reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Dzięki dziewczyny. Położyłam się po zjedzeniu, mąż mówił do brzucha, delikatnie poczułam ruchy... póki co zostajemy w domu, ale jak z rana nie zacznie świrować po swojemu to zobaczymy co dalej... póki co zakładamy, że ma spokojny dzień...

reklama
Dobry wieczór.
Bardzo dziękuję za kondolencje i słowa wsparcia.
Jakoś przeżyłam, ale nerwy i emocje mnie rozłożyły i też padam na cyce.. Jeszcze do tego pogoda, raz duszno jak w saunie a raz wiatr głowę urywał.
Aga 30+, to zaraz będziesz miała dzidziusia przy sobie. Zazdroszczę..
Iwona35 16 rocznica!! Wow! Gratulacje :-)
Julka89 powodzenia na obronie &&&
Paula, rozumiem obawy o teściową. Miałam podobne ale moja na szczęście raczej mnie pozytywnie zaskoczyła, nie wtrąca się i nie komentuje. No ale dystans na wszelki wypadek zachowuję..
Iwonaimaja kciuki...
Fazerka, bidulo nie łam się..
Giuliaa, też tak mam, szczypanie jak przy zapaleniu pęcherza wysoko w pochwie. Dziwne uczucie..

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ledwo wytrwałam dzisiejszy dzień... masa pracy, stresu a ja byłam tak niesamowicie senna. Jak wróciłam do domu to klapnęłam na łóżko i prawie zasnęłam :hmm:

Mój mały też miewa spokojniejsze dni, z resztą jak my wszyscy. Jak już się wyjątkowo zaczynam niepokoić to go szturcham trochę i wtedy się porusza :)

Fazerkamm - równiez moczenie polecam w chłodnej wodzie zwłaszcza jak jest tak gorąco u ciebie oraz odpoczynek.

reklama
Dzień dobry w ten piękny sobotni poranek :) dla niektórych ostatnia sobota z maluszkiem w brzuszku, więc śpijcie ile można ;)

Do góry