moja pierwsza urodziła się we wrześniu jak było pięknie a druga w kwietniu i ja jednak nie zaryzykowałam spacerów z "marszu". Po tygodniu było werandowanie a później spacerki i to z wydłużaniem czasu stopniowym. To nie chodzi o pogodę, bo dziecko zawsze można ubraniem dopasować do niej a o stopniowanie wrażeń i kontakt ogólnie z powietrzem. Jednak spacerowanie to decyzja indywidualna jak z noszeniem w nosidełkach, stosowaniem misiów szumisiów etc Ja nie mam zamiaru wychodzić od razu.Iwona 35 ale z naszymi dzieciaczkami od razu można wychodzić w taka pogodę to grzech byłoby siedzieć w domu;P
Z córką wychodziłam od razu, to był maj pieknie na dworze...
reklama
Kaskaw
Fanka BB :)
No to z przenoszeniem też tak mam, ale z tego to może nawet bym się ucieszyła bo chciałabym się wydostać z mojego wydziału
Wszystko to jest kwestia przełożonych, jak trafisz to masz super, jak nie to za nic ci nie pójdzie na rękę..
Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
Wszystko to jest kwestia przełożonych, jak trafisz to masz super, jak nie to za nic ci nie pójdzie na rękę..
Kaskaw
Budzetowka i służba, Ty też?Ja też niby nie podlegam pod kodeks pracy, ale takie sprawy po prostu się należą. Nie wiem czy wewnętrzne przepisy mogą o tym przesądzać, powinnaś się dowiedzieć. Na noce też ja muszę wyrazić zgodę, no i nie mogą mnie przenieść do innej miejscowości bez mojej zgody, dopóki dziecko nie skończy iluś tam lat (nie pamiętam teraz...).
Pracujesz w budżetówce? Jakaś służba?
Kaskaw
nieufna
Tak Ale wolę o tym nie pisać ;D
Dlatego dziwię się, że nie masz przerwy na kp.
Kaskaw
I tu się pojawia kwestia przełożonych..Tak Ale wolę o tym nie pisać ;D
Dlatego dziwię się, że nie masz przerwy na kp.
nieufna
To współczuję.
Kaskaw
reklama
nieufna
U nas mimo, że nie podlegamy pod kodeks mamy wszystkie prawa, które on zapewnia. Szczególnie ciężarne czy mamy z małymi dziećmi.
A przełożonych bezpośrednich mam bardzo spoko. Tzn dla mnie są ok, ale zawsze się znajdzie ktoś, kto będzie narzekał