reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

No to mamy parke slicznych dzieciaczkow z 21.06! Ale czad! Gratulacje dziewczyny super super super!

Zobaczcie jak ten czas szybko leci, dopiero co byly polowkowe a tu juz dzieciaczki na swiecie:)

reklama
O jejku jak się cieszę, że wszystko dobrze !!!! PAULA Gratuluję Kochana !!!! Masz prześlicznego synka !!! Ojjjj jak ja Michasia się nie mogę doczekać jak patrzę na Wasze Maluszki :D

I oczywiście Dzień Dobry Wszystkim bo z tego wszystkiego się nie przywitałam :D

Paula poryczalam sie [emoji813]
Dzielna kobitka jestes!!!!!

Jutro będzie juz utowrzony watek ukryty! :)

Witajcie dziewuszki srodowo :)

Zachecam rozpakowane mamusie do opisania porodu w odpowiednim watku :) swietna pamiatka zostanie :) ja do tej pory jak czytam porod opisany przeze mnie na styczniowkach 2012 to lzy mam w oczach :)

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej :)

Mam juz Franusia na świecie. Wazy 2970 mierzy 50cm i urodził sie 21.06.2016 o godz 23.15. Jest najpiękniejszy na swiecie. Oddycha sam ale nie mam go dzisiaj przy sobie. Ogolnie jest wszystko ok jak na chwile obecna. Dostał 10pkt ale pojawiły sie problemy z oddechem i finalnie było 9 ale chwile pozniej oddech był ok. Urodziłam naturalnie bez znieczulenia ale zostałam nacięta. Było mega ciezko ale sie udało :) nagroda za ból najcudowniejsza na swiecie.

Oto i on moj mały Książę
1466555568-cuk22x.jpeg

Nie doczytam Was niestety na razie. Trzymam za Was kciuki :-) dziękuje za super wsparcie. A teraz ide spac bo paaaadam...

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Paula on jest cudowny. Tak sobie słodko leży. No też się wzruszyłam.<3
Paula gratuluję :-) jest śliczny. Ja też od razu zauważyłam te stópki i nogi chyba też ma długie? Będzie może wysoki facet :-) ciesz się teraz swoim szczęściem. Buziaki dla Franusia :-) i dla Ciebie za cały ten trud.

I mój mąż też płakał :-) dwa razy był ze mną i dwa razy płakał. Tacy z nich twardziele w obliczu dzieci :-)
Mój też płakał i to już jak zobaczył że główka wychodzi a co dopiero jak cała się urodziła.

Cześć dziewczyny

Dla takich wieści chce się wstawać. Jestem bardzo szczęśliwa ze z Franusiem jest ok. Niby obce baby i dzieci a się przejmuję.;)
No euforia poranna. A jutro powtórka z rozrywki plus jeszcze jeden dzieciaczek bo trzy prawda?:D

Kurczę wstaje w nocy max co półtorej godz na siusiu. Oszaleje. A jak wstaję to wszystko mnie boli. Chodzę cały dzień po domu powtarzając "sama radość":p.
No nie dzień się super zaczą.

Gwiazda jak tam twoje półdupki?

Jak ja zdjęcie dodam w szpitalu jak mi ten głupi telefon mówi że za duży format? Laptopa wezmę albo dopiero jak wydje do domu to dodam:(. Już się nie mogę doczekać.
Dziś skończyłam 36 tydzien :D
Miłego dnia

Hej Needi moje połdupki żyją jeszcze dwa zastrzyki przedemna . Noc nie przespana a ta już będzie dalej nie przespana ;) Jutro Cc nie wiadomo o której ale podobno do południa juz mnie Panika ogarnia nie chciałam se dać krwi pobrać ;) Ja nie wiem jak to przeżyje jutro ; (

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Gwiazda przeżyjesz. Wiesz to. A że później poboli to przecież przestaniesz. A bedziesz miała dzidzie przy sobie.

Jutro Gwiazda, Ada30+(tak, nie mylę sie?) I któraś jeszcze

Do góry