Needi
Fanka BB :)
Cisnienie to możesz mieć teraz takieprzez nerwy. Postaraj się uspokoić bo to i tak czasu nie pogoni. Już niedługo zbada Cię lekarz. A tak w ogóle to dzieci urodzone między 34 a 37 tyg to nie "wczesniaki" tylko "dzieci urodzone przedwcześnie" i zazwyczaj rodzą się zdrowe.Needi - rusza się, ale słabo...może ma ospały dzień i dlatego bo bywało że ruszał się raz więcej raz mniej...brzuch mnie pobolewa od kilku dni jak na miesiączkę...teraz też..
ciśnienie mam już 140/90 i puls 110...
może nie ma powodu do paniki, ale jakoś się boję
Weź mi nie mów o tej pachwinie. Ja mam tak z lewą i już wstyd gdzieś wychodzić bo co chwila się kulę. A to twardnienie to te przeprowadzające. Jak mi się stawia brzuch to wtedy pachwina już boli nie do wytrzymania.Pauladabro, Doris - czekam na Wasze dzisiejsze wieści z wizyt u lekarzy Powodzenia!
Paula, dobrze, że masz dziś to wizytę...A leki na ciśnienie już jakieś bierzesz czy tylko dziś masz takie?
Od kilku dni, z dnia na dzień bardziej i bardziej boli mnie prawa pachwina, w ogóle promieniuje na całą nogę prawie, buuu!!
A takie twardnienie brzucha to stawianie się jego, to te przepowiadające??? Bo czasami mam, ale tylko to...