reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
witam już prawie weekendowo:)
Witajcie piatkowo :) czy tylko mi ten tydzien szybko zlecial?? Z czrgo oczywiście bardzo sie ciesze... chce juz wejsc w ten najbezpieczniejszy czas i blagam malego by sie urodzil bo juz nie daje rady, zresztą doskonale mnie pewnie rozumiecie ;)
Boziuniu modle się by miec szybko rozwarcie to by byl miod na moja psychikę...

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
oj mnie strasznie szybko minął nawet nie wiem kiedy tak wiec u mnie to już weekend póki co planów nie mam, raczej będęsprzątała albo pojadę do rodziców na cały dzień jeszcze nie wiem...a w niedziele to już z rodzinką

Witajcie! :)

Ja ostatnio bez sił, ale sprzątam i wszystko robię. Boję się chodzić na dłuższe dystanse, więc jeżdżę autem.
Ze względu na te wody idę w środę na kolejną wizytę. Nie mam ochoty jak pomyślę, ze może coś być nie tak i na nowo taki stres :(
W dodatku jak byłam w szpitalu to poszłam na porodówkę obejrzeć i tam non stop położna wciskała mi obecność męża, którego nie będzie. Sale porodowe są naprawdę super zrobione :)

Torbę muszę spakować, bo w razie jakby wody spadały to pewnie kierunek szpital i będą decydować co dalej. Spadły mi z 15 na 7 :(

Dziś siedzę w domu :) odpoczywam.
trzymam kciuki by było wsio ok...
Witam i ja
za mną też ciężka noc
mam problem bo mam jakiś ucisk i nie mogę chodzić a co się poruszę to boli

dzisiaj idę do swojej lekarki ciekawa jestem co ona powie na ten szpital od poniedziałku
czekamy na wieści po wizycie
Ja również się witam
Pogoda się u nas popsuła, jakoś szaro i zimno dziś z rana. Wczoraj wieczorem byłam na ktg, wszystko z Maluchem dobrze. Kolejne we wtorek.
Tez juz bym chciała Małego mieć przy sobie choć wiem ze skończenie wtedy laba i spanie kiedy się chce. Jest mi już tak.ciezko.
Udanego piątku życzę!

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
Oj Ty to już na wylocie:)
Haha pierwsze dziś wstały dziewczyny z 35 tygodnia :-) wszystkie niecierpliwie.A. Co my mamy powiedzieć z terminem na "za miesiąc " ;-)? Róbcie już tam dziewczynki co możecie, seksik, pranie dywanów to dobry czas by zacząć :-)
Ja usmarana. Nos tak zawalony że spać nie szło. Mały też chyba niezadowolony że słabo powietrza mu dostarczam bo pół nocy się wiercil. Detka ze mnie. Normalnie umieram na katar..
zdrówka życzę
oj ja się jeszcze boje przytulać z mężem, niech wkroczy ten bezpieczny 37 tydzień i będzie gitara:)

Witam piątkowo :)
Mi tydzień się ciągnął, może dlatego że dzisiaj wizyta i nie mogłam się doczekać :) Ja z kolei mam ochotę na przytulanki z mężem ale podobnie jak Lizzy boję się że to za wcześnie :p
Idę się szykować na spotkanie z Maluszkiem :D
daj znać co i jak po wizycie
Widocznie Ci go nie brakuje ;)

Witam Was.
Noc ciężka, nie mogłam zasnąć do 2, i o 6 już wstałam ..... czuję się jak po maratonie, jakieś zakwasy, bóle.... bosz ....
Dobrze, że upału nie ma. I fajnie, że się EURO zaczyna :D
Jutro zaczynam 37tc, jeszcze tydzień mogę szaleć.

Spokojnego dnia!!!
o tak lubie oglądać mecze:)
Kochana Ty to już lada moment i masz donoszoną ciążę:) Malutka niebawem będzie z wami:)

Ty i te Twoje opisy scen łóżkowych :D

Ja też mam wizytę ale na popołudnie. Ciekawe ile waży.

Cześć dziewczyny

Wyraźnie brzuch mi opadł. Mała się powoli szykuje. Wczoraj skończyłam 34 tydzień.

