Agula a na ktorym roku jestes?
Ja robię 2 kierunek jestem na 3 i mam obronę, ale chyba we wrześniu bo na 4 lipca nie dam rady
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Agula a na ktorym roku jestes?
no włąsnie popytam o samo lekarstwo na razie bo to znieczulenie dla ciężarnych chyba za słabe na ząb z nerwem, musiałabym poprosić o lewatywę przedMadziolina, tak, piorę i prasuję.
Ilona, tak jak dziewczyny piszą, jak w brzuch się nie uderzyłaś, Młody się rusza to ok.
Iwona7510 - też trochę na powietrze wystawiłabym
Dżudka, przytulam Cię do serducha, oby jutro był lepszy dzień!!
Kkasiulka, głowa do góry! Leków na ciśnienie w szpitalu nie bierzesz? Czy ja coś źle zrozumiałam? Jak w szpitalu miałam wyższe niż w domu, u Ciebie widzę mniej więcej takie samo. Wierzę, że Ci ciężko, ale wiesz, że to już niedługo. Jak takie będziesz miała to albo wywołają albo cc, tak myślę, no chyba, że jeszcze dadzą radę unormować. Trzymaj się!!!
Iwona, komputer wylicza średnią 4,6. Z dwóch półroczy na koniec roku 4. A ma wystawioną 3 już na ciemno. Idę chyba jutro do tej szkoły, bo nie wiem czy Mikołaj to załatwi. I to już nie chodzi o pasek, tylko o zasady oceniania, no jak tak można! Powiedziała mu, że ma 4 na koniec, że nie wie dlaczego w dzienniku jest 3, że zaraz to zmieni i echo :/ Paranoja! A z zębem? Chyba lepiej zaryzykować znieczulenie, a nie dają specjalnego dla kobiet w ciąży? No bo niech Cię jeszcze ząb zacznie boleć na porodówce to już w ogóle!
Asia -
Chyba, jak tylko trochę czopa odpadnie, to można jeszcze współżyć. No właśnie, o ile to czop :/
Dobrej i spokojnej nocy!
ja Was z tymi prasowaniem na koniec podziwiam, autentyk czapką podłogę zamiatam. Wczoraj wyprasowałam mężowi koszulę, spodnie, sobie tunikę i dziewczynom sukienki, raptem 30 minut a kręgosłup to mnie piekł.... także chapeau basna dzis starczy [emoji2] a gdzie dalej
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
to jest tak, na świadectwie teraz będzie ta z ostaniej ramki- końcowa, ale ja bym walczyła o tą za drugi okres bo ona do ważonej jest liczona a ma najwyższą wagę, jak za sprawdzian, więc dlaczego ma być mu mnozona razy 3 jak może być 4? Wpływa na tą końcową i ją umocni i już nie będzie wątpliwości. Należy się 4 ma być 4 i skoro mu zaniża to powinna się określić dlaczego. Odpuścisz raz to będzie się powtarzać. Nie wszyscy rodzice zaglądają do tych dzienników elektronicznych więc czasami nauczyciele wstawiają tam oceny na widzimisię jak są uparci na ucznia, pokaż że Tobie akurat zależy.Witam i ja!
U mnie też słonecznie, wyprałam ostatnie ubranka, ale teraz muszę poczekać, aż sąsiadka wstanie, żeby pożyczyła spinaczy, bo mi braknie
Kkasiulka, 110/60???? Wow!!Też takiego nie miewam. To Cię wypuszczą jeszcze
Iwona35, ja jeszcze raz do Ciebie, bo chyba coś pokręciłam, a Ty się znasz na tym widzę Jest ocena z pierwszego trymestru, z drugiego i ocena za cały rok w czerwonej ramce. To która będzie na świadectwie? Bo ta za cały rok jest ok...
Ja już po śniadanku, dopijam herbatę...Ja chciałam jeszcze z 1 kg przytyć tylko....
Ja to nawet schudłam..lekarz nie kazał się niepokoić skoro wody ok (ba, nawet mogłabym się nimi podzielić) dziecko duże i wg wszlekich badań zdrowe a brzuch jak dynia, widocznie taka moja natura, od początku ciązy do dziś mam niecałe 8 kg więcejJa 12 na plusie i cos ostatnio waga stoi w miejscu juz ze 3tygodnie i sie zastanawiam czy to ok, czy ktoras z Was kojarzy jak to jest ile sie na tym ostatnim etapie powinno przybierac na tydzien? Czy nie 0,5 na tydzien?
ja wykorzystuje starszą córkę do pedicure, ona się cieszy że ma na kim trenować, ja się cieszę że mam regularne zabiegi. Na inne zabiegi własnie umówiłam męża powiedziałam, że w weekend rezerwuje go na jeden wieczór bo podejrzewam,że tam akurat to wyglądam jakby krowa dorwała się do trawnika. W dwóch ciążach pod koniec mi pomagał to można uznać, że ma już specjalizacjęHej dziewczyny. No ja dziś mam wyprawę do skarbówki a po południu lekarz. Nerki mi siadają to jestem ciekawa co powie. Od 9 robiłam sobie pielęgnację stópek. Sukces bo nawet paznokcie pomalowałam Przed wizytą jeszcze muszę jakoś bobra ogarnąć a to już prawie jak sport wyczynowy. Miłego dnia życzę
chętnie je przetoczę u mnie ciągle ok 20 AFI ze skokami do 22Iwona35- mój opis porodu to będzie 100 razy w opisie "padłam na cyce" , jak masz tyle wód to mi daj coś!
Współczuję zęba...mnie ostatnio coś boli, ale jeszcze da radę.
Julka- nie dziwie się, też mam kryzysy dziś wyjątkowo jakoś mam humor