reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
Giuliaaa w tym wypadku niewiedza jest o wiele lepsza ;) ja przy pierwszym nie mialan w ogóle stresu ;)

Julka89.89 to tak jak ja :)

Lila kochana damy rade!!! A z dzidzia na pewno jest wszystko ok :*

Nafoczka gratuluje!!!!! Czulam dosłownie w kościach ze dzis ktoras urodzi :D :D suuuper Kochana :) :)

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

nafoczka gratulacje!! Coś przegapiłam? Nie wiedziałam że Ty dziś rodzisz! Chyba że Ty też nie hehe :D

Flammie ale fajnie że taką broszurkę ze szpitala dostałaś. Ja to mam nadzieję że znajdzie się chociaż jakaś miła położna, która mi opowie co i jak, a nie w ciemno wszystko.

Dziękuję za rady co do zgagi, chyba to mleko pomogło ale na krótko. Wcinam też migdały, ale po nich to chyba nic lepiej. Spróbuję jutro z maślanką :)

Lila wyobrazam sobie jak sie musisz stresowac ale wyobraz sobie co my pierworodki przechodzimy:D ja to sie tak strasznie boje, nie mam zadnego wyobrazenia, nie wiem jakie to uczucie, jaki bol zwiazany z porodem, nic nie wiem!!!

Z tego co obserwuję to pierworódki się mniej stresują, bo nie wiedzą czym, co je czeka :p Więc chyba jesteśmy jednak w lepszej sytuacji :D

fazerkamm i Doris trzymam kciuki za Was :*

Nie mogę spać, bo te podbrzusze mnie cały czas muli tak jak na okres :/

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Mi na zgage pomaga kefir. Trochę jeszcze herbata miętowa. I koniecznie wtedy głowa wyżej niż tułów.
Nafoczka, gratuluję!

Nowy dzien, zaglądam z myślą "ciekawe jak minęła noc, czy mamy nowa dziadzie?" A Tu Nafoczka urodziła! [emoji106][emoji5] gratulacje!

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Do góry