reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Iwona- ja z moim normalnie (jeśli można to tak nazwać :D ) szaleje, ale wczoraj miałam tak wygniecione cyce, że chyba będzie miał zakaz :D ale też mam myśli czy już może to przyspieszyć coś???

namówiłam męża na przytulanki:) nic mi nie jest po nich,żadnego twardnienia brzucha etc to chyba mozna zacząc trenować:)
zauważyłam tylko,że nie lubię teraz jak mi się piersiami bawi, chyba już nie podchodze do nich jako strefy erogennej tylko że to już niedługo jadalnia:D też tak macie?:D

Mam identycznie, w poprzedniej ciąży jak i dlugo po cycuchy nie byly dla mnie strefa erogenna.. zreszta w tym stanie to cale moje cialo dla mnie nie jest strefa erogenna ;)

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

Iwona- ja z moim normalnie (jeśli można to tak nazwać :D ) szaleje, ale wczoraj miałam tak wygniecione cyce, że chyba będzie miał zakaz :D ale też mam myśli czy już może to przyspieszyć coś???
ja tam w poprzednich ciążach tez tak w połowie 3 trym. zaczynałam szaleństwo i nie wiem czy dzięki temu ale nie zostały przenoszone:) w terminie ale nawet do 40 nie dobiły i jak juz nie raz pisałam (niektóre dziewczyny mają już mnei dość :D ) rodziłam szybkooooooooooooooooo:) No to teraz tez tak zamierzam:) Naturalny masaż szyjki, rozłuźnienie, ćwiczenie mięsni kegla dzieki czemu szybciej później wraca się do stanu "przed". Jak ktoś nie ma przeciwskazań to samo dobro;)

Az muszę zapytac swojego gin... chociaz mi chyba troche tego czopu odpadlo i boje sie zeby nie zlapac infekcji a pozatym moj maz jest raczej na nie..

Kochane, dziękuję za kciuki!!!
Napisałam w odpowiednim wątku wszystko, ale w skrócie, mały ok, ale nerki niestety nie :(

reklama
Już po wizycie. Opisane w odpowiednim wątku. Co do wózków ja też patrzyłam żeby był lekki, miał niewielkie koła i gondole. Taki bardziej miejski. Aby szybko złożyć i rozłożyć. Przede wszystkim musi być lekka spacerówka żeby nie trzeba było dokupować osobno. Czyli masywne koła, rama i gondola niet. Wiem z doświadczenia. Długo szukałam wózka żeby spełniał chodź częściowo moje widzimisie i po przeczytaniu wielu opini tudzież komentarzy kupiłam x landera x cite typowo miejski wózek b. lekki . Cena średnia ale dla mnie b.fajny.

Ostatnia edycja:
Do góry