Milego dnia:elvis:
ja też u siebie widzę że opadł, widzę jak widzę ale i czuję:)

Witam i ja po ciezkiej nocy zgaga meczyla i czuje sie jak potwor ;/
Malą zawiozlam do zerowki i teraz mam nadzieje ze maly pospi jeszcze troszke.
Ja tez sie moge wymienic numerem telefonu jak cos .
to wymieniajmy się na priwa, :)
Jeny golenie to już żenada. A to teraz wypada trochę częściej (nie wiem jak wy ale ja gole się teraz tylko przed wizytą) bo to końcówka
dla mnie golenie to już totalna porażka
Witajcie,

U mnie noc bardzo dobrze, spałam jak susel i tylko raz sikałam.

Dziki seks na tarzana :D doooobreeee! :D :D
Mnie po przytulankach brzuszek bolał cały dzien :-(

Jestem taka wkurzona na mojego chłopa ze szok!!!! Juz dawno zapowiedziałam mu ze nie chce juz prowadzić auta bo nie ogarniam tego co sie dzieje na drodze jestem rozkojarzona i gapciowata i nie chce sobie zrobic krzywdy ani komuś innemu, na co usłyszałam "oczywiście Kochanie nie ma problemu", po czym ten pajac wczoraj mi oznajmia ze ja MUSZE!!!!! jechać gdzieś tam na 10 bo on tak sie umówił a on pracuje. No i jak pisałam jestesmy u mojej mamy wiec musze pożyczyć od niej samochod ale zeby było śmiesznie ona pracuje ok 30km od domu i miała na 7 do pracy wiec musiałam ja zawieźć, wrócić i za chwile znow bede jechać. Mam ochotę go udusić. Moze go głupota ale moje hormony to nie przelewki ostatnio...najbardziej w całej sytuacji wkurzyło mnie to ze nie zadzwonił i nie spytał czy dam radę jechać bo taka i taka sytuacja tylko przyjechał i zadowolony bo sie na cos umówił i ja musze....ech.... Mam wrażenie ze ma mnie w nosie i to ze zwyczajnie boje sie prowadzić bo na drodze robie głupoty a zamiast mózgu kisiel, ale on nie rozumie....

Jest mi przykro i jestem na niego zła...:(

Sory ze te smęty z rana. Na pocieszenie pomyśle sobie ze juz koniec remontu i wózeczek jutro odbieramy z nosidełkiem ;)

Miłego dnia kobietki ;)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
nie, to mój się pyta czy mogę sama jechać bo on ma pilną pracę/zlecenie no i oczywiście się zgadzam...ale dał mi swoje auto duże to siedzę w nim jak na tronie;P

zaczynam panikować już przesunęłam wizytę z 17.30 na 15 wcześniej się nie dało
mała nie rusza się tzn niby czuję jakieś smyranie ale nie wiem czy sobie tego nie wmawiam sprawdzałam detektorem tętna i niby jest ok ale boję się że jest coś nie tak
nie chcę jechać na IP bo boję się ze mnie zostawia a chciałabym weekend jeszcze z rodziną spędzić bo od poniedziałku mam iść leżeć aż do rozwiązania
do tego jeszcze mnie dzisiaj przeczyściło czyżby się już organizm czyścił do porodu?
Oj coś czuje że to może być z nerwów, Kochana trzymam kciuki daj znać co i jak po wizycie!!!
Obyś weekend spędziła z rodzinką a szpital dopiero w poniedziałek..

A ja sie wkur..... ostatnia wyplate z zus dostalam 3 tygodbie temu i nastepna bedr miec dopiero za moze 3 tygodnie... a zwolnienia mam na 2 tygodnie.. po prostu świetnie!! Nie ma to jak przed porodem wymyślać sobie opóźnienia

AAA coś mi się przypomniało, żaliłam się ostatnio M że muszę się ogolić a już nie sięgam i jakoś nie mam do tego wemy. Wiecie co zrobił? podał mi pod prysznic maszynkę i żel:D Nic nie dochodzi do niego. A jak chce się przytulać to czasami łaskawie mówi" to wskakuj" i już mi się nie chce:errr:
Haha u mnie z przytulankami też podobnie - ,,wskakuj mała" [emoji4]

A ja sie wkur..... ostatnia wyplate z zus dostalam 3 tygodbie temu i nastepna bedr miec dopiero za moze 3 tygodnie... a zwolnienia mam na 2 tygodnie.. po prostu świetnie!! Nie ma to jak przed porodem wymyślać sobie opóźnienia
Nawet mnie nie denerwuj bo mi dwa tygodnie wypada dzisiaj i dzisiaj powinnam mieć przelew narazie go nie ma a mąż dzisiaj na zieloną szkołę jedzie z córką nad morze. Do wieczora zawsze miałam przelew raczej się nie spoźniali. Ups [emoji57]

