Lila
Fanka BB :)
Witajcie Ja tam padam na twarz i jak Agula mówi na cycki też. Kuźwa co godzinę pobudka i sik na 3 krople. W dodatku ten katar to mi wcale nie przechodzi, zastanawiam się czy nie zatokowy bo już smaram krwią, ząb boli i jeszcze po tej ławce w kościele tak mnie kość ogonowa bolała w nocy jakby ktos mnie skopał- tyle z narzekań aaa hormony to mi tak odpalają, że wczoraj byłabym jedyną ryczącą jak dziecko szło do błogosławieństwa ..powstrzymałam się tekstami psychologicznymi w głowie typu :"porąbało cię" "albo "to na ślubie to się pochlastasz?" a ja naprawdę nie z tych wzruszliwych, mało co mnei bierze. Młodsza córka ma mieć świadectwo z paskiem i z racji,że ma najwyższą średnią w szkole ma mieć nagrodę wójta i wiecie co, jak chyba nie pojdę..przecież usmaram się po sznurówki. Puszczę teścia, niech nagrywa.
no własnie popytam o samo lekarstwo na razie bo to znieczulenie dla ciężarnych chyba za słabe na ząb z nerwem, musiałabym poprosić o lewatywę przed
Buhahaha Nie mogłabym z Tobą leżeć po cc, bo przecież to kaszlnąć nie idzie, a co dopiero się tak śmiać
Co do ocen, byłam, ma mieć pasek, rzeczywiście bierze się ocenę końcową. Wiesz, u niego, mimo tych piątek, może dlatego ta trójka z tej muzyki wychodzi na drugie półrocze, że z dwóch sprawdzianów z fletu ( o matko!! Z fletu ) dostał 1 i potem poprawił na 5 i 4, a może ocena za ogólną średnią z tymi jedynkami(chociaż średnia wtedy z przedmiotu to 3,71), i chociaż ich w dzienniku elektronicznym już nie widzę, ale na papierze może sobie zostawiła... Kij jej w oko. Średnią ma 4,91.
Biapl, też mnie wszystko boli, ale chociaż tych skurczy nie mam, pachwina w prawej nodze masakra, przekręcić się z boku na bok - porażka :/ Także tulę i wiem, co czujesz!
Julka, ja na planowane cc to z tydzień przed terminem, góra w terminie, nigdy po.
Jak wczoraj masakra, dzisiaj cisza. Tylko się przeciąga od czasu do czau Oszaleję!
No i ja mam +17 kgA miało się zamknąć na 16
Stopy mówicie robicie? Ja muszę brwi, stopy też by się przydały. Farbujecie się, mówicie? Ja już mam takie odrosty, a farba stoi...
Ostatnia edycja: