reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Ja już po wizycie :) Na Groszku opiszę, w skrócie ok :)

Iwona, no właśnie o to chodzi, że dla mnie to też jakieś nieporozumienie!!!!!! No jak tak można, i jeszcze gości mamy, a ta swoje żale wylewa i mi humor psuje. To nie na mają głowę, serio, bluszcz, jak nic :/ I ja też mam ciągle wysoki puls! W przychodni u lekarza zawsze ponad 100, ok 120 :/
Agula, co za paczka ? :D
Fazerkam, współczuję tak wysokich temperatur i Twojego samopoczucia!!!!!!!!!!!
Julka, miejmy nadzieję, że to słabszy dzień i dlatego!

reklama
Troche sie rozbrykal. To chyba okej i nie panikowac? :) Lila przeczytalam i super ze A wizyta udana :) mi pobieral gbs tylko z pochwy.... co do pulsu. To ja mam okolo 80-90 a u lekarza ponad 120 i zawsze sie czepia ze wysokie ale wiadojo ze wizyta to stres i szybszy puls. Ostatnio to.mnie nawet przestraszyl.ze i dziecko ma za wysokie. Okazalo sie ze ma 150 i powiedział ze to ok.kurde z tymi lekarzami to tez tak ciezko sie czasem dogadac. Ja po wizycie mysle o tym co mi powiedział i zaczyna mi.sie pojawiac milion pytan ktore byn zadala. Czlowiek po czasie madrzejszy

Julka- pewnie maluch spał :) moja jak śpi to czasami się przeciągnie i cisza a dziś z godzinę coś sobie świrowała w brzuchu :D, ale wiadomo lepiej obserwować

Lila- dwie podusie bez wkładu zamówiłam na później wstawię fotkę :)

aaaa pocieszę Was :D moja waga z 49kg na 70kg wskoczyła :D (ale podobno w 2tyg 4kg z powodu wody :( )

Agula wiem tylko moj nalezy do tych rozbojnikow i codziennie mnostwo czasu sie rusza a dzis taki spokoj i to mnie zaniepokoilo. Ja juz nawet na wagw na staje :p mysle ze bede miec okolo 15 na plus a planowałam 8-10. Ale po porodzie napewno zrzucimy szybko. Najważniejsze sa nasze malenstwa :)

Mój maluch też wiercidupcia, ale zdarza się, że ma spokojniejsze dni. Ale jak się rusza to nie panikuję ;)

Właśnie wróciłam z zajęć szkoły rodzenia... to będzie miesiąc kapuchy i smażonego :p bo już wiem czego przy karmieniu nie można :p

Mój maluch też wiercidupcia, ale zdarza się, że ma spokojniejsze dni. Ale jak się rusza to nie panikuję ;)

Właśnie wróciłam z zajęć szkoły rodzenia... to będzie miesiąc kapuchy i smażonego :p bo już wiem czego przy karmieniu nie można :p
Lizzy prawda taka, ze metodą prób i błędów dojdziecie do tego co akurat Wam będzie można a co nie:) ja mogłam jeść kapustkę, fasolkę itp a nie mogłam żadnego produktu mlecznego bo był ryk

Tak, tak, położna mówiła, że po kolei wprowadzamy i sprawdzamy reakcję dziecka itd ;) ale podała produkty, które najczęściej uczulają czy powodują kolki...

reklama
Lizzy huh i zamierzasz przez caly okres karmienia piersia nie jesc smazonego i kapuchy? Powiem tak...nie chce tu podwazac slow położnej ktora tak Ci powiedziala ale odeszlo sie od tego w Polsce ze mamy karmiace maja diete.. je sie normalnie, a jak co sie dzieje to wtedy dopiero sie eliminuje ;) baaa nawet statystyki mowia ze mamy ktore wszystko jedza to pozniej dzieci tez nie maja problemu z promowaniem nowych smakow.

Ja jadłam dosłownie wszystko i nic mlodemu nie było ;)

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry