hehe czasami niewiedza jest lepszaLila wyobrazam sobie jak sie musisz stresowac ale wyobraz sobie co my pierworodki przechodzimy ja to sie tak strasznie boje, nie mam zadnego wyobrazenia, nie wiem jakie to uczucie, jaki bol zwiazany z porodem, nic nie wiem!!!
reklama
fazerkamm
Fanka BB :)
Giuliaaa w tym wypadku niewiedza jest o wiele lepsza ja przy pierwszym nie mialan w ogóle stresu
Julka89.89 to tak jak ja
Lila kochana damy rade!!! A z dzidzia na pewno jest wszystko ok :*
Nafoczka gratuluje!!!!! Czulam dosłownie w kościach ze dzis ktoras urodzi suuuper Kochana
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Julka89.89 to tak jak ja
Lila kochana damy rade!!! A z dzidzia na pewno jest wszystko ok :*
Nafoczka gratuluje!!!!! Czulam dosłownie w kościach ze dzis ktoras urodzi suuuper Kochana
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
nafoczka gratulacje!! Coś przegapiłam? Nie wiedziałam że Ty dziś rodzisz! Chyba że Ty też nie hehe
Flammie ale fajnie że taką broszurkę ze szpitala dostałaś. Ja to mam nadzieję że znajdzie się chociaż jakaś miła położna, która mi opowie co i jak, a nie w ciemno wszystko.
Dziękuję za rady co do zgagi, chyba to mleko pomogło ale na krótko. Wcinam też migdały, ale po nich to chyba nic lepiej. Spróbuję jutro z maślanką
Z tego co obserwuję to pierworódki się mniej stresują, bo nie wiedzą czym, co je czeka Więc chyba jesteśmy jednak w lepszej sytuacji
fazerkamm i Doris trzymam kciuki za Was :*
Flammie ale fajnie że taką broszurkę ze szpitala dostałaś. Ja to mam nadzieję że znajdzie się chociaż jakaś miła położna, która mi opowie co i jak, a nie w ciemno wszystko.
Dziękuję za rady co do zgagi, chyba to mleko pomogło ale na krótko. Wcinam też migdały, ale po nich to chyba nic lepiej. Spróbuję jutro z maślanką
Lila wyobrazam sobie jak sie musisz stresowac ale wyobraz sobie co my pierworodki przechodzimy ja to sie tak strasznie boje, nie mam zadnego wyobrazenia, nie wiem jakie to uczucie, jaki bol zwiazany z porodem, nic nie wiem!!!
Z tego co obserwuję to pierworódki się mniej stresują, bo nie wiedzą czym, co je czeka Więc chyba jesteśmy jednak w lepszej sytuacji
fazerkamm i Doris trzymam kciuki za Was :*
LuckyJuly2016
Fanka BB :)
Nowy dzien, zaglądam z myślą "ciekawe jak minęła noc, czy mamy nowa dziadzie?" A Tu Nafoczka urodziła! [emoji106][emoji5] gratulacje!
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Hej
Ja juz nie śpię. Szykuje się do szpitala. Jutro wielki dzień. Proszę o magiczne kciuki za mnie i Olisia
Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka
Ja juz nie śpię. Szykuje się do szpitala. Jutro wielki dzień. Proszę o magiczne kciuki za mnie i Olisia
Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka