reklama
panna_migotka
Mama Igusi/Majowe Mamy'08
Paula, gratulacje! Byliście super dzielni Franuś piękny :-)
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
iwonaimaja
Fanka BB :)
Kaskaw
Paula, super wieści!!
Super sobie poradzilas! Jesteś dzielna mamą pięknego Franusia :-) gratulacje!!! :-*
Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
Super sobie poradzilas! Jesteś dzielna mamą pięknego Franusia :-) gratulacje!!! :-*
Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
paula_dabro
Dziękujemy Wam Dziewczyny malutki ma sie ok jest pod obserwacja z tym oddechem i dostaje antybiotyk. Jest maskotka na oddziale bo ma strasznie długie stopy jest taki cudowny...
Wymarzony wyśniony i idealny.
Pomoc Meza przy porodzie nie do opisania...jak on płakał jak sie Franek rodził...cos pięknego.
Dziewczyny życzę Wam lekkich porodów, moj niestety do takich nie należał, ale sie udało i wam tez sie uda jaki by poród nie był. To co dodajemy wzamian tego cierpienia jest nie do opisania...trzymam kciuki za Was wszystkie
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Pomoc Meza przy porodzie nie do opisania...jak on płakał jak sie Franek rodził...cos pięknego.
Dziewczyny życzę Wam lekkich porodów, moj niestety do takich nie należał, ale sie udało i wam tez sie uda jaki by poród nie był. To co dodajemy wzamian tego cierpienia jest nie do opisania...trzymam kciuki za Was wszystkie
Paula gratuluję :-) jest śliczny. Ja też od razu zauważyłam te stópki i nogi chyba też ma długie? Będzie może wysoki facet :-) ciesz się teraz swoim szczęściem. Buziaki dla Franusia :-) i dla Ciebie za cały ten trud.
I mój mąż też płakał :-) dwa razy był ze mną i dwa razy płakał. Tacy z nich twardziele w obliczu dzieci :-)
I mój mąż też płakał :-) dwa razy był ze mną i dwa razy płakał. Tacy z nich twardziele w obliczu dzieci :-)
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
No i się poryczalam.....jakbym o swoim pierwsz ym porodzie czytała.Dziękujemy Wam Dziewczyny malutki ma sie ok jest pod obserwacja z tym oddechem i dostaje antybiotyk. Jest maskotka na oddziale bo ma strasznie długie stopy jest taki cudowny...
Bardzo się cieszę że już u was dobrze idę gratulowac w odpowiednim watku[emoji4]
35tc5
paula_dabro
Paula gratuluję :-) jest śliczny. Ja też od razu zauważyłam te stópki i nogi chyba też ma długie? Będzie może wysoki facet :-) ciesz się teraz swoim szczęściem. Buziaki dla Franusia :-) i dla Ciebie za cały ten trud.
Nogi tez długaśne a nosek i paluszki takie maciupkie...
Kamcia2810
Paula gratuluję
reklama