reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Iwona 35 ale z naszymi dzieciaczkami od razu można wychodzić w taka pogodę to grzech byłoby siedzieć w domu;P
Z córką wychodziłam od razu, to był maj pieknie na dworze...:)
moja pierwsza urodziła się we wrześniu jak było pięknie a druga w kwietniu i ja jednak nie zaryzykowałam spacerów z "marszu". Po tygodniu było werandowanie a później spacerki i to z wydłużaniem czasu stopniowym. To nie chodzi o pogodę, bo dziecko zawsze można ubraniem dopasować do niej a o stopniowanie wrażeń i kontakt ogólnie z powietrzem. Jednak spacerowanie to decyzja indywidualna jak z noszeniem w nosidełkach, stosowaniem misiów szumisiów etc :) Ja nie mam zamiaru wychodzić od razu.

reklama
No to z przenoszeniem też tak mam, ale z tego to może nawet bym się ucieszyła bo chciałabym się wydostać z mojego wydziału :-D
Wszystko to jest kwestia przełożonych, jak trafisz to masz super, jak nie to za nic ci nie pójdzie na rękę..

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też niby nie podlegam pod kodeks pracy, ale takie sprawy po prostu się należą. Nie wiem czy wewnętrzne przepisy mogą o tym przesądzać, powinnaś się dowiedzieć. Na noce też ja muszę wyrazić zgodę, no i nie mogą mnie przenieść do innej miejscowości bez mojej zgody, dopóki dziecko nie skończy iluś tam lat (nie pamiętam teraz...).
Pracujesz w budżetówce? Jakaś służba?
Budzetowka i służba, Ty też?

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry