reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
Witajcie! :D

Wczoraj byłam w urzędzie i odwiedziłam mamę :) oczywiście nie obyło się bez akcji :D jak cofałam skupiłam się na aucie obok a za mną facet trąbił!!! Dobrze, ze trąbił bo inaczej w bok mógł mi wjechać z mojej winy. Mój miałby zawał :D

Wczoraj byłam u Tarzana, ale mój jakiś niedostosowany :D za mokro itp. nie wiem czy też tak macie, ale jeździłam jak po lodowisku :D (wiem Needi musiałam dać opis :D )

Co do teściowej to ja akurat jej nie mam i dobrze mi z tym tak jak jest, za to moja mama działa mojemu Tarzanowi na nerwy :D

Truskawka- super, że już funkcjonujesz i dzidziolka masz przy sobie! :) Ty miałaś mało wód nie??
Julka- powodzenia!!!! :)
Fazerka- kurcze..duży dzidziol. Nawet jak 500g różnicy to jeszcze przecież rośnie. Moja koleżanka rodziła i mówili jej, że mała ma 3200 a miała 4300!!!
Kaskaw- na kiedy masz termin??? :)

Ja za to termin mam na 8.07, ale jak wiecie siedzę jak na bombie :D
Dziś nie padam na cyce - to już plus :D

Witajcie. Ja juz ogarnieta i zaraz wyjezdzam. Trzymajcie kciuki. Za 1,5 h bede po ;)
Powodzenia
Witajcie! :D

Wczoraj byłam w urzędzie i odwiedziłam mamę :) oczywiście nie obyło się bez akcji :D jak cofałam skupiłam się na aucie obok a za mną facet trąbił!!! Dobrze, ze trąbił bo inaczej w bok mógł mi wjechać z mojej winy. Mój miałby zawał :D

Wczoraj byłam u Tarzana, ale mój jakiś niedostosowany :D za mokro itp. nie wiem czy też tak macie, ale jeździłam jak po lodowisku :D (wiem Needi musiałam dać opis :D )

Co do teściowej to ja akurat jej nie mam i dobrze mi z tym tak jak jest, za to moja mama działa mojemu Tarzanowi na nerwy :D

Truskawka- super, że już funkcjonujesz i dzidziolka masz przy sobie! :) Ty miałaś mało wód nie??
Julka- powodzenia!!!! :)
Fazerka- kurcze..duży dzidziol. Nawet jak 500g różnicy to jeszcze przecież rośnie. Moja koleżanka rodziła i mówili jej, że mała ma 3200 a miała 4300!!!
Kaskaw- na kiedy masz termin??? :)

Ja za to termin mam na 8.07, ale jak wiecie siedzę jak na bombie :D
Dziś nie padam na cyce - to już plus :D
Moja wyobraźnia mnie przeklina jak czytam Twoje wpisy:zawstydzona/y:
Ale za mokro? No ja też mam smarowanie lepsze niż kiedykolwiek ale nie za mokro. Trzeba było się gumą do niego związać:-D

Witajcie sobotnio dziewuszki :)

julita zmienie jak wejde na kompa ok?

W nocy spalam az od 2 do 4 :o zasnelam spowrotem o 6 i pospalam do 9 cale szczęście ze istnieje cos takiego jak tv bo mlody wstal o 8 a ja bylam nieprzytomna.

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam. Ja chyba trochę doszłam do siebie, w szpitalu nie umiem spać. Skurcze przeszły pod wieczór a dzidzia przeciąga się więc do 7 lipca daleko. aaa wczoraj mnie troszke załamali, miałam 3 razy usg i jak pytałam czy to dalej dziewczynka to nikt nie potwierdził:(

Iwona77, to też będziesz mieć niespodziankę co do płci? A masz wizyty jeszcze?

Ile przed porodem brzuch się obniża?

reklama
Iwona77, to też będziesz mieć niespodziankę co do płci? A masz wizyty jeszcze?

Ile przed porodem brzuch się obniża?
Jakoś dla mnie to dziewczynka ale lekarkę jak spytałam to się uśmiechneła i powiedziała że to teraz najmniej ważne... W przychodni byłam też w czwartek i teraz jeśli nic nie będzie się działo to mam wizyte na 8 lipca to może zrobią mi usg bo tak to już na fundusz za dużo miałam:crazy: Mi się nie obniżał znacząco nigdy brzuch

Do góry