reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Needi - rusza się, ale słabo...może ma ospały dzień i dlatego bo bywało że ruszał się raz więcej raz mniej...brzuch mnie pobolewa od kilku dni jak na miesiączkę...teraz też..
ciśnienie mam już 140/90 i puls 110...

może nie ma powodu do paniki, ale jakoś się boję :(
Cisnienie to możesz mieć teraz takieprzez nerwy. Postaraj się uspokoić bo to i tak czasu nie pogoni. Już niedługo zbada Cię lekarz. A tak w ogóle to dzieci urodzone między 34 a 37 tyg to nie "wczesniaki" tylko "dzieci urodzone przedwcześnie" i zazwyczaj rodzą się zdrowe.

Pauladabro, Doris - czekam na Wasze dzisiejsze wieści z wizyt u lekarzy :) Powodzenia!
Paula, dobrze, że masz dziś to wizytę...A leki na ciśnienie już jakieś bierzesz czy tylko dziś masz takie?

Od kilku dni, z dnia na dzień bardziej i bardziej boli mnie prawa pachwina, w ogóle promieniuje na całą nogę prawie, buuu!!

A takie twardnienie brzucha to stawianie się jego, to te przepowiadające??? Bo czasami mam, ale tylko to...
Weź mi nie mów o tej pachwinie. Ja mam tak z lewą i już wstyd gdzieś wychodzić bo co chwila się kulę. A to twardnienie to te przeprowadzające. Jak mi się stawia brzuch to wtedy pachwina już boli nie do wytrzymania.

reklama
Z tym ciśnieniem dzisiaj to racja, ja i moja mama też mamy zawroty głowy od rana, a mi jeszcze arytmia nie daje spokoju od rana i nie może się uspokoić..

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Lila chcialabym ale to tylko przepowiadajace byly :/

Olcia&synus ja w pierwszej ciąży mialam mnostwo energii, gory moglam przenosic, robilam doslownie wszystko w domu i na spacery takie długie chodzilam ze ludzie sie dziwili.. baaa w 9 miesiacu na Likabitos weszłam (jest to gora na ktorej kościółek stoi w Atenach) a teraz cala ciaze cos mi doskwiera, jak nie wymioty to okrutny bol nog, jak nie to to anemia doskwiera i slabo mi sie robi.. energia na poziomie -100 ... także pamiętaj ze kazda ciąża jest inna i nie nalezy dobijac tych co tej sily nie maja ;)

Paula spokojnie kochana, za niedlugo pojedziesz do lekarza to On Ci powie co i jak ;)

Gwiazda Kochana bedzie do dobrze :* trzymam kciuki za dzielna mame i slodkiego Adasia :)

Iwona35 uwielbiam Cie.:*

Sylwia wiem co czujesz jak na ktg nic nie wychodzi... ehh...

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry