reklama
iwonaimaja
Fanka BB :)
nieufna
Mi odchodzi od piatku, szyjka wtedy 1,5 cm i przepuszczała dwa palce. Teraz nie wiem. Bóle mam takie parte w dole brzucha, ale póki co nie regularne.Ej dziewczyny mam pytnie tym ktorym odszedł czop to w jakim stanie podwozie Wasze jest? Tzn czy na rozwarciu czy na skróconej szyjce czy jak ?
Asia28BK
hmmmmmm nie wyszukuje mi po tej nazwieDziewczyny jest ta grupa ma FB??? Jak coś to założyłam jako zamkniętą i nazywa się lipcowe mamy 2016
Ja to jestem taka lebiega ... zrobię grupę otwartą a potem ją zamknę jak już się dołączycie ok?hmmmmmm nie wyszukuje mi po tej nazwie
Flammie
Ja to jestem taka lebiega ... zrobię grupę otwartą a potem ją zamknę jak już się dołączycie ok?
Też nic nie mogłam znaleźć..
reklama
Lila
Lizzy, cieszę się, że wszystko dobrze z Synkiem!
Julka, czekam na wieści!
Pauladabro - zaciskam kciuki!
Nieufna, już myślałam, że pojechałaś. Może w nocy się ruszy bardziej!
Julita, Ty tam w szpitalu masz swoje ubranka dla Dzieciątka? Bo ja tam czasami zaglądam, jak mi się uda i Śliczności!!!! Normalnie zdjęcia jak z domu!!!
Rzeczywiście, gdzie ten wątek ze zdjęciami? Ja to nawet jak wątku nie będzie to wstawię najwyżej tutaj...
Julka, czekam na wieści!
Pauladabro - zaciskam kciuki!
Nieufna, już myślałam, że pojechałaś. Może w nocy się ruszy bardziej!
Julita, Ty tam w szpitalu masz swoje ubranka dla Dzieciątka? Bo ja tam czasami zaglądam, jak mi się uda i Śliczności!!!! Normalnie zdjęcia jak z domu!!!
Rzeczywiście, gdzie ten wątek ze zdjęciami? Ja to nawet jak wątku nie będzie to wstawię najwyżej tutaj...