reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2016

Needi cieżko nie uronić łzy oglądając ten filmik!
Kasiulka mnie tez drażnią juz te teksty a juz w szczególności "jeszcze chodzisz?!" Nosz nie, leżeć bede cały czas!
Doznałam dzis szoku, tydzień temu jeszcze wchodziłam w luźne spodenki a dzis juz nie, chyba sie przygotowujemy grubo do godziny "0"! [emoji15]
I juz chyba żadna bluzka nie zakrywa mi brzucha...
Gratuluje zdolnych pociech dziewczyny!
Dziewczyny ma któraś z was laktator avent elektryczny?

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Ja mam avent elektryczny. Mąż kupił od kolegi z pracy. Jego żona kupiła jako była w ciąży z bliźniakami, ale karmila mm, więc prawie nieużywany jest. A czemu pytasz?

reklama
A mnie dopadł dół .... właściwie nic się nie stało... ale jak wracałam z mężem z zakupów to stwierdził, że powinnam już urodzić bo go dobija już wstrzemièźliwość i na ulicy nie widzi już kobiet tylko dupy i cycki... a mi się zrobiło tak przykro, że z trudem powstrzymywałam łzy :( Dawno nie czułam się tak źle we własnej skórze i też mi nie jest łatwo ale mam do 29.06 zakaz seksowania od mojeh gin bo twierdzi, że to nie czas jeszcze na Młodego .... oooo i taki klops...
A na domiar złego spotkaliśmy na tych zakupach jego koleżankę ze studiów i umówili się na fajkę na jej osiedlu jak położy synka spać no chyba, że mam coś przeciwko... zrobiło się niezręcznie więc nic nie powiedziałam ale kurde co to ma być w ogole?? Albo jestem przewrażliwiona albo niektórzy ludzie mają ograniczone myślenie:/ i te teksty nooooo faktycznie " się toczysz już" :crazy: wrrr

To pojęczałam Wam trochę i idę chyba spać :(
Kurcze masakra. Co to ma być w ogóle za tekst? :-/

Odnośnie tego aventa to czemu jak włączę to miga cały czas dioda zasilania i nie mogę włączyć żadnego trybu, moze wiecie?
Nie mam do tego polskiej instrukcji

Jodełka zachowanie Twojego M takie mało przyjemne, współczuje, ale to sa właśnie faceci...
Moze mu powiedz ze sprawił Ci przykrość swoim zachowaniem, moj czasem sobie kompletnie nie zdawał sprawy i pózniej przepraszał i dziękował ze mu powiedziałam, sam by sie nie domyślił [emoji57]

Jejku ale ptaki dają koncert! Pięknie! Tylko jest tak głośno ze aż mnie obudziły [emoji6]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Witajcie!!! :D

ale upał :( teraz jeszcze znośnie, ale później też padnę na cyce jak wczoraj.

Jodełka- wierzę, że było Ci przykro. Nie możesz w tym momencie wpłynąć na wygląd a wiadomo, że zmienił się sporo. Faceci czasami coś chlapną a później mamy doła. Koleżanką się nie przejmuj, co to za tekst "czy zapalą fajkę ???" :) Trzeba było powiedzieć, że mąż ma inne zajęcia w domu a nie palenie fajek z babami. Mój mi mówi, że jestem chomisiem i jak gdzieś idziemy to pada tekst "chodź mój chomisiu" :D teraz mam z tego ubaw, ale początki bywały trudne.
Ostatnio coś też powiedział, że byłam taka dupeczka a teraz doopskooo, że szok! Powiedziałam, że ma spadać na bambus i sam ma duże doopsko :D
Twojemu powiedz, że jak widzi wszędzie cycki to możesz mu pokazać - masz większe od innych :D

Witajcie!!! :D

ale upał :( teraz jeszcze znośnie, ale później też padnę na cyce jak wczoraj.

Jodełka- wierzę, że było Ci przykro. Nie możesz w tym momencie wpłynąć na wygląd a wiadomo, że zmienił się sporo. Faceci czasami coś chlapną a później mamy doła. Mój mi mówi, że jestem chomisiem i jak gdzieś idziemy to pada tekst "chodź mój chomisiu" :D teraz mam z tego ubaw, ale początki bywały trudne.
Ostatnio coś też powiedział, że byłam taka dupeczka a teraz doopskooo, że szok! Powiedziałam, że ma spadać na bambus i sam ma duże doopsko :D
Twojemu powiedz, że jak widzi wszędzie cycki to możesz mu pokazać - masz większe od innych :D
Hahaha jesteś najlepsza :D ja mu się odgryzę jak to ja :) aleee wczoraj aż mnie wmurowało i zapomniałam języka :) ale dzisiaj obudziłam się już w dobrym humorze całe.szczęście :) dzisiaj jadę na badania bo są najmniejsze kolejki w labolatorium bo w przyszłym tygodniu wizyta :D

Hahaha jesteś najlepsza :D ja mu się odgryzę jak to ja :) aleee wczoraj aż mnie wmurowało i zapomniałam języka :) ale dzisiaj obudziłam się już w dobrym humorze całe.szczęście :) dzisiaj jadę na badania bo są najmniejsze kolejki w labolatorium bo w przyszłym tygodniu wizyta :D

Fajka była najlepsza :D mój co prawda nie pali, ale jakby było takie coś to ta fajka właśnie wyszłaby mu tym wielkim doopskiem. :D

Ja za to dziś siedzę w domu. Nigdzie nie jadę, nie wychodzę. Masakra. Mój wróci to mecz obejrzymy i mamy podjechać do kolegi, ale nie wiem jak będę się czuła. Ja na badania to o 6 wyjeżdżam zawsze :D teraz przed porodem tylko mocz mam zbadać a reszta jest super.

A przy okazji tak mnie swędzi brzuch, że aż sama sobie współczuję :( już jestem jak zebra i niby smaruję się kilka razy dziennie to i tak nie znaczenia. Dlatego nie wierzę w te reklamy jednak co geny to geny

Mój Tarzan jak wczoraj wrócił wiecie co mi oznajmił?? :D

Przy obiedzie zaczął do mnie smęcić, że jak moja gin chciała mi dopomóc z szybszym porodem to mogłam to brać! (mówiłam o masażu szyjki- wiem mogłam nie mówić :) ) a tak robię PROBLEMY wszystkim! ( czyt. Tarzanowi), bo trzeba pojechać do szpitala a to nie jest wiadome kiedy nastąpi!

Tak siedziałam i przyglądałam się co on gada. Dostałam nerwa i stwierdziłam, że sama pojadę i niech spada na cyce :D ludzie!! człowiek ma rodzić a on mi mówi o tym, że siedzi i czeka jak jest w pracy. Nooo to najlepiej króla ominąć nawet w tej akcji porodowej i dać znać już o wykonanym zadaniu :D wiadomo pewnie tez się stresuje, ale czy on myśli, że poród to na zawołanie przychodzi? :D

reklama
Do góry