reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Witajcie:) Ja tam padam na twarz i jak Agula mówi na cycki też. Kuźwa co godzinę pobudka i sik na 3 krople. W dodatku ten katar to mi wcale nie przechodzi, zastanawiam się czy nie zatokowy bo już smaram krwią, ząb boli i jeszcze po tej ławce w kościele tak mnie kość ogonowa bolała w nocy jakby ktos mnie skopał- tyle z narzekań :D aaa hormony to mi tak odpalają, że wczoraj byłabym jedyną ryczącą jak dziecko szło do błogosławieństwa ..powstrzymałam się tekstami psychologicznymi w głowie typu :"porąbało cię" "albo "to na ślubie to się pochlastasz?" a ja naprawdę nie z tych wzruszliwych, mało co mnei bierze. Młodsza córka ma mieć świadectwo z paskiem i z racji,że ma najwyższą średnią w szkole ma mieć nagrodę wójta i wiecie co, jak chyba nie pojdę..przecież usmaram się po sznurówki. Puszczę teścia, niech nagrywa.

no własnie popytam o samo lekarstwo na razie bo to znieczulenie dla ciężarnych chyba za słabe na ząb z nerwem, musiałabym poprosić o lewatywę przed :p

Buhahaha :D :D :D Nie mogłabym z Tobą leżeć po cc, bo przecież to kaszlnąć nie idzie, a co dopiero się tak śmiać :D :rofl::rofl2:
Co do ocen, byłam, ma mieć pasek, rzeczywiście bierze się ocenę końcową. Wiesz, u niego, mimo tych piątek, może dlatego ta trójka z tej muzyki wychodzi na drugie półrocze, że z dwóch sprawdzianów z fletu ( o matko!! Z fletu :oo:) dostał 1 i potem poprawił na 5 i 4, a może ocena za ogólną średnią z tymi jedynkami(chociaż średnia wtedy z przedmiotu to 3,71), i chociaż ich w dzienniku elektronicznym już nie widzę, ale na papierze może sobie zostawiła...:baffled::dry: Kij jej w oko. Średnią ma 4,91.
Biapl, też mnie wszystko boli, ale chociaż tych skurczy nie mam, pachwina w prawej nodze masakra, przekręcić się z boku na bok - porażka :/ Także tulę i wiem, co czujesz!
Julka, ja na planowane cc to z tydzień przed terminem, góra w terminie, nigdy po.

Jak wczoraj masakra, dzisiaj cisza. Tylko się przeciąga od czasu do czau :oo2:Oszaleję!

No i ja mam +17 kg:wściekła/y:A miało się zamknąć na 16 :no:

Stopy mówicie robicie? Ja muszę brwi, stopy też by się przydały. Farbujecie się, mówicie? Ja już mam takie odrosty, a farba stoi...

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie dokończę obiad i moze was uda mi się poczytać...
ale tyle produkujecie że szok:)

Z córką wiecej czasu sędzałam na bb a teraz ciągle coś...

Julka, ja mam planowaną cc za 14 dni (30 czerwca) , to będzie równo 38+4 tc czyli 10 dni wcześniej (termin z OM mam na 10 lipca). Porzednią cc miałam 2 czerwca a termin na 11 czyli 9 dni wcześniej. Gin mi powiedział, że jakby coś było nie tak na wizycie we wtorek to może przyspieszyć na 37+4 dni.
Lila, no ja też muszę jeszcze brwi zrobić, właśnie zaraz się za to zabiorę. A włos od wczoraj ufarbowany :-)

Co do skurczy to ja mam cały czas ale już ie zwracam na nie uwagi. jak gin powiedział, ze tak może być to ok. Nie bolą mnie (bardzo rzadko tak lekko jak na @) więc daję radę.
Ciekawe ile się dziś zapisze na ktg

Iwona35 będę pielęgnować te wspomnienia o jej histerii jak ją będę w przedszkolu zostawiać i jak będzie mi ciężko to sobie przypomnę co wyprawiała. A o dojrzewaniu jeszcze nie myślę. Po co się denerwować na zapas?

Lila ja to w ogóle nie rozumiem ocen z muzyki a tym bardziej z fletu. Czego oni wymagają od tych dzieci?

Witam
Muszę napisać... Jutro do domu ;))))))
Jak się ogarnę napisze coś więcej.
Noi chyba czas na grupę Lipcowe mamy - po drugiej stronie brzuszka :)))))

Jak fajnie ze sie odezwałas!!! Super ze jutro wychodzicie. Czekamy na wiecej informacji :) ściskam i tulę mocno lipcowa Mamę i jej maleństwo, buziaki [emoji8]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Do góry