tak patrzę jeszcze tydzień i w sumie możesz sobie pozwolić na miłoMój mnie namawia ale mam pessar i jest zabronione. A ostatnio tak mi miło było z nim iz myślałam że sie poddam ale nie poddałam się.
reklama
fazerkamm
Fanka BB :)
namówiłam męża na przytulanki nic mi nie jest po nich,żadnego twardnienia brzucha etc to chyba mozna zacząc trenować
zauważyłam tylko,że nie lubię teraz jak mi się piersiami bawi, chyba już nie podchodze do nich jako strefy erogennej tylko że to już niedługo jadalnia też tak macie?
Mam identycznie, w poprzedniej ciąży jak i dlugo po cycuchy nie byly dla mnie strefa erogenna.. zreszta w tym stanie to cale moje cialo dla mnie nie jest strefa erogenna
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Julka89.89
Cudzie trwaj..
A u nas posucha i pewnie juz tak zostanie.. buuu a szkoda bo w ciazy inne odczucia
ja tam w poprzednich ciążach tez tak w połowie 3 trym. zaczynałam szaleństwo i nie wiem czy dzięki temu ale nie zostały przenoszone w terminie ale nawet do 40 nie dobiły i jak juz nie raz pisałam (niektóre dziewczyny mają już mnei dość ) rodziłam szybkooooooooooooooooo No to teraz tez tak zamierzam Naturalny masaż szyjki, rozłuźnienie, ćwiczenie mięsni kegla dzieki czemu szybciej później wraca się do stanu "przed". Jak ktoś nie ma przeciwskazań to samo dobroIwona- ja z moim normalnie (jeśli można to tak nazwać ) szaleje, ale wczoraj miałam tak wygniecione cyce, że chyba będzie miał zakaz ale też mam myśli czy już może to przyspieszyć coś???
tak, tylko w tym czasie masz 100% pewność że nie wpadniesz a to super wpływa na rozluźnienieA u nas posucha i pewnie juz tak zostanie.. buuu a szkoda bo w ciazy inne odczucia
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Az muszę zapytac swojego gin... chociaz mi chyba troche tego czopu odpadlo i boje sie zeby nie zlapac infekcji a pozatym moj maz jest raczej na nie..
Kochana bedzie dobrze zobaczyszKochane, dziękuję za kciuki!!!
Napisałam w odpowiednim wątku wszystko, ale w skrócie, mały ok, ale nerki niestety nie
reklama
Aga30+
Fanka BB :)
Już po wizycie. Opisane w odpowiednim wątku. Co do wózków ja też patrzyłam żeby był lekki, miał niewielkie koła i gondole. Taki bardziej miejski. Aby szybko złożyć i rozłożyć. Przede wszystkim musi być lekka spacerówka żeby nie trzeba było dokupować osobno. Czyli masywne koła, rama i gondola niet. Wiem z doświadczenia. Długo szukałam wózka żeby spełniał chodź częściowo moje widzimisie i po przeczytaniu wielu opini tudzież komentarzy kupiłam x landera x cite typowo miejski wózek b. lekki . Cena średnia ale dla mnie b.fajny.
Ostatnia edycja: