reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
GRATULUJE WSZYSTKIM ROZPAKOWANYM MAMUSIOM - ZAZDROSZCZĘ!!!

DZIEWCZYNY CZY KTÓRAŚ Z WAS MA TERMIN NA DRUGA POŁOWE LIPCA CZY TYLKO JA TAKA NA OSTATKACH, WCZORAJ KOSIŁAM TRAWE WYKORZYSTAŁAM TARZANA I CO I NIC :((( JEDYNIE CODZIENNIE PODBRZUSZE MNIE BOLI, PO WIZYCIE SZYJKA DLUGA ZAMKNIETA JEDYNIE MŁODY GŁOWKĄ NAPIERA.. JAK DO 20 NIE URODZE TO 25 MAM SIE WSTAWIĆ W SZPITALU NA WYWOLANIE I JUZ MI SIE BECZEĆ CHCE..

DZIEWCZYNY CZY KTÓRAŚ Z WAS MA TERMIN NA DRUGA POŁOWE LIPCA CZY TYLKO JA TAKA NA OSTATKACH, WCZORAJ KOSIŁAM TRAWE WYKORZYSTAŁAM TARZANA I CO I NIC :((( JEDYNIE CODZIENNIE PODBRZUSZE MNIE BOLI, PO WIZYCIE SZYJKA DLUGA ZAMKNIETA JEDYNIE MŁODY GŁOWKĄ NAPIERA.. JAK DO 20 NIE URODZE TO 25 MAM SIE WSTAWIĆ W SZPITALU NA WYWOLANIE I JUZ MI SIE BECZEĆ CHCE..
Dlaczego??
Ja tez bałam się wywoływania a okazało się wybawieniem...naprawde

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

BasiaJulia wlasnie te karty kontrastowe sa super, juz kupilam jakis czas temu:) a z karuzelka rzeczywiscie poczekam.

Doris wyobrazam sobie ze musisz juz byc zwarta i gotowa i nie mozesz sie doczekac, ciesz sie ostatnimi chwilami z pelnym brzuszkiem:):)

U mnie tarzan byl jakos ze dwa dni temu ale to juz nawet nie jest przyjemne dla zadnego z nas wiec bez sensu a i efektow zadnych nie dalo:/ pozostaje czekac...

ja mam termin na 22 lipca :) i tez na razie nic sie nie dzieje, mala głowką napiera, wizyte i usg mam 7.07 i to mogłby być moj dzien :p

Ja mam termin na jutro i cisza.Jak mały się nie urodzi do poniedziałku to idę na wywołanie.Raz już miałam i nic specjalnego.Najgorsze to czekanie i wiem co będzie...też mam doła bo myślałam że samo przyjdzie.Robię w domu wszystko sprzątanie, pranie, gotowanie, zakupy itp. i nic...Na razie czekam.

Doris nawet sobie nie wyobrażam tego czekania, straszne to musi być, współczuję, trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze i czekamy na wiadomość ze Olis jest juz z Tobą ☺.

Policzyłam ile z nas już się rozpakowalo i wyszło mi że mamy 18 mamusiek.

Ja mam termin na 17.07 od tyg pije herbatę z liści malin i od wczoraj wiesiołek doustnie a dziś z rana lekki Tarzan na 13wizyta u położnej moze da mi nadzieje na szybszy poród [emoji12] ja jest z mierzeniem szyjki bo tutaj bada tylko położna tzn mierzy brzuch miara i po tym stwierdza wielkość dziecka

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
JULITA1212 - pierwszy poród miałam wywoływany i mam traume naprawdę.. Nie dość ze córka wazyła 4170 to po oxy myslalam ze umre.. boję sie że maly bedzie wiekszy od niej i bedzie jeszcze bardziej bolec..

ALEKSANDRA1 - o to dwa dni po mnie, ja mialam teraz we wtorek ostatnią wizyte, mój gin poleciał do azji na wczasy i wraca dopiero 20, ale w szpitalu bedzie 26.07

ASIAK_826- własnie najgorsze, że człowiek wie co go czeka, ja tez robie wszystko i tylko podbrzusze bardzo boli ale to tylko tyle.. Może dziś po meczu coś Ci sie ruszy haha

WMAZUR1988 - to widzę tez na bogato przygotowania, podobno olejek rycynowy jest dobry ale jakoś mam stracha?

Do góry