reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Ja juz po wizycie...

Szyjka ma 8 milimetrów, mały wazy 3100g i ta wydzielina to czop. Mam leżeć i wstawać tylko na jedzenie lub do łazienki. Nawet nie dokończę zajęć w szkole rodzenia...nie moge robić dosłownie nic a jedynie brać no spe przez tydzien. Gin powiedział ze raczej z brzuszkiem sie nie zobaczymy juz chyba ze nie urodzę w ciagu 3 tygodni co jest mało prawdopodobne. Powiedział ze waga dzidzi nie świadczy o tym ze jest swietnie rozwinięty ale ze wcześniak wcześniakowi nie równy i dla bezpieczeństwa mam tylko leżeć.

Boje sie teraz ze nie dam rady dociągnąć do 37tyg, dwa tyg duzo i nie duzo. Dobrze ze przyjechałam na wizytę...

Moze uda mi sie jak to powiedział gin "dociągnąć" do donoszonej...powiem wam ze niczego innego teraz nie pragnę...

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Paula moja szyjka tez ma 8 mm ale ja mam w czwartek cesarke wiec chodzę i wogole a pewnie też musiała bym leżeć . A nospa dużo daje bo brałam a teraz od wczoraj nie biorę i brzuch się stawia ;) lez i nic nie rób masz pachnieć i nic więcej ;) i będzie dobrze ;) A powiem ci ze u mnie też myśleli ze nie dojde tak daleko a ja już w 37 tc ;) chodź nieskończony ;) wiec spokojnie i bez nerwów ;)

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Paula spokojnie, ja podobnie uslyszalam juz prawie 2 tygodnie temu. Na poczatku sie przestraszyłam i lezalam, teraz chodze i nic sie nie dzieje:)

reklama
Paula ja też trzymam kciuki

Ja już się boję czy wszystko będzie dobrze według om będzie 37t4d a usg 36t5d i boję się ze dzidzia jednak za mała jest

Cc jutro 8.30

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry