reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
Bo ja podaję ukończone tygodnie bo tak w szpitalu muszę podawać też już mam 35t a w szpitalu muszę mówić 34
Może się mylę ale zawsze mi się wydawało ze mamy ten sam termin i chyba fazerka też taki ma może dzień lub dwa różnicy

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczynki, zjadłam gołąbki :D:D i się ogarniam na wizytę. Jako, że daję telefon do naprawy i będę mieć taki bez internetu :D:D to opiszę prawdopodobnie jutro dopiero, nic się nie martwcie ;) chyba, że się uda to wskoczę na lapka wieczorkiem...
Trzymajcie proszę kciuki, pierwszy raz się tak bardzo stresuję...

Ojej Venice gratulacje, na pewno z dzidzia bedzie wszystko ok!
Ja tez jutro usiade i pozamawiam reszte rzeczy do szpitala i dla Malej i sie spakuje. Ja mam juz taki brzuch do przodu, ze masakra, duzy bardzo, wstawie na watek z brzuszkami.
Ja kupilam zajefajny wozek na olx, fioletowo bezowy, gondola i spacerowka za 150zl! Bo sie chcieli pozbyc, wogole jak nowy tylko fotelika nie ma do samochodu? Ale to sobie dokupimy uzywany

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczynki, zjadłam gołąbki :D:D i się ogarniam na wizytę. Jako, że daję telefon do naprawy i będę mieć taki bez internetu :D:D to opiszę prawdopodobnie jutro dopiero, nic się nie martwcie ;) chyba, że się uda to wskoczę na lapka wieczorkiem...
Trzymajcie proszę kciuki, pierwszy raz się tak bardzo stresuję...
Nie stresuj się i powodzenia.

Smaka mi na gołąbki narobiłaś

Lizzy_ kciuki!!!

Moja się rozruszała, ale mam wrażenie, że ma bardzo mało miejsca, bo jak się rozpycha to mnie pobolewa, takie jakby szczypanie i skurcze.
Mój lekarz też liczy skończone tygodnie, czyli ja obecnie mam skończony 35tc i do 18.06, kiedy to skończę 37 tydzień mam wytrzymać.

Ja juz sama nie wiem jak mam liczyć te tygodnie. Lekarz mi tłumaczył ale dalej nie wiem :/

Siedzę pod gabinetem i mam takiego stresa ze szok.....

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Do góry