakieś pół godziny temu poszłam do łazienki, wysikałam się i jak wstałam to poleciała ze mnie woda, nie było tego dużo ale trochę po nogach poleciało, może pół szklanki i nie wiem co to było. Właściwie woda bez zapachu i nie wiem co robić? Jechać na ip czy czekać :( wykończy mnie ta końcówka ciąży

Ilona, ja nie wiem, ale skoro wody mogą się sączyć to może mogą i tak w mniejszej ilości odchodzić... pewnie bardziej doświadczone dziewczyny moga powiedziec i doradzic.
Jak by mi się to przydarzylo to bym jechala do szpitala, ale ja pierworodka jestem... :p

Jakby nie bylo to trzymam kciuki :)

Ilona, ja też pierworódka, może się nie znam, ale pojechałabym na ip... lepiej dmuchać na zimne...

Tak. Odchodza partiami. U mnie bylo tak ze lecialy a mloda blokowala glowka i cisza za chwile jej ruch i znow. Wiec to najprawdopodobniej wody. Jedz na ip i sie upewnij..

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry