reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Uwielbiam zajrzec rano na forum i zobaczyc, ze kolejny maluch na swiecie :) Ciesze sie bardzo!!

Doris! Powodzenia!! Kciuki trzymam i nie puszczam.

reklama
Witam:)
Ja dopiero zaczelam się denerwować przed porodem(wcześniej wyłączyłam myślenie:p),a tu widzę że spora część ma już dzidzie! Zazdraszczam!:)) I dużo zdrówka życzę:)
Najchętniej też chciałabym żeby Mala już z nami była,ale lekarz mówi że jeszcze poczekam...więc najdłuższe 3tyg przede mną

Doris trzymam kciuki. Jej coraz więcej rozpakowanych w czerwcu...a ja pewno zostane na lipiec bo jak narazie zero oznak rozwiązania.Jak do 04.07 nie urodzę to mam się zgłosić do swojego lekarza i pewno będą wywoływać.....brr znowu. Ale dobrze, że to już bliżej niż dalej.O niczym innym nie myśle.

Witajcieee!!! :)

Ja mam stresa jak do Was zaglądam :D ciągle nowe dzidziolki wyskakują :D a do mnie zbliża się to wielkimi krokami. Dziś mam wizytę o 16:20.

Fazerkamm, Doris- kciuki!!! :)
Iwona7510- super już dzidziolek z Tobą :)
Kaskaw- kciuki!!!

Alez wy lubicie rodzic w nocy. Ja sie postresowalam bo mam po nocy spodenki troche mokre i nie ma to zadnego zapachu. Zobacze co dalej. Chcialam jeszcze zasnsc ale nie wiem czy sie uda. Kciuki za te rodzące dzis :)

Dolaczam i ja do szczesliwych mam. Urodziłam SN o 20.40 (wiec nie śpię jeszcze :D ), po sciagnieciu szwu i pessara. Wiktorek lezal zaraz na moim brzuszku. Wazy 3110 i dostał 9pkt.
Nafoczka super. Witam Wiktorka i życzę dużo zdrówka:)
Witam:)
Ja dopiero zaczelam się denerwować przed porodem(wcześniej wyłączyłam myślenie:p),a tu widzę że spora część ma już dzidzie! Zazdraszczam!:)) I dużo zdrówka życzę:)
Najchętniej też chciałabym żeby Mala już z nami była,ale lekarz mówi że jeszcze poczekam...więc najdłuższe 3tyg przede mną
Witaj, a na kiedy masz termin?
Witajcieee!!! :)

Ja mam stresa jak do Was zaglądam :D ciągle nowe dzidziolki wyskakują :D a do mnie zbliża się to wielkimi krokami. Dziś mam wizytę o 16:20.

Fazerkamm, Doris- kciuki!!! :)
Iwona7510- super już dzidziolek z Tobą :)
Kaskaw- kciuki!!!
Powodzenia. Który masz tydzień Agula?

Cześć dziewczyny.

Doris miłego dnia w szpitalu. Byle do jutra.
Fazerkamm tobie dziś wywołują? Jak tak to trzymam kciuki.

Skończyłam dziś 37 tydz. Donoszona:-D

Za oknem leje. Ja wizytuje w piątek.

Miłego dnia. Która chce dziś rodzić?;-) ;)

Dzień dobry!
Sezon rozpakowywania trwa, ależ Wam zazdroszczę, że to już! Mój Młody ani myśli o wyjściu ;)
U nas dziś słoneczko.
Spokojnego dnia, dziewczynom rodzącym dużo sił i szybkiego porodu!

reklama
Gratuluję kolejnych dzidziusi

Paula ja w szpitalu dokarmialam bo też na wadze nie przybierala dopiero teraz w domu więcej chcą jest w szpitalu mój pokarm to tak tylko żeby pobudzić laktacje

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry