reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
Kamejka polecam baby jogeer z kupieniem gondoli, wozek lekki i zwiny :) ja tez z metra cienta jestem ;) cale 157 ;)

Co do wanienki to ja mam przebierak wraz z wanienka na stelazu i póki jest lato bedzie to stalo w salonie zeby maly w klimie nie lezal :)

Lizzy bedzie dobrze! Kciuki trzymam za udana wizyte :)

Moj gin tez skonczone tyg liczy czyli wedlug Niego dzis jestem 35tc0d a na licznikach mam ze rozpoczynam dzis 36tc :) takze jeszcze dwa/trzy tygodnie i moge sie rozpokowywac :)

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

namówiłam męża na przytulanki:) nic mi nie jest po nich,żadnego twardnienia brzucha etc to chyba mozna zacząc trenować:)
zauważyłam tylko,że nie lubię teraz jak mi się piersiami bawi, chyba już nie podchodze do nich jako strefy erogennej tylko że to już niedługo jadalnia:D też tak macie?:D

namówiłam męża na przytulanki:) nic mi nie jest po nich,żadnego twardnienia brzucha etc to chyba mozna zacząc trenować:)
zauważyłam tylko,że nie lubię teraz jak mi się piersiami bawi, chyba już nie podchodze do nich jako strefy erogennej tylko że to już niedługo jadalnia:D też tak macie?:D
Nie wiem bo mój się nie daje namówić:crazy:

Mój mnie namawia ale mam pessar i jest zabronione. A ostatnio tak mi miło było z nim iz myślałam że sie poddam ale nie poddałam się.

reklama
od 3 dni zajadam się czereśniami i proszę wskazane przy problemach tarczycowych sobie wyczytałam:)
Czereśnie odtruwają i dostarczają jodu
Są przepyszne, ale czy także zdrowe? Oczywiście, że tak, ale nie można przesadzić z ilością, bo wtedy działają wzdymająco. Poza tym mają sporo kalorii. Czereśnie zawierają mnóstwo potasu, który działa odtruwająco na cały organizm: usuwa nadmiar soli, co wpływa dobroczynnie na pracę nerek. Porcja czereśni dostarcza też wapnia, żelaza, a zwłaszcza dużej dawki jodu (330 mg w 100 g) – czereśnie mają go więcej niż dorsz i wiele innych ryb morskich! A jod to pierwiastek niezwykle ważny dla prawidłowego rozwoju prenatalnego dziecka.

Do góry