reklama
fazerkamm
Fanka BB :)
Kamejka polecam baby jogeer z kupieniem gondoli, wozek lekki i zwiny ja tez z metra cienta jestem cale 157
Co do wanienki to ja mam przebierak wraz z wanienka na stelazu i póki jest lato bedzie to stalo w salonie zeby maly w klimie nie lezal
Lizzy bedzie dobrze! Kciuki trzymam za udana wizyte
Moj gin tez skonczone tyg liczy czyli wedlug Niego dzis jestem 35tc0d a na licznikach mam ze rozpoczynam dzis 36tc takze jeszcze dwa/trzy tygodnie i moge sie rozpokowywac
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Co do wanienki to ja mam przebierak wraz z wanienka na stelazu i póki jest lato bedzie to stalo w salonie zeby maly w klimie nie lezal
Lizzy bedzie dobrze! Kciuki trzymam za udana wizyte
Moj gin tez skonczone tyg liczy czyli wedlug Niego dzis jestem 35tc0d a na licznikach mam ze rozpoczynam dzis 36tc takze jeszcze dwa/trzy tygodnie i moge sie rozpokowywac
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
mi teżNie stresuj się i powodzenia.
Smaka mi na gołąbki narobiłaś
wg Twojego suwaczka skończyłaś 32 leci Ci 33 a w szpitalu sugerowali by się skończonymJa juz sama nie wiem jak mam liczyć te tygodnie. Lekarz mi tłumaczył ale dalej nie wiem :/
Siedzę pod gabinetem i mam takiego stresa ze szok.....
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
namówiłam męża na przytulanki nic mi nie jest po nich,żadnego twardnienia brzucha etc to chyba mozna zacząc trenować
zauważyłam tylko,że nie lubię teraz jak mi się piersiami bawi, chyba już nie podchodze do nich jako strefy erogennej tylko że to już niedługo jadalnia też tak macie?
zauważyłam tylko,że nie lubię teraz jak mi się piersiami bawi, chyba już nie podchodze do nich jako strefy erogennej tylko że to już niedługo jadalnia też tak macie?
Flammie
To nie jest tak źle.. odpoczwaj ile się daNawet nie stopy, tylko same kostki..
Needi
Nie wiem bo mój się nie daje namówićnamówiłam męża na przytulanki nic mi nie jest po nich,żadnego twardnienia brzucha etc to chyba mozna zacząc trenować
mój tez na początku podchodził do tematu niemrawo ale się nie ugięłamNie wiem bo mój się nie daje namówić
reklama
od 3 dni zajadam się czereśniami i proszę wskazane przy problemach tarczycowych sobie wyczytałam
Czereśnie odtruwają i dostarczają jodu
Są przepyszne, ale czy także zdrowe? Oczywiście, że tak, ale nie można przesadzić z ilością, bo wtedy działają wzdymająco. Poza tym mają sporo kalorii. Czereśnie zawierają mnóstwo potasu, który działa odtruwająco na cały organizm: usuwa nadmiar soli, co wpływa dobroczynnie na pracę nerek. Porcja czereśni dostarcza też wapnia, żelaza, a zwłaszcza dużej dawki jodu (330 mg w 100 g) – czereśnie mają go więcej niż dorsz i wiele innych ryb morskich! A jod to pierwiastek niezwykle ważny dla prawidłowego rozwoju prenatalnego dziecka.
Czereśnie odtruwają i dostarczają jodu
Są przepyszne, ale czy także zdrowe? Oczywiście, że tak, ale nie można przesadzić z ilością, bo wtedy działają wzdymająco. Poza tym mają sporo kalorii. Czereśnie zawierają mnóstwo potasu, który działa odtruwająco na cały organizm: usuwa nadmiar soli, co wpływa dobroczynnie na pracę nerek. Porcja czereśni dostarcza też wapnia, żelaza, a zwłaszcza dużej dawki jodu (330 mg w 100 g) – czereśnie mają go więcej niż dorsz i wiele innych ryb morskich! A jod to pierwiastek niezwykle ważny dla prawidłowego rozwoju prenatalnego dziecka.