reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Needi - rusza się, ale słabo...może ma ospały dzień i dlatego bo bywało że ruszał się raz więcej raz mniej...brzuch mnie pobolewa od kilku dni jak na miesiączkę...teraz też..
ciśnienie mam już 140/90 i puls 110...

może nie ma powodu do paniki, ale jakoś się boję :(
Cisnienie to możesz mieć teraz takieprzez nerwy. Postaraj się uspokoić bo to i tak czasu nie pogoni. Już niedługo zbada Cię lekarz. A tak w ogóle to dzieci urodzone między 34 a 37 tyg to nie "wczesniaki" tylko "dzieci urodzone przedwcześnie" i zazwyczaj rodzą się zdrowe.

Pauladabro, Doris - czekam na Wasze dzisiejsze wieści z wizyt u lekarzy :) Powodzenia!
Paula, dobrze, że masz dziś to wizytę...A leki na ciśnienie już jakieś bierzesz czy tylko dziś masz takie?

Od kilku dni, z dnia na dzień bardziej i bardziej boli mnie prawa pachwina, w ogóle promieniuje na całą nogę prawie, buuu!!

A takie twardnienie brzucha to stawianie się jego, to te przepowiadające??? Bo czasami mam, ale tylko to...
Weź mi nie mów o tej pachwinie. Ja mam tak z lewą i już wstyd gdzieś wychodzić bo co chwila się kulę. A to twardnienie to te przeprowadzające. Jak mi się stawia brzuch to wtedy pachwina już boli nie do wytrzymania.

reklama
Z tym ciśnieniem dzisiaj to racja, ja i moja mama też mamy zawroty głowy od rana, a mi jeszcze arytmia nie daje spokoju od rana i nie może się uspokoić..

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Lila chcialabym ale to tylko przepowiadajace byly :/

Olcia&synus ja w pierwszej ciąży mialam mnostwo energii, gory moglam przenosic, robilam doslownie wszystko w domu i na spacery takie długie chodzilam ze ludzie sie dziwili.. baaa w 9 miesiacu na Likabitos weszłam (jest to gora na ktorej kościółek stoi w Atenach) a teraz cala ciaze cos mi doskwiera, jak nie wymioty to okrutny bol nog, jak nie to to anemia doskwiera i slabo mi sie robi.. energia na poziomie -100 ... także pamiętaj ze kazda ciąża jest inna i nie nalezy dobijac tych co tej sily nie maja ;)

Paula spokojnie kochana, za niedlugo pojedziesz do lekarza to On Ci powie co i jak ;)

Gwiazda Kochana bedzie do dobrze :* trzymam kciuki za dzielna mame i slodkiego Adasia :)

Iwona35 uwielbiam Cie.:*

Sylwia wiem co czujesz jak na ktg nic nie wychodzi... ehh...

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry