reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Ja juz nie bede tu smęcić...albo bede...humor do dupy...jak Iwona 35 co godzinę w nocy na toalecie po pare kropli od tygodnia 3-4 razy dziennie biegunka twardnienie brzucha na kamień skurcze jak na okres w podbrzuszu i przy każdym kroku kłucie tam na dole:,(bezsenność ból niemiłosierny przy obracaniu bol pachwin kręgosłup strzyka przy schylenie

reklama
I jak skurcz przyjdzie to nie mogę tchu złapać a tu jeszcze 33 dni do terminu niewiem jak ja wytrzymam:,(...i teksty Teściowej ze nie ja pierwsza jestem w ciąży,ona miała 20 lat i rodziła 32 lata temu i ma tylko jedno dziecko :,(

Giulia nie wiem jak to ująć ale mogłabym cię poprosić o radę...? Pracujesz w swoim zawodzie? Jesli sie zgodzisz odezwę sie na priv. Jesli nie, zrozumiem

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ja juz nie bede tu smęcić...albo bede...humor do dupy...jak Iwona 35 co godzinę w nocy na toalecie po pare kropli od tygodnia 3-4 razy dziennie biegunka twardnienie brzucha na kamień skurcze jak na okres w podbrzuszu i przy każdym kroku kłucie tam na dole:,(bezsenność ból niemiłosierny przy obracaniu bol pachwin kręgosłup strzyka przy schylenie
ja zauważyłam że mnei kłuje i bolą pachwiny jak za długo jestem w jednej pozycji, albo za długo siedzę, albo leżę ew od chodzenia, z tymi biegunkami też tak miałam ale już mi przeszło a obrócić się bez bólu też już nie mogę :( chyba tak juz nam do końca zostanie a teściową traktuj jak muchę: niech sobie bzyczy:)

Martyna właśnie ma histerię. Nosz kuwa dawno nie było. Walczy z drzwiami wejściowymi. Zabrałam jej ulubione zwierzęta do zabawy i czekam kiedy jej o tym powiem tak mnie wku*wiła. To jest moje drogie właśnie macierzyństwo. Same uroki;-) ;)

Biapl troche mi to wyglada na objawy porodu, zobaczysz co wyjdzie jutro na wizycie, ale biegunka tez moze byc z nerwów, moze spróbuj sie wyciszyć, melisa moze pomoże?

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

I jak skurcz przyjdzie to nie mogę tchu złapać a tu jeszcze 33 dni do terminu niewiem jak ja wytrzymam:,(...i teksty Teściowej ze nie ja pierwsza jestem w ciąży,ona miała 20 lat i rodziła 32 lata temu i ma tylko jedno dziecko :,(
a z terminem to nie wiem, lekarz mój mi wpisał 14 lipca, w szpitalu powiedzieli " a w zyciu" i że za szybko wyliczył raczej koniec lipca a koniec końców na ktg mi pisali tydzień ciąży jeszcze późniejszy niż on wyliczył co by dawało wg nich termin na początek lipca (jak wg mojego miałam 29 wtedy to u nich był 31 albo 32 ;) ). Trzymam się terminu z 14 lipca a biora pod uwagę i początek i koniec:D byleby nie 13 lipca

reklama
Do góry