reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Ja tydzień temu miałam wody na dolnej granicy normy, ale nie wiem ile . Teraz mam 2.8 i tez nie wiem jakie jednostki. Lekarz nic nie mówił. Za kilka dni mam kolejna wizytę.
Trochę teraz poczytałam i się martwię tymi wodami, ale jakby było coś nie tak to chyba by nie ryzykował i wysłał mnie na IP
bierz pod uwagę że nikt nie jest nieomylny

zaczynam panikować już przesunęłam wizytę z 17.30 na 15 wcześniej się nie dało
mała nie rusza się tzn niby czuję jakieś smyranie ale nie wiem czy sobie tego nie wmawiam sprawdzałam detektorem tętna i niby jest ok ale boję się że jest coś nie tak
nie chcę jechać na IP bo boję się ze mnie zostawia a chciałabym weekend jeszcze z rodziną spędzić bo od poniedziałku mam iść leżeć aż do rozwiązania
do tego jeszcze mnie dzisiaj przeczyściło czyżby się już organizm czyścił do porodu?
Kochana a nie reagujesz tak na nerwy? Mnie czysci jak się stresuje. Tak jak Cię czytam to Twoja malutka często spokojna. Może ma takie usposobienie? Później będziesz się cieszyć jak nasi będą nam dawać do wiwatu a Ty na luziku wyspana, poogarniana bo grzeczniuch w domu:)

bierz pod uwagę że nikt nie jest nieomylny

Kochana a nie reagujesz tak na nerwy? Mnie czysci jak się stresuje. Tak jak Cię czytam to Twoja malutka często spokojna. Może ma takie usposobienie? Później będziesz się cieszyć jak nasi będą nam dawać do wiwatu a Ty na luziku wyspana, poogarniana bo grzeczniuch w domu:)
U mnie ogólnie problem z wyproznianiem się a dzisiaj latam co chwilkę
Oby się sprawdziło że moja grzeczna będzie [emoji3]
Tylko że ja tak panikuje bo lilianka właśnie przestała się ruszać a cała ciążę było wszystko ok

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny. Ja dziś tylko was czytam a jak chce coś napisać to za chwile nie pamiętam co to miało być:( o i znowu siedzę i mam pustkę w głowie

AAA coś mi się przypomniało, żaliłam się ostatnio M że muszę się ogolić a już nie sięgam i jakoś nie mam do tego wemy. Wiecie co zrobił? podał mi pod prysznic maszynkę i żel:D Nic nie dochodzi do niego. A jak chce się przytulać to czasami łaskawie mówi" to wskakuj" i już mi się nie chce:errr:

reklama
Do góry