reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Witajcie;-)

Gutka czyli też czekasz z nami do drugiej połowy lipca,proszę się nie spieszyć bo nas już mało zostanie niedługo;-)
Czekam, czekam! Ale mi dzisiaj lekarka powiedziała, że wg niej urodzę przed terminem, bo szyjka się skraca. Ale wiadomo -zobaczymy, jak to będzie.
Mi by pasowało chwilę wcześniej, bo nie będę się stresować paraliżem Krakowa na ŚDM ;)

reklama
Skończył mi się net w domu i byłam tak ciekawa co u Pauli i Iwonyimai, że pogoniłam męża do sklepu po jakieś doładowanie ! :D stwierdzam, że jestem uzależniona od neta:( ale co tam[emoji14]
Trzymam kciuki za Paulę i mam nadzieję, że to będzie szybka akcja mimo wszystko :):)
Bo jeśli od forum to warto wymienić się nr tel zawsze jakiś kontakt wtedy jest

35tc5

Hej :)

Mam juz Franusia na świecie. Wazy 2970 mierzy 50cm i urodził sie 21.06.2016 o godz 23.15. Jest najpiękniejszy na swiecie. Oddycha sam ale nie mam go dzisiaj przy sobie. Ogolnie jest wszystko ok jak na chwile obecna. Dostał 10pkt ale pojawiły sie problemy z oddechem i finalnie było 9 ale chwile pozniej oddech był ok. Urodziłam naturalnie bez znieczulenia ale zostałam nacięta. Było mega ciezko ale sie udało :) nagroda za ból najcudowniejsza na swiecie.

Oto i on moj mały Książę
1466555568-cuk22x.jpeg

Nie doczytam Was niestety na razie. Trzymam za Was kciuki :-) dziękuje za super wsparcie. A teraz ide spac bo paaaadam...

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Paula WIELKIE gratulacje! super wiadomość, że i Ty i Franek jesteście cali i zdrowi. Jesteś dzielna, brawo, i jeszcze ostatkiem sił nam napisałaś, dzięki.
Ale się cieszę, że Franek tak ładnie sobie radzi po drugiej stronie brzucha .

Do góry