reklama
Mendoza813
Fanka BB :)
Paula, wspaniałe wiadomości z rana! Gratuluję [emoji7] teraz już będzie tylko coraz lepiej.. Odpoczywaj dzisiaj..
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
O jejku jak się cieszę, że wszystko dobrze !!!! PAULA Gratuluję Kochana !!!! Masz prześlicznego synka !!! Ojjjj jak ja Michasia się nie mogę doczekać jak patrzę na Wasze Maluszki
I oczywiście Dzień Dobry Wszystkim bo z tego wszystkiego się nie przywitałam
I oczywiście Dzień Dobry Wszystkim bo z tego wszystkiego się nie przywitałam
fazerkamm
Paula poryczalam sie [emoji813]
Dzielna kobitka jestes!!!!!
Jutro będzie juz utowrzony watek ukryty!
Witajcie dziewuszki srodowo
Zachecam rozpakowane mamusie do opisania porodu w odpowiednim watku swietna pamiatka zostanie ja do tej pory jak czytam porod opisany przeze mnie na styczniowkach 2012 to lzy mam w oczach
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzielna kobitka jestes!!!!!
Jutro będzie juz utowrzony watek ukryty!
Witajcie dziewuszki srodowo
Zachecam rozpakowane mamusie do opisania porodu w odpowiednim watku swietna pamiatka zostanie ja do tej pory jak czytam porod opisany przeze mnie na styczniowkach 2012 to lzy mam w oczach
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Od forum Kochana
Needi
Paula on jest cudowny. Tak sobie słodko leży. No też się wzruszyłam.<3Hej
Mam juz Franusia na świecie. Wazy 2970 mierzy 50cm i urodził sie 21.06.2016 o godz 23.15. Jest najpiękniejszy na swiecie. Oddycha sam ale nie mam go dzisiaj przy sobie. Ogolnie jest wszystko ok jak na chwile obecna. Dostał 10pkt ale pojawiły sie problemy z oddechem i finalnie było 9 ale chwile pozniej oddech był ok. Urodziłam naturalnie bez znieczulenia ale zostałam nacięta. Było mega ciezko ale sie udało nagroda za ból najcudowniejsza na swiecie.
Oto i on moj mały Książę
Nie doczytam Was niestety na razie. Trzymam za Was kciuki :-) dziękuje za super wsparcie. A teraz ide spac bo paaaadam...
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Mój też płakał i to już jak zobaczył że główka wychodzi a co dopiero jak cała się urodziła.Paula gratuluję :-) jest śliczny. Ja też od razu zauważyłam te stópki i nogi chyba też ma długie? Będzie może wysoki facet :-) ciesz się teraz swoim szczęściem. Buziaki dla Franusia :-) i dla Ciebie za cały ten trud.
I mój mąż też płakał :-) dwa razy był ze mną i dwa razy płakał. Tacy z nich twardziele w obliczu dzieci :-)
Cześć dziewczyny
Dla takich wieści chce się wstawać. Jestem bardzo szczęśliwa ze z Franusiem jest ok. Niby obce baby i dzieci a się przejmuję.
No euforia poranna. A jutro powtórka z rozrywki plus jeszcze jeden dzieciaczek bo trzy prawda?
Kurczę wstaje w nocy max co półtorej godz na siusiu. Oszaleje. A jak wstaję to wszystko mnie boli. Chodzę cały dzień po domu powtarzając "sama radość".
No nie dzień się super zaczą.
Gwiazda jak tam twoje półdupki?
Jak ja zdjęcie dodam w szpitalu jak mi ten głupi telefon mówi że za duży format? Laptopa wezmę albo dopiero jak wydje do domu to dodam. Już się nie mogę doczekać.
Dziś skończyłam 36 tydzien
Miłego dnia
Gwiazda_237
Hej Needi moje połdupki żyją jeszcze dwa zastrzyki przedemna . Noc nie przespana a ta już będzie dalej nie przespana Jutro Cc nie wiadomo o której ale podobno do południa juz mnie Panika ogarnia nie chciałam se dać krwi pobrać Ja nie wiem jak to przeżyje jutro ; (
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Napiszę Ci Kochana na priv bo nigdy nic nie wiadomoBo jeśli od forum to warto wymienić się nr tel zawsze jakiś kontakt wtedy jest
35tc5
panna_migotka
Mama Igusi/Majowe Mamy'08
No euforia poranna. A jutro powtórka z rozrywki plus jeszcze jeden dzieciaczek bo trzy prawda?
To za kogo jeszcze trzymać kciuki jutro oprócz Gwiazdy?
reklama