reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2016

reklama
Nieufna widze ze coś zmieniaja na forum stad te niedogodności ;)

Kamejka to przynajmniej Ty tarzana mialas miesiąc temu a ja chyba ze 3 jak nie 4 miesiące temu[emoji14]ja tu chyba rekordy bije w nieodwiedzaniu tarzana[emoji14]

Kkasiulka na styczniowkach 2012 wiecznie o zarciu gadaliśmy stąd te przypuszczenia ;)

Agula hahaha :D
A ja glupia swojemu tarzanowi powiedzialam ze glowka wyczuwalna podczas badania...

Giuliaa i tego Ci zycze ;)

Gwiazda tulkam Cie moooocno :*

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana czekam na Ciebie jak maly kolos bedzie chcial wyjsc :)

Hej
Poczytałam co u Was! Tyle już dzidziolków na świecie a jeszcze lipca nie ma. Ja odliczam dłuuuugie godziny do -środy, mam być w szpitalu ok 7-8 rano. Już nie mogę się doczekać. Jeszcze dwie nocki w domu przede mną i cały jutrzejszy dzień. Dziś mam skurcze częściej ale nie bolą, czop siedzi a cały czas mam nadzieję, że może się coś rozkręci i zrobią mi cc wcześniej niż w czwartek.
Trzymam kciuki za szybkie bezbolesne porody.

Dzięki Dziewczyny za słowa otuchy :) dzisiaj Mały miał badania i żółtaczka ładnie spadła mam go wyłączyć lampy o 21 i jutro o 9 bedzie miał badania jak wszystko bedzie ok poziom nie wzrośnie i troszkę masy nabierze idziemy do domku!!!

Trzymajcie kciuki zeby sie udało :) aż boje sie cieszyć i nastawiać ze sie uda wiec musze sie uzbroić w cierpliwość. Mam nadzieje ze sie jednak uda :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Fazerka poganiaj tą administratorkę z wątkiem zamkniętym bo już by się dzidziolki pooglądało a tu nic. Przecież to nic skomplikowanego stworzyć wątek zamknięty a cyrtoli się z tym ponad tydzień ;)

Fazerka poganiaj tą administratorkę z wątkiem zamkniętym bo już by się dzidziolki pooglądało a tu nic. Przecież to nic skomplikowanego stworzyć wątek zamknięty a cyrtoli się z tym ponad tydzień ;)
Tylko dopytać jak to jest ze zdjęciami na wątku zamkniętym. Bo po grudniowej zmianie forum zdjęcia i tak są publiczne

35tc5

My po wizycie. Opisałam w wizytowym, ale w skrócie Mały ok, wychodzić nie planuje, ale nerki coraz gorzej i od urologa zależy co dalej...

reklama
Do góry