Julka89.89
Cudzie trwaj..
Witajcie. Ja juz ogarnieta i zaraz wyjezdzam. Trzymajcie kciuki. Za 1,5 h bede po
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
PowodzeniaWitajcie. Ja juz ogarnieta i zaraz wyjezdzam. Trzymajcie kciuki. Za 1,5 h bede po
Moja wyobraźnia mnie przeklina jak czytam Twoje wpisyWitajcie!
Wczoraj byłam w urzędzie i odwiedziłam mamę oczywiście nie obyło się bez akcji jak cofałam skupiłam się na aucie obok a za mną facet trąbił!!! Dobrze, ze trąbił bo inaczej w bok mógł mi wjechać z mojej winy. Mój miałby zawał
Wczoraj byłam u Tarzana, ale mój jakiś niedostosowany za mokro itp. nie wiem czy też tak macie, ale jeździłam jak po lodowisku (wiem Needi musiałam dać opis )
Co do teściowej to ja akurat jej nie mam i dobrze mi z tym tak jak jest, za to moja mama działa mojemu Tarzanowi na nerwy
Truskawka- super, że już funkcjonujesz i dzidziolka masz przy sobie! Ty miałaś mało wód nie??
Julka- powodzenia!!!!
Fazerka- kurcze..duży dzidziol. Nawet jak 500g różnicy to jeszcze przecież rośnie. Moja koleżanka rodziła i mówili jej, że mała ma 3200 a miała 4300!!!
Kaskaw- na kiedy masz termin???
Ja za to termin mam na 8.07, ale jak wiecie siedzę jak na bombie
Dziś nie padam na cyce - to już plus
Jakoś dla mnie to dziewczynka ale lekarkę jak spytałam to się uśmiechneła i powiedziała że to teraz najmniej ważne... W przychodni byłam też w czwartek i teraz jeśli nic nie będzie się działo to mam wizyte na 8 lipca to może zrobią mi usg bo tak to już na fundusz za dużo miałam Mi się nie obniżał znacząco nigdy brzuchIwona77, to też będziesz mieć niespodziankę co do płci? A masz wizyty jeszcze?
Ile przed porodem brzuch się obniża?