reklama
fazerkamm
Fanka BB :)
Nieufna narzekaj ile wlezie jak masz taka potrzebe zawsze to wypadanie się choc troche Cie uspokoi, poprawi humorek
Co do ruchow to ja czuję tylko czkawki i przeciąganie/rozciąganie.
Witajcie poniedziałkowo
Dziewuszki ktore maja terminy na pierwsza polowe lipca spakowane? Jezeli nie to juz ostatni dzwonek na to by pozniej w stresie nie latać ze nie mam tego czy owego
U mnie kojena noc tragiczna.. spie po 3-5h z milionowymi pobudkami... depreche przez to mozna dostac :/
Dzis skończylam 36tc rozpoczynam 37tc takze 28 dni do porodu a 14 dni do 38tc
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Witajcie poniedziałkowo
Dziewuszki ktore maja terminy na pierwsza polowe lipca spakowane? Jezeli nie to juz ostatni dzwonek na to by pozniej w stresie nie latać ze nie mam tego czy owego
U mnie kojena noc tragiczna.. spie po 3-5h z milionowymi pobudkami... depreche przez to mozna dostac :/
iwonaimaja
Fanka BB :)
Witam
U mnie też ciężkie noce boli mnie biodro
Jutro szpital na sama myśl chce mi się płakać ale dzidzia najważniejsza
Ruchy czuja czkawke i wypychanie czasami cała stopkę idzie zobaczyć
Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom
Do szpitala niestety żadna z nas by nie chaiala isc ale najwazniejsza dzidzia tak jak piszesz powodzenia bedzie dobrze &&&&Witam
U mnie tez noc masakra co chwile zmiana boku bo biodro nie wyrabialo tak bolalo ze szokk poprostu czuje sie fatalnie ;/ u mnie wizyta w srode czekamy dalej ciekawe co sie okaze .
Witam się i ja noc tragiczna, pobudka co 1,5 godziny na siku a jak się położyłam na boku to biodra i pachwiny bolą. Co do ruchów dziecka to ja czuję głównie właśnie takie przeciąganie ale zdarzają się też takie kopniaki po których brzuch faluje ale lekarz powiedział że Młody ma jeszcze dużo miejsca więc to może dlatego.
Kurcze tak piszecie o tych bólach brzucha, o skurczach przepowiadających a ja nie czuję nic takiego. A teoretycznie po 20 czerwca mogę już rodzić, gin stwierdził że to już będzie ciąża donoszona.
Dzisiaj jadę do siostry pilnować jej dziewczynek ale na szczęście są w takim wieku że nie trzeba ich bardzo pilnować bo same się sobą zajmują
Udanego poniedziałku
Kurcze tak piszecie o tych bólach brzucha, o skurczach przepowiadających a ja nie czuję nic takiego. A teoretycznie po 20 czerwca mogę już rodzić, gin stwierdził że to już będzie ciąża donoszona.
Dzisiaj jadę do siostry pilnować jej dziewczynek ale na szczęście są w takim wieku że nie trzeba ich bardzo pilnować bo same się sobą zajmują
Udanego poniedziałku
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
No my czekamy dopiero 2 tygodnie.Hejka dziewczyny:-)
Julita ja na adamexa aspene czekam już 5tygodni,jak w tym nie dadzą znać to myślę właśnie tam dzwonić
Dziewczyny w szpitalu trzymam kciuki za każdy dzień,ale i tak już wszystkie mamy w miarę bezpieczny czas
Ja miałam aktywny weekend,pojechalismy na małą wycieczkę wczoraj,troche pochodzilismy chociaż pogoda niezbyt,dzisiaj też cały dzień poza domem,wrocilismy dopiero na mecz
Od 2dni mam takie uczucie dziwne na dole jakby się mi wszystko rozjezdzalo nie wiem jak to określić,ale dziwnie tak czuję jakospozatym lekkie bóle jak na miesiączkę parę razy czulam i głównie rano,potem jak się rozchodze to nie czuję.
A mala tak mi wypycha nóżkę pod prawym bokiem że już mnie boli doslownie ale laskotam ja po pietce wtedy i zabiera nozke
A jaki kolor wybralas[emoji5]
Mnie wczoraj popołudniu stawiał się brzuch praktycznie co 10 minut....Ale to robił się twardy jak głaz. ...A jak czujecie teraz ruchy?
Bo ja poza przeciaganiem czuję w środku taki ala szczypanie, dość bolesne, nie wspominając o tym, że mam wrażenie, że mi pępek rozerwie .....
Przepraszam, że tylko narzekam, ale jestem umeczona tym końcem....
Ogólnie czuję jak mały się rozciąga i czasami to aż boli. ...
Ja mam termin równo na 13 lipca czyli za miesiac[emoji4]Nieufna narzekaj ile wlezie jak masz taka potrzebe zawsze to wypadanie się choc troche Cie uspokoi, poprawi humorek
Witajcie poniedziałkowo
35tc5
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Czesc dziewczyny. Mnie po nocy czesto boli lewy i prawy bok od naciagania sie małego. Alez mialam dzis pobudke w nocy. Snilp mi sie ze sobie siedze w salonie i nagle czuje parcie jak na siku i za chwile jestem cala mokra, przebudzilam sie i pierwsza mysl - wody mi odeszly! Ale na szczęście to nie to, choc niezle sie przestraszylam. Moj mozg juz zaczyna mi platac figle troche
reklama
Needi- mnie dziabnął w noge więc miałam po spaniu bo oczywiscie bez drapania do krwi sie nie obeszło..
Fazerkam - czyli już jesteś w bezpiecznym terminie nawet jakbyś teraz urodziła.. (zazdroszczę )
Ja wczoraj miałam bóle co 9,9,13,15,20 ale potem ustały - mam nadzieje ze za dwa tygodnie pojadę juz na porodówkę
Fazerkam - czyli już jesteś w bezpiecznym terminie nawet jakbyś teraz urodziła.. (zazdroszczę )
Ja wczoraj miałam bóle co 9,9,13,15,20 ale potem ustały - mam nadzieje ze za dwa tygodnie pojadę juz na porodówkę