Witam i ja;-) byłam dzisiaj na zakupach i stwierdzam że już całkiem jestem nieprzytomna-kiedyś zawsze zorganizowana,punktualna,wszystko zaplanowane,a teraz szkoda gadać;-) mam nadzieję że to minie;-)
pozatym mam wrażenie że się wszyscy na mnie patrzą;-)

od wczoraj mi mała tak nogę wypycha,że mam wrażenie że zaraz się przebije:szok:

Zrobiło mi się bardzo przykro, że ktoś może być takim egoistą. I najważniejsze. Nic jej nagle nie wypadło tylko jej się odwidziało. Ona w ogóle jest wyalieniowana, póki ten kolega z nią nie był to było spoko, teraz odkąd z nią jest to już się z nimi nie spotykamy.
ja mam podobną sytuację z moją koleżanka,odkąd jest z aktualnym facetem to siedzi tylko z nim i o żadnych wyjściach nie ma mowy,od biedy raz na dwa miesiące się spotkamy;-)

Mi też nie podaje. Ani szyjki ani nic. W ogóle nic nie mówi. Ja go pytam, czy w porządku, ile mały waży itd. Gdyby nie Wy to bym o wielu rzeczach nie wiedziała. Mój się uruchamia i mówi dużo tylko jak coś jest nie tak, czyli jak na początku miałam nisko łożysko to mi tłumaczył i teraz przy tych nerkach to tam pogadał. A tak to tylko: w porządku. Cieszę się, że jest ok, ale czasem mógłby bardziej wylewny być :p
mnie też jakoś nie wyszczególnia róznych rzeczy -zawsze mnie bada a potem mówi,że wszystko ok-no bo wsumie pewnie nie chce się jej wyszczególniać pokolei i mówić łzysko w porządku,szyjka w porządku,wody w porządku itd.....wagę zawsze podaje i coś tam pokaże na usg;-) gdyby coś było nie tak to wtedy pewnie zwraca na to uwagę-przez pierwszą połowę ciązy miałam torbiel i wtedy co wizytę mówiła co i jak z nią;-)
nie sądzę żeby coś miało być źle,a lekarz nic by nie powiedział.
Czy Ty tak jak ja mówisz o goleniu krocza?:-D bo u mnie w wannie czy pod prysznicem to nawet bym się kremem nie posmarowała a co tu mówić o goleniu:sorry:
noo ja też kompletnie nic nie widzę...ale dwa dni temu poprosiłam M żeby mi podgolił chociaż trochę bo już mnie to wnerwiało i zgadnijcie jak to się skończyło:tak:teraz się tylko pyta kiedy znów się golimy;-)

Iwonaimaja plusem tego szptala jest napewno fakt,że wrócisz już z dzieciątkiem;-) a i będziesz pod stałym nadzorem to będziesz spokojniejsza;-)

mnie też płacą jak chcą,jakby człowiek liczył tylko na ich kase to już dawno musialby się pożyczać;-P

Ja jak się ostatnio wygolilam na wizytę...to hm... Wyglądało to mniej wiecej tak jakby krowa trawę sobie w rożnych miejscach na polu wygryzła. Byłam taka wkurzona na mojego Malzona bo miał mi w tym pomoc ale oczywiście nie miał czasu ze opadłam z sił i zrobiłam to na "oko"...aż mi było wstyd sie rozłożyć na tym fotelu...no ale cóż ;)

Ta moj ostatnio wlasnie miał ochoty na miłości a pozniej bolał mnie cały dzien brzuch po czym mowi "no juz nie przesadzaj z tym bólem" osz Ty dziadu se myśle ja Ci dam nie przesadzaj....

Dziewczyny od kiedy można zacząć działać wszelkie możliwe sposoby na szybszy poród? 36+1 czy jak? Nie ogarniam tych tygodni....

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
U mnie ogólnie problem z wyproznianiem się a dzisiaj latam co chwilkę
Oby się sprawdziło że moja grzeczna będzie [emoji3]
Tylko że ja tak panikuje bo lilianka właśnie przestała się ruszać a cała ciążę było wszystko ok

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom
ja wiem, pamiętam ale teraz będziesz mieć po prostu spokojne dziecko i już:)

Do góry